Дългото чакане след трансфер – тема 116

• 26 699
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
На мен доктора ми беше казал, че на 10-12  ден след трансфер на 5 дневни очаква трицифрено чхг. На предния ни опит чхг спря на 64 и приключи с биохимична.

# 616
Здравейте,
4-ти ден след първи трансфер съм на 1Е, 5 дневен.
Освен тежестта в гърдите, болките ниско долу в корема (които си ги имам от деня на трансфера, предполагам е от прогрестерона) и болките днес в кръста, от два дни имам леки втрисания, особено вечер. Мерих си температурата, нормална е Simple Smile
Реших да пиша, за да добавя и тази странна реакция на организма и да попитам дали някой е усещал нещо подобно? Мисля утре да се обърна към моите лекари, но ми просто ми стана любопитно.
Благодаря предварително и успех на всички 😊

# 617
Втрисанията се появяват като реакция на организма към повишаващият се прогестерон . Бъдете спокойна и дано скоро да се похвалите с положителен тест за бременност .

# 618
Melani аз съм с абсолютно същия симптом от няколко дни . Температурата ми е 36.8-37.0

# 619
И аз имам такива втрисания всеки път ,мисля ,че е от медикаментите

# 620
По принцип има удвояване ... Аз лично бих си пуснала още 1-2 пъти през 48 часа. Ей така да си се убедя. Иначе на този етап всичко е точно има удвояване , но както тук момичетата са казвали ранното тестване води до поне 3-4,5 пускания на ЧХГ за да може все пак да си видим трицифрен резултат!
Пожелавам ти го 🙏🍀

Здравейте
Онзи ден изследвах Чхг 6 ден на 5 дневно ембрионче резултата беше 10.
Днес на 8 ден -Чхг 20. Удвоило се е, как ви се струва, добре ли е за 8 ден?
Miracle, благодаря за отговора!
По принцип се зарадвах че се е удвоил, струва ми се нисичко за 8 ден, но нищо не е загубено. Ще изследвам на 12 ден директно Hands Pray

# 621
Благодаря за бързите отговори 🤍
Абсолютно съм спокойна, просто исках да проверя и вие как се чувствате 😊
Отново ви желая успех на всички 🍀

# 622
Здравейте, момичета! След неуспешния ми СЕТ миналия месец с доктора се разбрахме този месец, след като ми дойде новият цикъл да направим хистеро и биопсии. Но на мен ми закъснява вече 6 дни. Правих 3 теста до момента и са категорично отрицателни. Никога не съм имала такова закъснение, дори след трансфера си ми дойде точно на датата. Да звъня ли в клиниката или е възможно да се случи след пункция и трансфер? Какъв е вашият опит? Благодаря!

# 623
И на мен ми е шести ден след спиране на лекарствата и още няма менструация. Днес ще ходя в новата клиника където доктора ми назначи NK клетки, тромбофилия ,АФЛ .Ще питам на какво се дължи това закъснение .

# 624
Аз моите лекарства съм ги спряла преди месец, когато си ми дойде след трансфера. Това сега ми е втори цикъл реално, без прием на никакви медикаменти над 30 дни. Мен това ме пеитеснява и озадачава.

И на мен ми е шести ден след спиране на лекарствата и още няма менструация. Днес ще ходя в новата клиника където доктора ми назначи NK клетки, тромбофилия ,АФЛ .Ще питам на какво се дължи това закъснение .

# 625
WitherWings,
Извинявам се, още май не съм се събудила. Може да са се е разбутал хормоналния баланс. Мисля, че най-правилно ще е да се обадиш в клиниката, че чакането си е напрагящо ,предполагам.

# 626
Вторият цикъл след пункция (с или без свеж трансфер), много често закъснява. На мен ми закъсня само с 4 дни, но тук четох, че на доста момичета им е закъснял с по 10 дни и нагоре. Затова и обикновено ЗЕТ не се прави на цикъла след пункция, а се изчаква поне до следващия.

# 627
Вторият цикъл след пункция (с или без свеж трансфер), много често закъснява. На мен ми закъсня само с 4 дни, но тук четох, че на доста момичета им е закъснял с по 10 дни и нагоре. Затова и обикновено ЗЕТ не се прави на цикъла след пункция, а се изчаква поне до следващия.
Благодаря много! Да, точно това исках да разбера, защото чак такова нещо никога не е било.

# 628
Здравейте, момичета! След неуспешния ми СЕТ миналия месец с доктора се разбрахме този месец, след като ми дойде новият цикъл да направим хистеро и биопсии. Но на мен ми закъснява вече 6 дни. Правих 3 теста до момента и са категорично отрицателни. Никога не съм имала такова закъснение, дори след трансфера си ми дойде точно на датата. Да звъня ли в клиниката или е възможно да се случи след пункция и трансфер? Какъв е вашият опит? Благодаря!

По дълъг или къс протокол беше? Закъснението може да е от блокиращата инжекция при дълъг протокол. Аз съм в същата ситуация като теб - с неуспешен СЕТ миналия месец и назначени биопсии. Доктора ми каза, ако ми закъснее с повече от 7 дни да се обадя в болницата.

# 629
Закъснението втория цикъл след пункция (със или без СЕТ) е често срещано. На моя близка приятелка втория ѝ цикъл закъсня 10 дни.

Общи условия

Активация на акаунт