Случи ми се нещо странно - 31

• 59 541
  • 586
  •   1
Отговори
# 210
Като намираш пари, ще ти върви на пари.
Не съм сигурна, че това е вярно 🙂 Преди няколко години имаше един период, в който месеци наред почти всеки ден намирах някакви дребни суми (5-10-20 лева) ама така и не ми тръгна много във финансов план 🙂

# 211
Поне при мен е било така.Имаше периоди, в които непрекъснато намирах пари. Имах дребен бизнес. Колкото пъти съм намирала пари, след това имаше някаква сделка. От няколко години не съм работила, не съм намирала и стотинка. Но, може би, както пише и по-нагоре, знаците са индивидуални за всеки.

# 212
Здравейте! Мъж съм и следя темата от лятото на 2010г, когато млад и зелен започнах първите си дни трудов стаж и трябваше да стоя буден, а вашите истории определено помагаха. Не съм вярвал, че някога аз ще пиша тук, но ето че се случи след 15 години.

Имам дъщеричка на една година и пет месеца. Майка й се върна на работа преди две седмици, дава нощни смени, а аз гледам малката съответно вечерта и нощем, защото моята работа е само през деня. Всяка вечер преобличането й се превръща в лудница, защото се върти, гъдел я е, не стои на едно място и т.н. Снощи беше същото. Докато се опитвах да й сложа боди тя отново се хилеше и вътреше като пумпал. Изведнъж легна по гръб и се загледа в лампата, все едно вижда някой или нещо и каза "кой..кой..кой дойде", след което отново се обърна и започна да изрича срички, от които долових "ба ба ба"  Уточнявам, че още не може да говори. Казва някакви думички, които с много въображение могат да бъдат разпознати. Може би си внушавам, може да е скок в растежа и да има рационално обяснение, не отричам.

Все пак се чувствам длъжен да споделя също, че преди десет години почина едната ми баба. Аз бях единствения й внук и с нея бяхме невероятно близки, повече съм й имал доверие отколкото на собствената ми майка.  Много ми беше тъжно, че няма да види правнуче. Вероятно чисто психологически съм се настроил с тази нагласа, а и четейки историите също ми е повлияло да интерпретирам тези няколко секунди по този начин. И все пак бих се радвал, ако има начин близките ни да почувстват любовта ни...

# 213
Аз вярвам, че има!  Ако преди време някой беше разказал за мобилните телефони и прочие съвсем банални за нас неща, щяха да го обявят за луд.
И аз имам такива преживявания с моето дете. И като владеещо няколко думи, и след това.

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 16:13 от red soul

# 214
Ами то най-вероятно бабата вече е преродена на Земята. Може даже да е дъщеря ви.

# 215
Това изобщо не е сигурно, има души, които се прераждат и след 100, а и повече наши години, казвам наши, защото там където отиват душите времето е относително понятие.

# 216
  • Мадрид / София
Ами то най-вероятно бабата вече е преродена на Земята. Може даже да е дъщеря ви.
Не става така. Както каза Madeleine1 обикновено минава доста земно време за прераждане отново (макар да има случаи на съвсем скорошно прераждане след смъртта). И не се преражда в същото семейство, а в друго.

# 217
Нищо не е изключено, мисля аз. Не бъдете толкова категорични /в тази тема някак си не върви/, знаете ли със сигурност, м? Wink И какво значи друго семейство - нали се прераждаме на гроздове, в които си разменяме ролите /евентуално/.

# 218
  • BG-DE
Не знам дали се прераждаме "на гроздове" но дори и да е така то въпросният "грозд" със сигурност се състои от по-голяма бройка души, не само колкото е една фамилия 🙂 На мен лично това с "гроздове" не ми се вярва много, особено след като в YT преди време гледах един филм за разни "доказани" случаи на прераждане.

# 219
Имате ли хора, които са около вас и да сте сигурни, че сте били заедно и преди ?
Аз съм убедена, че синът ми, ми е бил баща. За други хора около мен нямам усещания. Даже понякога мисля, че съм родена в “чуждо” семейство, обичам родителите си, страхотни хора са, но някак сме различни и не    усещам, че сме на едни вибрации.
А с детето толкова истории имам. Култовото беше, че ме видя, че пуша, едно конско ми удари и ми казва, аз цяла вечност ще ти повтарям да не пушиш и не ме слушаш.

# 220
А с детето толкова истории имам. Култовото беше, че ме видя, че пуша, едно конско ми удари и ми казва, аз цяла вечност ще ти повтарям да не пушиш и не ме слушаш.

Много сладко! Разкажи още истории. Той на колко е?

Аз съм сигурна, че с партньора ми и сестра ми сме били заедно в предишни животи.

# 221
Това ми звучи като за констелации 🤔
https://
Имате ли хора, които са около вас и да сте сигурни, че сте били заедно и преди ?
Аз съм убедена, че синът ми, ми е бил баща. За други хора около мен нямам усещания. Даже понякога мисля, че съм родена в “чуждо” семейство, обичам родителите си, страхотни хора са, но някак сме различни и не    усещам, че сме на едни вибрации.

# 222
В момента е на 7. Цялото му отношение към мен от малък е много интересно. Шофирам една идея по-бързо, чувам реплика хайде, малко по-разумно да караш, пази се.
Имам се за доста отговорен човек, но той е 2 пъти по-отговорен и от мен и за тези 7 години аз съм повишила тон 2 пъти, комуникацията и отношенията са ни като на хора на еднаква възраст.
Още като беше много малък и преди да стигна до тези си прозрения, той ме прегръща и аз казвам на мъжа ми, все 1 баща ми ме прегръща, чувствам се сигурна. Като майка на майка на малко дете трябва да е обратното.

# 223
  • Мадрид / София
Нищо не е изключено, мисля аз. Не бъдете толкова категорични /в тази тема някак си не върви/, знаете ли със сигурност, м? Wink И какво значи друго семейство - нали се прераждаме на гроздове, в които си разменяме ролите /евентуално/.
Друго семейство - имах предвид с други майка и баща. Те може да са от "грозда", но може и да не са. Зависи душата какво иска да опита. Душите от "грозда" могат да бъдат родени в различни семейства и страни, но в даден момент да се срещнат. Може приятели или "врагове" да са души от един "грозд" - по-скоро са групи. Но една душа може да поиска да влезе в друга група за да изживее нещо си и тази нова група да го осъществи. Но може и дадени души от една група да не се преродят заедно с останалите. Може да пропуснат този път. Изобщо вариантите са много.

# 224
В момента е на 7. Цялото му отношение към мен от малък е много интересно. Шофирам една идея по-бързо, чувам реплика хайде, малко по-разумно да караш, пази се.

Еее, вече е големичък. Чувала съм за фрази за минали животи от по-малки деца и си мислех да ти кажа да следиш за такива Simple Smile

Обаче е супер да си имаш такова закрилящо същество в живота. Аз също си имам, макар че е брадато Grinning

Общи условия

Активация на акаунт