Booking.com – 11

• 50 944
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
This is only eligible for cards issued in Australia, Bangladesh, Brunei Darussalam, Cambodia, China, Hong Kong, India, Indonesia, Japan, Macao, Malaysia, Myanmar, New Zealand, Philippines, Singapore, South Korea, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Vietnam
Това какво ли означава?

Моето инфо е от сайта на Мастеркард.

означава, че за различни карти има различни линкове и различни проценти. Ако не ти е от тези държави картата няма да стане през точно този линк. За моите карти е 4% и неги гледам тия линкове, топкешбек е по-добре.

# 226
  • Milano
Означава, че не гледате за Европа.
Ако се прочетат условията на картите се вижда, че промоцията ДО 4% за нормални Мастеркард е до 31/03/25, а на Премиум ДО 10% до 31/12/25г.

Важи за резиденти и титуляри на карти издадени в:

И линка от скрийншотовете е този:

https://www.mastercard.it/it-it/privati/priceless/offerte-e-bene … rved/booking.html

Най-долу вдясно са условията, но не виждам бутон за обръщане на езика.

# 227
  • София

Хм, на мен ми излизат еднакви. Само че подрежда по различен начин с право на отмяна и без и може би гледаш по-високата цена с право на отмяна,а мислиш, че това е цената.

Ето така ги показва:
Без топкешбек
Скрит текст:
С топкешбек
Скрит текст:

Да, ще има някакъв плюс, ако го направя през Топкешбек, но сега трябва да платя повече и да чакам. С код определено ще е по- изгодно и по- лесно. Уви, нямам Мастер кард. Затова отново моля за код, ако някой има излишен.

# 228
При мен не вдига цените, но хотелът (малък семеен) иска плащане на място. В такъв случай едва ли ще има кешбек, нали?

Не съм много сигурен, но мисля че и така дават кешбек. Обаче самия кешбек не можеш да го използваш при плащане на място, а само през платформата.

Ето така ги показва:
Без топкешбек
Скрит текст:
С топкешбек
Скрит текст:

Да, ще има някакъв плюс, ако го направя през Топкешбек, но сега трябва да платя повече и да чакам. С код определено ще е по- изгодно и по- лесно. Уви, нямам Мастер кард. Затова отново моля за код, ако някой има излишен.

Интересно, при вас има някаква отстъпка от 5%, която при мен я няма, затова са ми еднакви цените. Ако цъкнете на (i) до цената, какво показва? Извинявам се за многото въпроси, иска ми се да разбера как работят нещата.

# 229
  • София
Ето какво пише :

Скрит текст:

# 230

Хм, на мен ми излизат еднакви. Само че подрежда по различен начин с право на отмяна и без и може би гледаш по-високата цена с право на отмяна,а мислиш, че това е цената.

Ето така ги показва:
Без топкешбек
Скрит текст:
С топкешбек
Скрит текст:

Но ти с код няма да платиш по-малко, тези 10% пак се връщат като кеш бек в портфейла след като е минал престоят.

# 231
  • София
Но ти с код няма да платиш по-малко, тези 10% пак се връщат като кеш бек в портфейла след като е минал престоят.
Да, знам това, но сега ще платя по - ниската цена, а кеш бекът в портфейла ще е 2 пъти повече.
Отново моля за код, ако някой има и няма да използва.

# 232
  • There I was on a July morning
Здравейте, благодаря за информацията за промоцията с резервация през линка на Mastercard!
Реално кредитите, които евентуално ще получа, не са 10%, а по-малко, но пак е нещо.
Едно от  условията обаче ме притеснява: "Уверете се, че резервирате с вашата карта Mastercard".
В случай, че резервирам с картата на ММ (аз нямам), в крайна сметка ще получа ли кредити или не?

# 233
Здравейте, благодаря за информацията за промоцията с резервация през линка на Mastercard!
Реално кредитите, които евентуално ще получа, не са 10%, а по-малко, но пак е нещо.
Едно от  условията обаче ме притеснява: "Уверете се, че резервирате с вашата карта Mastercard".
В случай, че резервирам с картата на ММ (аз нямам), в крайна сметка ще получа ли кредити или не?
Важен е видът карта, не собствеността. Няма да имаш проблем.

# 234
  • София
Все още не мога да разбера как и на кого изпращат кодове от Букинг. В последните години не съм получавала, само един път наскоро, когато споменах, че нямам (точно когато не ми трябваше). Преди седмици резервирах без код, сега ми предстоят още 2, надявам се като се размрънкам пак да ме чуят от Букинг. Grinning

# 235
  • There I was on a July morning
На мен са ми пращали, когато дълго време не съм резервирала и не съм влизала в Букинг. Примерно по време на ковида и през зимния сезон, тогава не съм много активна. Когато започна да търся и резервирам, не пращат. И аз скоро не съм получавала.

# 236
  • Велико Търново
Здравейте! Извинявам се, че нахълтвам в темата, но ако може някой да ми отговори. Направих резервация с насрочено плащане през май. Картата ми беше вкарана от преди, но  ми направи впечатление, че ми поиска да вкарам трицифрения секретен код на картата. Понеже отдавна не съм правила резервация през букинг не помня и преди ли беше така. Та въпросът ми е нормално да се изиска този трицифрен секретен код?

# 237
Здравейте! Извинявам се, че нахълтвам в темата, но ако може някой да ми отговори. Направих резервация с насрочено плащане през май. Картата ми беше вкарана от преди, но  ми направи впечатление, че ми поиска да вкарам трицифрения секретен код на картата. Понеже отдавна не съм правила резервация през букинг не помня и преди ли беше така. Та въпросът ми е нормално да се изиска този трицифрен секретен код?
Нормално е, то без този код плащане няма как да стане.

# 238
Имаше един период,когато в продължение на два месеца ,почти всяка седмица ми пращаха кодове за отстъпка. Тогава раздавах и раздавах.......Сега ,когато ми трябва-не пращат.Не мога и да се вредя,ако някой публикува.Пълна несправедливост  Simple Smile

# 239
  • София
Днес бях учудена какво се получи и затова реших да споделя. Simple Smile

Миналия месец дъщеря ми направи резервация за лятото с код. Тези дни реши, че иска да стоят с 2 дни повече. Дори търсеше код за новата двудневна резервация. Оказа се, че наличната резервация може да се удължи и е изписало, че ще ѝ върнат 10% от новата по-висока цена.

Общи условия

Активация на акаунт