Дългото чакане след трансфер – тема 116

• 26 736
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
А хостероскопия имате ли? Биопсиите, за които пишат момичетата?

# 526
Не съм в Щерев. Винаги ми е било трудно да се свържа с лекаря си в тази клиника, където сме сега. На първия ни трансфер дори не се появи , бях прехвърлена на друг лекар без да бъда уведомена, но разбирам , че може да е имал спешен случай.  Вайбър никога не ми е даван. Много ми е трудна връзката и се чувствам сякаш им досаждам.

# 527
Нямам нито хистероскопия, нито биопсии.
А хостероскопия имате ли? Биопсиите, за които пишат момичетата?

# 528
Аз се чувствам по същия начин в моята клиника ! Контакт с доктора нямам ! Само с жените на регистратурата ,които видимо не ме понасят ! Създават ми голямо напрежение и се чувствам все едно съм им длъжна с нещо .  Имам много въпроси ,а няма кой да ми отговори . Когато имам рядката възможност да говоря с доктора ,винаги се успокоявам ,но това се случва много рядко !

Не съм в Щерев. Винаги ми е било трудно да се свържа с лекаря си в тази клиника, където сме сега. На първия ни трансфер дори не се появи , бях прехвърлена на друг лекар без да бъда уведомена, но разбирам , че може да е имал спешен случай.  Вайбър никога не ми е даван. Много ми е трудна връзката и се чувствам сякаш им досаждам.

# 529
MERA С този доктор лична връзка трудно , отчитам го като грешка там. Звъниш докато не получиш твоето.... Говорим за една и съща клиника. Аз им се обадих и направо с регистратура се разбрахме за преглед на следващия цикъл 10-12 ден и те така, чак тогава ще имам контакт с него и евентуално как ще действаме занапред.

# 530
милички, съжалявам, но продължавайте! Силни сте! С вас сме♥

# 531
Miracle. , aз исках да обсъдя варианта и пакетите ДЯ. Ние пътуваме от друга държава за прегледи и трансфери и е трудно организирането , тъй като и двамата с ММ работим. Отделно имаме нови резултати от изследвания, които трябва доктора да разчете.
pattyK  , съжалявам , че и ти се чувстваш така. Много е неприятно, знам.
Happiness , каква ще е следващата ви стъпка ? Ние сме и с женски и мъжки фактор , та също се замисляме за донорски материал .

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 10:09 от •MERA•

# 532
Здравейте,
Извинявам се за въпроса, не намирам инфо никъде. В петък се връщам на работа, тестът ми е за събота. Едва издържам, но съм решила да проявя търпение и да не правя никакви тестове преди определената дата.
Та, въпросът ми е свързан с вагиналното приложение на утрогестан, защото досега вкъщи беше лесно. Изписан ми е 3х2. В офиса нямам къде да полежа след поставянето му. Вие как сте се справяли?

# 533
Съжалявам за всички негативни резулати, дано скоро се напълни темата с повече положителни, моята дата  за тест е в Петък и вече ще се пръсна от нетърпение😮‍💨

# 534
За съжаление ,няма как без да лежите . 30 минути минимум са си задължителни . Прогестероновите препарати са много важни . В моята клиника има вариант утрогестана да се пие ,но не знам как се усвоява

Здравейте,
Извинявам се за въпроса, не намирам инфо никъде. В петък се връщам на работа, тестът ми е за събота. Едва издържам, но съм решила да проявя търпение и да не правя никакви тестове преди определената дата.
Та, въпросът ми е свързан с вагиналното приложение на утрогестан, защото досега вкъщи беше лесно. Изписан ми е 3х2. В офиса нямам къде да полежа след поставянето му. Вие как сте се справяли?

# 535
Вече наистина не знам каква ще е следващата ни стъпка. Ще говорим с клиниката как ще продължим, какво ще променим,  какви изследвания ще направим...
Miracle. , aз исках да обсъдя варианта и пакетите ДЯ. Ние пътуваме от друга държава за прегледи и трансфери и е трудно организирането , тъй като и двамата с ММ работим.
pattyK  , съжалявам , че и ти се чувстваш така. Много е неприятно, знам.
Happiness , каква ще е следващата ви стъпка ? Ние сме и с женски и мъжки фактор , та също се замисляме за донорски материал .

# 536
Относно утрогестана и връщането на работа - аз буквално на следващия ден на траснефра бях на работа, ходех през ден в офиса, не съм лежала. След поставяне си седях на стола за поне 30ина Мин, не съм имала проблем и ми беше разрешено. Трансферът и бременността завършиха успешно. Все пак- консултирайте се с лекаря си, а ако работата е свързана с движение - може да смени препарата и начина на приложение

# 537
Момичета 2.52 до стойност (под 1 за небременни). На 7ми ден. Много ниско...

# 538
  • София
И аз съм в Надежда, но аз само на вайбър му пиша на доктора, иначе от манипулационна и ембриология когато е трябвало за нещо винаги са се обаждали...

# 539
Момичета вече 7 ден бия фракспирин ужасно трудно влиза тази игра . Утре съм на преглед може би , ще ми изпише още ..
Прогестерон се пуска след цикъла нали??

Общи условия

Активация на акаунт