Осмокласници 2024/2025 - тема 6 и втори срок

• 27 275
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
Днес имат физическо и в тези дни наборът ходи с долнището на анцуга. В старото училище не даваха и на мен сега като започна така не ми се струваше ок, но той изпротестира, че всички така правели, та дигнах ръце.

В сряда в часа по физическо щели да имат лекция относно наркотици, вейпове и тук не съм сигурна дали е разбрал напълно - за мастурбацията. Но как пък ще си го измисли сам. Малко не виждам логиката, но да видим какво ще е всъщност.

# 16
  • European Union
Якето е сравнително плътно, макар и късо, но тези "хартиени" маратонки ме побъркват. Казвам ѝ, че ако обуе зимни обувки, ще види каква е разликата, но нямам шанс.

Велина, за училището няма значение от кой лекар е бележката. Учителите не виждат нито диагнозата, нито от кого е издадена.

За тормоза в училище - не бързайте веднага да го квалифицирате като такъв. Осми клас е период, в който момчетата вече не мразят момичетата, но и още не знаят как да им покажат, че ги харесват. Нагледала съм се на извиване на ръце, ритане, бутане и т.н, които са по-скоро закачки, отколкото физическа разправа. В десети клас вече няма и помен от подобни действия.

# 17
  • София

В сряда в часа по физическо щели да имат лекция относно наркотици, вейпове и тук не съм сигурна дали е разбрал напълно - за мастурбацията. Но как пък ще си го измисли сам. Малко не виждам логиката, но да видим какво ще е всъщност.
Това направо ме разсмя. Не мога да си представя как наркотици и вейпове са в една тема за разговор с мастурбацията. Отдавна вече не се ослепява от нея. Simple Smile Да не би да е контрацепция примерно? Ще чакам да разкажеш.

# 18
  • София
Моите големи не носят шапка, но пък са със суичери с качулка. Та ако все пак им стане студено, могат да я ползват.
Малката още не я е ударил хормона т.е. студено й е сутрин и се облича топло с шапка и ръкавици.

# 19
КетиВ, в училище има търкания със съученичка, з старото училище освен спъване, блъскане имаше залепени дъвки в косата, изхвърлени в коша за боклук несесери, крито шише за вода и подобни... А сега става въпрос за момче, което поне два пъти я е било. Момчето е по-голямо, от друго училище и въобще не става въпрос за закачки.

# 20

Това направо ме разсмя. Не мога да си представя как наркотици и вейпове са в една тема за разговор с мастурбацията. Отдавна вече не се ослепява от нея. Simple Smile Да не би да е контрацепция примерно? Ще чакам да разкажеш.

И ММ така реагира, като му казах. Както каза - “Е взеха ни алкохола, цигарите, сега и това. То нищо не ни оставиха” 😂.

Ще видя тази седмица.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 10:04 от Beauty queen

# 21
Благодаря за темата!
При нас също беше много студено сутринта, но моето ходи с дебело яке, под дупето, ватиран клин, само шапка не носи.

# 22
И аз благодаря за темата.
Mama Ru, стискам палци нещата да се подобрят, че и да се разрешат при вас.

Моята девойка ходи с дебело яке. Понякога само го намята и закопчава само на врата, но в повечето дни си го облича. В това отношение не прилича грам на мен - аз ходех без яке на нейната възраст, просто навличах 2-3 по-плътни ризи една върху друга, а под тях в повечето дни слагах тениска Laughing Почти никога не ги закопчавах, шалове не носех, за шапки пък да не говорим въобще. Ако паднеше под -5, слагах ръкавици и евнтуално мятах пуловер над тениската (и под ризите).

# 23
  • Пловдив
Якета обличат зимните, закопчават се, но шапки-не. Тази сутрин, тръгвайки от колата към училище, го питам синковеца, къде ти е шапката. Той я вади от джоба и се хили-ето я Simple Smile Потници отказват и двамата. Слагат къс ръкав и суичър отгоре. И в Пловдив тази сутрин е студ, какъвто не е имало тази зима...

# 24
Къс ръкав, суичър, баги дънки и отгоре едно яке, което ѝ е горе-долу до под мишниците. Иначе дебело Joy
Шапка или ръкавици, абсурд.
Онзи ден щеше да "забрави" суичъра и да тръгне по къс ръкав. Добре, че дебна Grinning

# 25
Благодаря за новата тема! Успешен втори срок на всички наборчета! И най-вече да са здрави!

# 26
Аз ходех гола на нейната възрас...тя винаги с потник, яке, ръкавици, ушанки...ако е студено и шал.
Минаха първа смяна от 7.30, но тя 6.55 е в училище винаги е ходила по-рано. Не обича да закъснява или да бърза до последния момент.

# 27
  • European Union
Мама Ру, сериозно е това, което казваш. Дано да се намери решение.

# 28
  • София
Благодаря за темата! Успешен втори срок на наборите. Моят понякога пищи, понякога боботи, когато говори. В началото имах усещането, че чувам глас на непознат, вмъкнал се тайно вкъщи... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 29
На моят човек гласът му падна вече и взе да боботи. Отскоро бръсне мустаците. Дори сам си купува дрехи, аз не вярвах, че ще дойде този момент Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт