Случи ми се нещо странно - 31

• 60 758
  • 596
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
А, да ,може и така, ама пак са близки роднини.

# 361
И близък роднина може да ти направи зло. А и понятието "леля" е доста обширно и може да включва братовчедка на майката или бащата, както и хора, които са омъжени в рода, но нямат общ корен.

# 362
  • Мадрид / София
Или пък от различни родители, тогава дядото/бабата може и да не са общи. Изобщо варианти.

# 363
Здравейте. Историята не е моя, а на мой познат, вчера ми беше разказана. Случва се през 80-те в селото ми. Моят познат се прибира с малка групичка 5-6 човека от съседен град с влак, слизат от него вече пристигнали и имат около 2 км пеша ходене до вкъщи. Малко преди реката (място, отдалечено от къщите) се обръщат за момент  и виждат човек (силует) в черен шлифер и черна шапка голяма. Момичетата в групичката им се плашат, започват да пищят и бягат. Той пита "Ти кой си, откъде си?", но викайки, защото се намира на известно разстояние от тях. Докато стоят няколко минути там, изведнъж се обръщат отново, но човекът се е изпарил.
Настръхнах, когато ми го разказваше. Често минавам от това място с кола вечер, но вече мисля да търся друг маршрут. 😀

# 364
  • Мадрид / София
Типичен случай на фантазма. Няма страшно, не вредят, но стряскат.  Може да е от минала епоха и енергията му да витае там по някаква причина. Периодично се явява на различни очевидци.

# 365
И аз така си го обясних - като привидение.

# 366
Срам, не срам, но ще питам - ставало ли ви е гадно и нервно в The Mall на Цариградско шосе в София?

Аз като вляза и винаги излизам като ударена с парцал, особено при посещение на супермаркета Билла в подземния етаж. Прочетох, че там преди години близо до магазина бил се самоубил един човек, 2013 година, когато магазинът е бил Карфур. Дали мястото има лоша енергия или просто вентилацията е недостатъчна и затова ми призлява?

Става ми така много преди да прочета за самоубийството, не е внушение. Работя близо до мола от няколко години, а статията я прочетох едва миналата гадина. Преди смятах, че ми става така от глад, защото от Биллата си взимах храна по време на обедната почивка, но когато ходя до заведение в сградата на моя офис - съседната на мола не ми е ставало така. Дали просто въздухът в този мол и най-вече Биллата е застоял и вентилацията не е достатъчна?

# 367
Аз не обичам да ходя по МОЛ-ове, точно защото не се чувствам добре там. От светлините, от голямото пространство, шумове,  не знам, но и близките ми също се оплакват, че са като зашеметени там.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 12:57 от Реа

# 368
Аз обичам молове, но не ги посещавам много често. Била съм в мола на Цариградско, не ми е било зле, няма разлика при мен дали съм в него или в Сердика.

# 369
И на мен ми става тежко и задушно в молове. Единствено в този в Люлин не. Между другото, някой усещал ли е тежка енергия в Борисовата градина? Още преди да бях чела криминални случки, усещах нещо тягостно, тъй като учех близо до Борисовата и често сме влизали в нея. Не паника и страх, а тягостно тежко усещане, което сякаш се е напластило във въздуха. А ако знаете, има поне 3-4 убийства, случили се там.

# 370
  • Мадрид / София
В мола, където работя, в определен часови диапазон ми е доста кофти, като замаяност. Обяснявам си го със смесването на естествената с изкуствената светлина около 11-12-13ч на обяд това. И по-специално силата на естествената светлина идваща от прозорците на тавана с тази от изкуственото осветление.

# 371
Аз мразех ужасно молове, ама снахата ме изцери Simple Smile
И сега не бих казала, че ги обичам, де...обаче имам предпочитани магазини, които пък се оказват точно там и в близост и така - ща не ща, влизам на моменти.
То е лудница и шумотевица, които изморяват психически - зависи как е свикнал човек и какъв е прагът му.

# 372
Много обичам да ходя в мол Сердика. Само серпентините малко ме притесняват, все се притеснявам да не изпусна колата.

# 373
  • на Мелмак
Мола на цариградско ми е един от най-приятните и спокойните.

# 374
  • софия
Преди много обичах да ходя, но в последната 1 година и на мен ми става зле, независимо в кой мол съм. Обяснявам си го с лудницата и осветлението.

Общи условия

Активация на акаунт