🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 632
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 235
А не, Мартин даде мъжка дума на детето, че няма да взема Козара, докато не му е разрешено и мисля ,че дори  и при отворен харем ще чака знак, за да я нахрани и нея подобаващо.

Дали ще има кекс в предаването? В ИВ Мартин изгони камерите от стаята, в която клюкареха и се гушкаха с Дени и май има. Всъщност убедена съм, че има ,защото после, като тя беше гадже с Рълев, Мартин с прословутото си его и чувство за собственост се скара с него и не му говореше дълго. Приключиха и вечеринките в Джанъм.

# 2 236
Някой да направи скрийн на момента, в който Косара отива към Виктор да си вземе розата и как Мартин не смее да я погледне. Паднах от хилеж. Безценен момент от шоуто!

# 2 237
Смятате ли, че снощи вкараха поредният бушон в лицето на Ивета?

# 2 238
Не знам идеален ли е за формата Мартин - аз не искам да гледам гладиаторски игри. Не искам тоя тип сеири, за това и не гледам ИВ и прочее. Искам фини, изкусни, понякога драматични, понякога абсурдни ситуации от отношенията жени-мъже, но не и грозни, дребнави, обидни, унизителни и селски изпълнения

На Ергенът чарът му е в тия привидни влюбвания, разлюбвания, раздели и увлечения, не в просташкото на килограм

# 2 239
  • София
Снощния епизод ще запомня с великата мисъл на мъдрец Мартин "Мъжете са от Венера, жените от Марс" 🙄 Този човек е доста прост

Айде сега, поправи се после. Лапсус.

# 2 240
Мартин, забелязах, е свикнал да се тросва, когато разговора или ситуацията станат малко по-сложни

Така прекъсна селекцията за момите на басейна: "уморен съм айде утре"
Така и повечето срещи "айде да се връщаме при другите"

Тая липса на концентрация е баш от бурен живот, от колата в бара, от бара на среща с авери, после с някоя бързооборотна и през цялото време цъка и на телефона
Похабен, безнадежден за връзка човек
Това със сопването и аз го забелязах, че го има като черта, но по-скоро като потенциална черта - в действие не съм го видяла толкова видно да се сопва. Освен ако нямаш предвид това, че много му личи като се издразни на някоя, физиономията му се сменя Grinning

Това с "айде да се връщаме при другите" го прави според мен, защото просто не му е интересно - дава им малко шанс, но му е скучен разговора и иска тълпата, че да не трябва да тегли каруцата с жена, която не му харесва. Той явно по принцип си търси разнообразие и скача от едно на друго - променлив, но истината е и че никоя не го грабва, че да го заступури. Съвсем не мисля, че е безнадежден за връзка. Напротив. Обаче е капризен, малко повърхностен, много безкомпромисен и не се впечатлява лесно. За секс обаче цедката му е по-широка.

# 2 241
А щото Емануела е примирала да се омъжва за него, моля ви се….

# 2 242
Абе, ако ѝ беше предложил, нямаше да откаже със сигурност. Все пак те са били сгодени, а в онова предаване на Гала, където тя беше гост, направо си му предложи сама…

# 2 243
Не мисля че ще има голямо разбъркване между жените, двете групи са различни типажи и трудно ще пробият при другия ерген. Може би Ферай и Косара ще сменят ергените, за Косара не съм много сигурна. Ферай би била чудесна за Виктор, хем е обиграна, хем не е тъпо парче като Бранка. Има потенциал той да се отпусне с нея.
Бранка колкото по-рано си замине, толкова по-добре. Тъпа, надута и не особенно красива, нищо положително не виждам в нея.
Ана-Мария била на 27 години Open MouthOpen MouthOpen MouthJoy

# 2 244
Стана ми смешно снощи как всяка, на която беше дадена роза, отиваше към съответния ерген и посягаше да си грабне розата още преди да бъде зададен въпроса "би ли приела тази роза?". 😂 Сакън да не размисли ергенина в последния миг и да си я дръпне обратно.

# 2 245
Мартин, забелязах, е свикнал да се тросва, когато разговора или ситуацията станат малко по-сложни

Така прекъсна селекцията за момите на басейна: "уморен съм айде утре"
Така и повечето срещи "айде да се връщаме при другите"

Тая липса на концентрация е баш от бурен живот, от колата в бара, от бара на среща с авери, после с някоя бързооборотна и през цялото време цъка и на телефона
Похабен, безнадежден за връзка човек
Това със сопването и аз го забелязах, че го има като черта, но по-скоро като потенциална черта - в действие не съм го видяла толкова видно да се сопва. Освен ако нямаш предвид това, че много му личи като се издразни на някоя, физиономията му се сменя Grinning

Това с "айде да се връщаме при другите" го прави според мен, защото просто не му е интересно - дава им малко шанс, но му е скучен разговора и иска тълпата, че да не трябва да тегли каруцата с жена, която не му харесва. Той явно по принцип си търси разнообразие и скача от едно на друго - променлив, но истината е и че никоя не го грабва, че да го заступури. Съвсем не мисля, че е безнадежден за връзка. Напротив. Обаче е капризен, малко повърхностен, много безкомпромисен и не се впечатлява лесно. За секс обаче цедката му е по-широка.

Това с бързото прекъсване на срещите и при Виктор го имаше. Което ме навежда на мисълта, че или са орязани срещите и са сглобени така, че да разменят по 3 изречения и да тръгват, или от продукцията ги пришпорват по-бързо да приключват разговорите. Но може да е първото, защото някак това "Айде да се връщаме при другите" все идва не на място - сякаш е по средата на самия разговор.

# 2 246
По повод корекциите на Мартин някой беше постнал видео от някакъв покер турнир, по-млад е там, но си личи, че си е направил впоследствие скули, освен, че е целият набоден с ботокс и в резултат успява да мърда само устнички. Затова и изглежда подут и подпухнал. Като цяло не разбирам къде някои виждат в него интелект, по-скоро е умен и хитър, типичното богаташко синче, учило в чужбина. Комплексиран доста в тяло, но и без воля и дисциплина да поработи над себе си, с плоски кръчмарски лафчета, поза и заучено  арогантно поведение, което мимикрира "силен характер". Според мен, тепърва ще го видим в истинска светлина като несигурен, избухлив и ревнив егоцентрик и ще му падне маската на лежерен пич.

# 2 247
Мартин има навика да се дистанцира всеки път, когато има минимален шанс за сближаване или по-задълбочен разговор. Ужасно е да общуваш с такъв мъж в ежедневието.
Ако един мъж не харесва една жена, няма да се задълбочи. Не го вижда нужно.
В редки случаи е въпрос и на самия характер на мъжа, няма общо с жената.

Жените казват, че искат това, но вижте Виктор с постоянните му размисли и опити да говори сантиментално, олекна на момичетата и по-нормалните бягат от него. Тука стигнахме до извода, че само една жена в мъжката си енергия или някоя по-голяма става за връзка с него.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 11:46 от Linda*kiss

# 2 248
А щото Емануела е примирала да се омъжва за него, моля ви се….
То, ако се стигне до ситуация Мартин да се жени за Емануела, се стига до какво може тя да изцеди от нотариуската и бившия шев на КЗК.

# 2 249
То, ако се стигне до ситуация Мартин да се жени за Емануела, се стига до какво може тя да изцеди от нотариуската и бившия шеФ на КЗК.
Това е абсолютно невъзможно - да изцеди нещо различно от капка пот по челото на някой от тях. 😂

Общи условия

Активация на акаунт