Дългото чакане след трансфер – тема 116

• 26 632
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте. Не знам дали е за тук въпроса ми, но съм много притеснена и не знаех къде да го добавя.
Предстои ми пункция на фоликули за първи път, във вторник, на ЕЦ.
Доктора и сестрите много бързо ми назначиха изследвания в петък, дадоха ми допълнително инжекции за събота и неделя и ми казаха 8:30 вторник да бъда готова за пункцията.
Да, но. Изследванията, които излезнаха след разговора с тях имат отклонения

Това което четох е, че може да е инфекция с хеп Б.
Преди 2 седмици пусках ПКК и тогава бяха без отклонения.
На регистратура никой не вдига.
Не знам какво да предприема. Имам още една инжекция Цетрортид и вечерта Овитрел за таймиране.
Сега не знам изобщо ще се състои ли пункцията, напразно ли взимах тези хормони и какво ми е..
Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно или може да ме насочи за спешни действия ще съм благодарна.

Кое точно,като показател толкова ви притесни?

# 46
Положителния anti HBc total , в комбинация с останалите отклонения. Но няколко човека от тук ме успокоиха, че вероятно няма нищо сериозно.

Здравейте. Не знам дали е за тук въпроса ми, но съм много притеснена и не знаех къде да го добавя.
Доктора и сестрите много бързо ми назначиха изследвания в петък, дадоха ми допълнително инжекции за събота и неделя и ми казаха 8:30 вторник да бъда готова за пункцията.

Не знам какво да предприема. Имам още една инжекция Цетрортид и вечерта Овитрел за таймиране.
Сега не знам изобщо ще се състои ли пункцията, напразно ли взимах тези хормони и какво ми е..
Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно или може да ме насочи за спешни действия ще съм благодарна.

# 47
Положителния anti HBc total , в комбинация с останалите отклонения. Но няколко човека от тук ме успокоиха, че вероятно няма нищо сериозно.

Антителата може да се дължат на това,че сте изкарали в миналото хепатит или имате ваксина.Аз лично съм с ваксина за хепатит и имам антитела.Според мен,опитайте да се успокоите,всичко ще бъде наред,не изглеждат толкова плашещи нещата,опитайте да се занимавате с нещо,за да се раязсеяте и утре да ни зарадвате с добри новини.

# 48
Момичета здравейте предстои ми ЗЕТ какво ви е мнението за етеричните блендове за мазане на дотера и като цяло използвали ли сте етерични масла ? Чудя се да си взема ли да се мажа преди и след трансфера , защото стреса ми идва в повече и доста се притеснявам ..

# 49
Някакъв инхалер с цитруси или лавандула със сигурност не би навредил. За мазане може би консултантът ви ще каже кой е най-подходящ точно преди трансфер.

Аз и мъжът ми правихме 30-дневния детокс на Дотера преди да стартираме инвитрото навремето, после аз продължих с ролер с бленд по време на пункциите, даже и при раждане си занесох 3 инхалера в родилната зала. 😄 Не мога да кажа дали има директни ползи или не прилагането на етерични масла, но за мен бе една алтернативна форма, която внесе малко аромат в цялото приключение. ☺

# 50
  • Be realistic - plan for a miracle.
Просто от любопитство проверих този 30-дневен детокс на Дотера… той колкото едно инвитро на ЕЦ горе долу 😑 911 лв….
Ще ми се размине детокса 🥲
А какво представлява този ролер с бленд?

# 51
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Включвам се и аз в чакането. Имах свеж трансфер на един бластоцист на 05.02. Днес се пада 11 ден след трансфера и имах светлокафяво зацапване на два пъти днес. Струва ми се късно за имплантационно кървене. Тестът ми е назначен на 14-тия ден, т.е. на 19-ти (в сряда). Моля за мнение доколко това прокървяване може да е нормално и резултатът все пак да е положителен...

# 52
Здравейте, момичета!
Включвам се и аз в чакането. Имах свеж трансфер на един бластоцист на 05.02. Днес се пада 11 ден след трансфера и имах светлокафяво зацапване на два пъти днес. Струва ми се късно за имплантационно кървене. Тестът ми е назначен на 14-тия ден, т.е. на 19-ти (в сряда). Моля за мнение доколко това прокървяване може да е нормално и резултатът все пак да е положителен...
Според мен какъвто и тест да е 11 дни след трансфер ще ви покаже.

# 53
Preggo, това прилагах аз, в зоната под пъпа. 

Имам и разни други материали от моята консултантка, ако искаш, пиши ми на ЛС да ти ги пусна. Иначе да, този детокс си беше цифра и когато го прилагахме с мъжа ми, но в желанието да увеличиш шансовете си, за какво ли не даваш пари. И на акупунктура съм ходила след трансфер само и само да знам, че каквото зависи от мен - е направено. 🤷🏻♀

# 54
Здравейте, момичета!

Направете си един обикновен "пиклив" тест. На 11 ден със сигурност ще покаже. Иначе, има много жени със зацапвания, които в крайна сметка имат живи и здрави бебета. Успех! 🤗🍀

# 55
Здравейте, отбелязвам се и аз в темата. На 41 год., първи СЕТ на 1бр. 5-дневен бластоцист на 10.02. Кръвен тест на 20.02. Никакви симптоми дотук. Днес се изкуших за пиклив тест, и както и го усещах, беше отрицателен. Макар да съм напълно наясно, че заради възрастта, по-вероятното е да е отрицателен, и смятах, че съм супер заземена, ама ей на, цял ден ми се реве! Sad Grinning А уж хормоните от стимулацията не се обаждаха до момента. Странна дупка са тия 10-12 дни чакане! Поздрави и успех на всички!

# 56
Здравейте, отбелязвам се и аз в темата. На 41 год., първи СЕТ на 1бр. 5-дневен бластоцист на 10.02. Кръвен тест на 20.02. Никакви симптоми дотук. Днес се изкуших за пиклив тест, и както и го усещах, беше отрицателен. Макар да съм напълно наясно, че заради възрастта, по-вероятното е да е отрицателен, и смятах, че съм супер заземена, ама ей на, цял ден ми се реве! Sad Grinning А уж хормоните от стимулацията не се обаждаха до момента. Странна дупка са тия 10-12 дни чакане! Поздрави и успех на всички!
Стискаме ви палци!Аз направих пиклив тест на 11ти ден след трансфер,втората черта беше изключително бледа,а стойността на кръвния същия ден 1982...щом при този стойност на чхг едва отчете,значи и при вас има шанс.

# 57
Ох, моля ви, дами, моля ви, моля ви, не си причинявайте този стрес с домашните тестове! Особено шуър чек е с ниска чувствителност и често подвежда.
Alira, изчакай си 10ти ден и направи кръвен тест. Знам колко е трудно чакането, била съм там няколко пъти. Ако си много, много нетърпелива може да направиш още утре един и след 48 часа пак. Липсата на симптоми в никакъв случай не означава, че трансферът е бил неуспешен. Наличието им също, впрочем. Стискам палци за хубавичко ЧХГ Flowers Four Leaf Clover

# 58
Здравейте, момичета! На 13.03 имах ЗЕТ на две 5 дневни бластоцити. Вчера вечерта имах контракции, поносими, но имах. Кръста същи много ме боли. Някой имал ли е такива болки и как завърши?

# 59
Здравейте, момичета! На 13.03 имах ЗЕТ на две 5 дневни бластоцити. Вчера вечерта имах контракции, поносими, но имах. Кръста същи много ме боли. Някой имал ли е такива болки и как завърши?
Аз някъде от 5ти,6 ден след трансфер си бях с болки ниско долу и кръста,като на цикъл,до датата на цикъла не спряха,някои път и като прорязване. Бременна съм!

Общи условия

Активация на акаунт