Осмокласници 2024/2025 - тема 6 и втори срок

• 27 269
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
На моето момиче са се появили силно червени петна по двата палеца на ръцете, обхващат почти целите пръсти и сякаш кожата се бели. Няма болка или сърбеж. Утре не мога, но в сряда ще трябва да се ходи на лекар. Все нещо да има.

# 46
Laurentin, на моята щерка се.появяват винаги зимата тези петна. Дррматоложка каза, че е атопичен дерматит. Винаги зимата мажем с А Дерма серията exomega и за няколко дни се оправят. На лактите също излизат. Пробвайте.
Моята събота и неделя беше на състезание по дебати. Класирали са се 3ти от.16 отбора и отиват на национален кръг. Много са щастливи децата, пък и учителката има по английски.  Само дето в събота бяха от 8 до 21ч, а вчера до 15.30. Толкова беше уморена, че си легна снощи в 21.30 и енспала до 10 сутринта...нали е втора смяна, позволих и да се наспи. На мен хич не ми харесва тая 2ра смяна. По никое време се прибира и като че вечерта много бързо минава. Тя, разбира се е щастлива, че не става в 6.

# 47
  • София
Наборът днес беше за първи ден втора смяна. Не му харесва. Понеже обича да спи до късно, мислех, че ще му хареса, ама не - денят свършвал много бързо, няма кога да се скита с приятели, абе не било неговото.
Много е доволен от ски лагера. Инструктурите ги оставили да си карат сами, купонът бил добър, завързал нови приятелства във випуска. Сега трябва да поучи три седмици до следващата ваканция.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 23:19 от sanaka

# 48
Това да не е студова алергия? Мама има такава.
Много бързо тракате по тия копчета и много пишете, не мога да ви настигна Simple Smile

# 49
  • Пловдив
Вкъщи зиморничав беше именно набора, откакто го тресат хормоните - вечно му е топло Joy
Климатик в неговата стая не пуска, когато си е вкъщи, а като е в стаята на сестра си, само мрънка, че е много топло (на 20 градуса държим климатиците през деня навсякъде).
В общежитието е адска жега, изобщо не го знам как вирее там Joy
Все по-често взе да пропуска прибиранията към къщи Scream Радвам се, защото щом не се прибира, значи му е добре там, но все си мислех, че това ще стане на един по-късен етап.

# 50
Моята се облича винаги с дълго яке, но зиме и лете все е с маратонки на краката.
У нас сме на около 24 градуса, пред спалнята имаме стълбище с витрина и цял ден грее слънце, та допълнително отоплява. Лятото не се издържа обаче, пускаме на студено термопомпата, но през нощта не ми понася и изпукваме от жега по някое време. Иначе пък ме заболява гърлото от студения въздух и не давам да се пуска. Отваряме вратата на терасата и на спалнята и така спим, дори и с риск някой да ни открадне.

# 51
  • София
Вчера ми беше тройно критичен! Малкият се събуди с висока температура. Наборът в неделя вечерта си разтегна връзка на коляното, та с баща  му ходиха вчера до Пирогов. И тъкмо да тръгнат се оказа, че акумулатора на колата е паднал, та един приятел викнахме да ги кара, мани, мани! За щастие не е скъсана колянна връзка, а само разтежение и е без спорт 14 дни!
Има и нещо хубаво в цялата история (истерия:))) и то е, че ме пуснаха два дни хоум офис, та сега лежа и работя, кефффф! Simple Smile))

# 52
Чета, че някои училища в София временно минават на онлайн обучение за няколко дни заради проблем с парното...

# 53
И аз го чух, ами то в този студ без парно как да учат и деца, и учители

# 54
М, Поли, къде?
То реално сутрин е хладно, но към обяд става много топло. Моето твърди, че е за по тениска в стаята.

Какче, бързо оздравяване.

# 55
Докато отстранят аварията учениците от 8-о и 55-о училище, от Професионалната гимназия по туризъм, както и тези от 8-и и 9-и клас на Техническото училище за електронни системи излизат в онлайн обучение. Много паралелки в засегнатите райони ще са с намалени часове.

# 56
  • София
Kakche, бързо да се оправя младежта!

Много благодаря за идеята за яйца с лаваш. Това е новото ми любимо ястие.. и не е калорично.

# 57
Нашият плам във фитнес храненето в училище се попари от Топлофикация, та младежът е вкъщи, но ще рестартираме от четвъртък…

# 58
  • София
kakche, бързо оздравяване и на малкия, и на големия младеж. Сега ти е време за тройно късметлийски ден Flowers Four Leaf Clover

Ще взема да пробвам някоя рецепта от сайта с лавашите, може да им хареса на моите. От няколко дена са на вълна "плодова салата", писна ми да кълцам боровинки, малини, ягоди, киви, круши, ябълки, че и нар искат за разкош Joy
Баткото се върна от ски, леко се е потрошил. После пък се разболя, дано не хванат и наборите, засега държат фронта.

# 59
Човеек, както казват 😀 - страхотно е, че искат плодове. У нас, да ви кажа, са за красота в купата 🥲. Никой не ги яде.

Общи условия

Активация на акаунт