🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 632
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 220
Ма кааак, вчера каза, че последен влак хващал и че вече искал вкъщи да си стои

Иска, ма няма желание е работата

# 2 221
То па е мнооого сложна и нАучна работата на един нотариус 😆
"Чичо Чарли" му лепна идеално на Марто!

# 2 222
Е, как бе, то не е ли да изяде една домашна мусака с пет сутринта, като се прибере от дискотеката…
а благоверната да го чака облечена в официлна рокля.

# 2 223
Не е тя. Нямат нищо общо.

Майко Мила 😆😆😆😆Ана -Мария в Ергенът
В "Игри на волята" тя ми беше най-комичният образ.

# 2 224
Ма как тази жена с Мартин?
Той търси млади, много млади и с големи къдрици.
Хвърлил око на Косара, старата хиена. Да видим Виктор кога ще му я пусне и какво ще му иска. Братоците търговия трябва да развъртят.
Вече няма нужда да му я "пуска", играта е отворена, паднаха ограниченията.

# 2 225
  • София
Не разбрахте ли, че бяха две Анна-Марииите на кастинга, онази смешната от ИВ отпадна, влезе бойната мадама.

# 2 226
Не знам дали чичо Чарли е имал брак с бившата си, ама за Емануела не е искал да се жени, та за някоя от тези ли?

# 2 227
Снощния епизод ще запомня с великата мисъл на мъдрец Мартин "Мъжете са от Венера, жените от Марс" 🙄
Е хайде сега, каза "дали не беше обратното" просто в бързината ги обърка. Всякакъв може да е Марто, но прост и с бавна мисъл не е. Виж Вико сигурно не е и чувал за тази книга и лаф.

# 2 228
Ни е бойна, ни е мадама тази Ана-Мария, дето остана. Заприличала е баш на банскалийска пиянка. И поведението и такова - бабаитско. Ако зашляпа и на бански, ще избие рибата.
Имаме общи познати с нея - банскалии 😁

# 2 229
Мартин набира скорост и започва да се държи кофти с момичетата. Вчера не ми хареса някак. Трябва малко да го пооберат, иначе ще го намразят всички и няма да искат да говорят с него, защото влиза веднага с бутонките и ги храни на поразия. Те са нагли, присмиват се тънко на Виктор, Мартин нагъл и става в повече.
Аз съм убедена, че ще прави скандали и сеири, но много рано започва да присвива очите и да хапе. Мастагарков го няма, има "големи къдрици" и незавзети територии, да се успокои малко. Да му дават повечко водчица и любими неща и да е ласкав с момите, а и с Викиту, че то милото и без това се чувства недостатъчно мъж.
Точно Мартин им трябва да им свие перките на наглите. Но подозирам, че той ще е омекотена версия заради камерите и нали, да се прави на джентълмен, малко от малко.
Иначе аз искам да гледам гладиаторски игри - Мартин да е предизвикателство за момичетата, те да няма на кого да се правят на интересни, да реват на Виктор, но реално да се ядосват, защото него не го харесват. И все пак да се карат помежду си, защото си искат курорта.

# 2 230
  • София
Така си е, аз се почудих как по- тактично да се изразя. Grinning

# 2 231
Не знам дали чичо Чарли е имал брак с бившата си, ама за Емануела не е искал да се жени, та за някоя от тези ли?
То пък трябва да си голямо тралала, че да се жениш за чалгаджийка… може да е бохем, ама не е глупав, а доста хитър и обигран мъж.
Тази Ана Мария ми е тоолкова антипатична и като външен вид и като поведение, малко на Бранимира ми прилича. И двете са рядко отвратителни, без никакви женски качества/женска енергия, някакви грубиянки и мъжкарани… противни са ми, чак се учудих, че Мартин ѝ даде роза, но явно понеже беше по-различна от масовката и го предизвика, та му стана интересно.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 12:20 от Rimmona

# 2 232
Ни е бойна, ни е мадама тази Ана-Мария, дето остана. Заприличала е баш на банскалийска пиянка. И поведението и такова - бабаитско. Ако зашляпа и на бански, ще избие рибата.
Имаме общи познати с нея - банскалии 😁

Тази дето пие от 11,00ч. сутринта ли?Smile

# 2 233
То па е мнооого сложна и нАучна работата на един нотариус 😆
"Чичо Чарли" му лепна идеално на Марто!

Чичо Чарли е истински саркастично-забавен, отнася се джентълменски с жените (поне в тяхно присъствие и през повечето време), изкарал си е парите сам, никога не му е пукало, дали разочарова майка си (не да го е преодолял едва на 39 г.), има 100% собственост над вила на плажа и е поне 36 пъти по-интелигентен от Мартин Grin

Мартин по-скоро ми отговаря като профил на Том от Великият Гетсби.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 11:31 от 240923

# 2 234
Мартин, с тези хитри, опипващи очички и срамежливо сведен поглед, като го притиснат с въпрос, продължава да ме отблъсква като поведение на мъж. Толкова е преситен откъм женско внимание, похабен душевно от всички разгули, които по силата на финансовите си възможности и професионални кръчмарски среди, може да си позволи, че според мен той не търси не само жена за връзка, но и нищо като цел.
Той е вътре от скука, бягайки от презадоволената рутина в ежедневието си, даже от себе си.
На пръв поглед е постигнал всичко онова, за което хората се борят десетилетия - деца, задоволително материално състояние, установена добра репутация и още в този ред.
Всичко му е било поднесено наготово от родителите, липсва амбицията за надграждане. Слушах видео с психиатър, където ме впечатли един абзац  - Ние се развиваме чрез опита, но всъщност опит са негативните моменти в живота, които се налага да преборим. Живот в защитена,гарантирана среда не е опит, а наслаждение и удоволствие, което не ни развива и играе срещу нас.
Затова Мартин се търси, сам себе си, и в това предаване, и в ИВ/които не следя/ а не жената, която ще го направи щастлив и цял.

За формата е идеален, за семейно гнездо просто не става.

Общи условия

Активация на акаунт