За якета си говорите - той няма зимно яке. Ходи с преходното. Тениска, суичър и якето. Шапка само с мен ако е....
Единствено аз си седя по цял ден тук, и се обличам добре. А вечер все нещо се готви и става достатъчно топло. Наборката вечно ѝ е горещо, дори отваря прозореца. Малката не се застоява през седмицата в къщи. Случва се почивните дни да си пусне парното. За да бъда съвсем ясна, лятото пък не се охлаждаме. Нямаме климатик, няма и да имаме. Намирам го за доста вреден. Това му харесвам на южното изложение - лятото слънцето е високо и не влиза в апартамента, а зимата огрява целодневно целите стаи (стига да го има де).
Та печката ми е парното. Не е толкова до пестене, колкото, че наистина не ни е нужно да го пускаме. Дори имам саксии с цветя на радиатора
Лятото и ние не ползваме много климатик- само един имаме, в дневната, която е Южна, ама рядко го пускаме. А да спим на климатик не можем изобщо
Моята не се облича, даже няма да обяснявам как онзи ден излезе без яке.
Тормоз в училище няма, слава на Бога, ама тя е много висока, колкото високите момчета, и е серт , та който я закачи горко ще съжали. .
Да не се случва де... че има всякакви ситуации
Явно се опитва да скрие стърчащата коса. Ужасно бял и с чувствителна кожа е. Ръцете му се напукват до кръв от студа, ако не носи ръкавици. Уж мърморя да ги маже ръцете с крем преди да излезе, но не ме чува.
В четвъртък и петък са ги освободили от училище заради олимпиадата по Физика. На 19ти също е обявен за неучебен и ще ходят на училищен концерт. 
Още помня как ми измръзваше...палтото докато се докопам до парното в училище, Русе си беше Сибир