🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 572
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 205
Явно в този сезон е позволено да се връщат рози. Доколкото си спомням, в предишните имаха клауза от договора, че нямат право.

# 2 206
Мартин набира скорост и започва да се държи кофти с момичетата. Вчера не ми хареса някак. Трябва малко да го пооберат, иначе ще го намразят всички и няма да искат да говорят с него, защото влиза веднага с бутонките и ги храни на поразия. Те са нагли, присмиват се тънко на Виктор, Мартин нагъл и става в повече.
Аз съм убедена, че ще прави скандали и сеири, но много рано започва да присвива очите и да хапе. Мастагарков го няма, има "големи къдрици" и незавзети територии, да се успокои малко. Да му дават повечко водчица и любими неща и да е ласкав с момите, а и с Викиту, че то милото и без това се чувства недостатъчно мъж.

# 2 207
Значии, в харема на султан Сюлейман нямаше такива общи жени. Като се отдели шехзадето и си заминава със своите жени. Тука Виктор що трябва да дели с чичи?

Забавен е Мартин, наистина. За мъж в живота би бил отвратител, но за шоу става.

Това, дето вкараха госпожата, беше много зле. Откъде накъде. Да се разведе и тогава.

# 2 208
Аз лично останах с впечатление, че Виктор си търсеше повод да не даде роза. Тепърва ще чакаме забавление от Ива (Ники Николов знае какво прави).

# 2 209
Николина говори сега по Бтв.
Габчето и то е там.

# 2 210
Не съм си казала мнението за Викито - за мен той е момченце. Има поведение, реакции и води разговор като 17 годишен. Едно тЕлò и нищо повече. Ама те, повечето плувци, имат хубави тела. Не ми е и хубав с това озъбване вместо усмивка. Детството му го е осакатило емоционално и е много забележимо. Не го знам за какво е решил да се цани за ерген, ама няма да си тръгне с гадже от това начинание.
Марто и той. Голям смях е някой да си мисли, че ще излезе сгоден от там. Това е все едно са обединили два формата - "Ергенът" за Викторчо, който има вид на девствен ергенин и "Милионер търси жена" за Марто, който не е ясно милионер ли е, ама си живее като такъв и 'ич му не е за женене.

# 2 211
Мартин, забелязах, е свикнал да се тросва, когато разговора или ситуацията станат малко по-сложни

От време на време насред ситуация чертите му се изопват и заприличва на човек събуден от сън, каквито са алкохолиците в кратките фази без алкохол през деня. После се окопитва и решава, че трябва да се прави нещо друго.
Така прекъсна селекцията за момите на басейна: "уморен съм айде утре"
Така и повечето срещи "айде да се връщаме при другите"

Тая липса на концентрация е баш от бурен живот, от колата в бара, от бара на среща с авери, после с някоя бързооборотна и през цялото време цъка и на телефона
Похабен, безнадежден за връзка човек

# 2 212
Мартин има навика да се дистанцира всеки път, когато има минимален шанс за сближаване или по-задълбочен разговор. Ужасно е да общуваш с такъв мъж в ежедневието.

# 2 213
Виктор събужда някакъв майчински инстинкт у мен. Момчето е трогателно неориентиран в света на тунингованите дами. Много ми е сладък и силно се надявам Мартин да не се държи към него, както се държа с Мастагарков (участник в ИВ, който беше с перфектна визия, бивш футболист и много наивен).

# 2 214
Снощния епизод ще запомня с великата мисъл на мъдрец Мартин "Мъжете са от Венера, жените от Марс" 🙄 Този човек е доста прост

# 2 215
Мартин всеки път някоя жена като спомене думи като романтика, влюбване, любов и подобни прави гримаса на отвращение и се дистанцира от образа на човек, който е влюбчив. За мен това е единственото искрено в поведението му, въпреки че вероятно обожателките му си вярват, че точно те могат да го променят. Загубена кауза е връзка с подобен човек.
Виктор е обратното - безнадежден романтик, който не знае какво точно търси. Както една от девойките каза има сякаш повече женска енергия в него от необходимото. Той затова все такива мъжкарани и грубиянки си харесва, да има баланс. Малко да възмажее и ще си намери готина жена. Не виждам засега такава от участничките, която да е подходяща за него.

# 2 216
Виктор е съвсем детенце, трябва му мила, нежна и свенлива девойка, а не тези разработени... такова...дами. Съвсем е като изгубен там. Мартин пък не го виждам като големия играч, той е свикнал на умилкване, ама номерът на играчите е да те накарат да ги искаш с поведение, с поглед, та ако ще да са пияници и женкари. Тоз чака наготово. Друго си е да те погледне някой така, че да те разтрепери - Марто не го виждам с такова поведение към жените.

# 2 217
Мартин е гърмян заек. Нали не очаквате да се връзва на  тъпи забивки? Най-малкото е учил Международни отношения във Великобритания, набързо е взел доплома от УНСС - специалност право, работил е като натариус при мама. И, иска да си живее живота. Дали ще позволи на някоя малоумна да му дава тон в живота?

# 2 218
Мартин е пей сърце. Забава, алкохол, храна, барове, мадами, авери, има и някакви пари, бизнес, бивша жена, настоящо гадже, а и две отгледани, вече пораснали дечиня. За кво му е жена и сериозна връзка. Има си всичко, че сега да му трябва "лозе на баир". Дошъл е да отмаря и да се забавлява, дреме му за мадамите, освен за тези с които може да има чук и чао. Според мен той не търси нищо сериозно. И просто си е там за забава.

# 2 219
Е, как бе, то не е ли да изяде една домашна мусака с пет сутринта, като се прибере от дискотеката…

Общи условия

Активация на акаунт