Осмокласници 2024/2025 - тема 6 и втори срок

• 28 102
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
  • София
И за Дарвин лелките пред блока са казвали, че е луд и нищо няма да излезе от него. Simple Smile

А като гледам нашето неинвалидизирано поколение какви ги е свършило със Земята, си мисля, че е наложително новото поколение да бъде напълно различно от нас.

П.С. Кети В, много ми допадна всичко, което написа по темата.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 13:45 от Ahoney

# 271
  • София
Не всяко ново и модерно нещо е баш еволюция. Или поне за устройствата и зомбирането пред компютрите се надявам , че съвсем скоро ще се разбере, че са пандемия и са нужни мерки. Иначе по Хипи времената също са дошли "на мода" доста неща,  разюздан живот без задръжки и свободни контакти мъже - жени , без ограничения. Сега ни е ясно до къде води целия култ към "свободата на младежите", до проблем с алкохола, пристрастяване към трева/цигари и даже СПИН. Cry Та е имало ход назад.... Питам се защо учим уроците по трудния начин и все децата плащат цената ...

# 272
Момичета, нямам фейсбук аз, някой чул ли е за споделен клип на учителка по английски  от известно столично училище, която е заснета как крещи в час? Имало е дори твърдения , че са заключвани деца в тоалетни.Ако това е истина, не знам 😔Докъде я докарахме?😔

# 273
Аз го видях одеве, не разбрах за кое училище става дума. Истерично и неразбрано беше
твърдението за тоалетната беше на качилия го. И той истерясваше че била роднина на нам-кой-си и затова я държали.

# 274
Аз го видях одеве, не разбрах за кое училище става дума. Истерично и неразбрано беше
Моя приятелка ми го показа.Разбрах само, че е в София.

# 275
  • София
Дайте някакъв линк. Да видим кой ще си я познае. Joy

# 276
Дайте някакъв линк. Да видим кой ще си я познае. Joy
Нямам линк, клипът е бил качен във фейсбук.

# 277
# 278
  • София
Не е 2АЕГ. Успокоих се. Joy

Училищните тоалетни имат ли ключ отвън, че да ги заключва там? Thinking

# 279
Много са специфични тия врати с прозорче, не навсякъде има такива. Поне по училищата, които аз съм посещавала..
Изглежда и че е класна стая на малки деца

# 280
Не е 2АЕГ. Успокоих се. Joy

Училищните тоалетни имат ли ключ отвън, че да ги заключва там? Thinking
Нямам представа. 🙂

# 281
Ох, уплаши ме тази!
Жената очевидно кризи здравата. Горката. И учениците.
Синът - мамо, забележи колко е тихо в стаята, докато учителката си крещи.

ПП. Наборът ми напомни за една учителка по музика в предишното му училище, която си беше позволила красъци, акомпанирани с буйни удари с показалка по бюрото. За късмет беше по заместване. А и повече не се появи.

# 282
  • София
Моят учител по география в гимназията ни замеряше с тебешири, вие едно крещене правите на въпрос. Joy

# 283
Баш по география нашата въртеше показалката сред народонаселението…
Ма едно време нямаше скрити камери..то никакви нямаше де 😂

# 284
Аз сигурно спя, но нищо не разбрах от нейното крещене. Това дали е истинско? Не съм имала такава учителка. Оплаквала се е дъщерята от 2 учителки в старото училище, но такова нещо е много шокиращо. Та чак и в София?

Общи условия

Активация на акаунт