Booking.com – 11

• 50 918
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Повечето кодове, които са със срок от 2 дни са именно тези - за над 50 евро. Аз все такива получавам. Другите за над 100 евро обикновено са с доста по-дълъг срок (май 2 седмици). Такива са пращали 2-3 пъти на профила с Genius 3 ниво.

# 136
  • София
Повечето кодове, които са със срок от 2 дни са именно тези - за над 50 евро. Аз все такива получавам. Другите за над 100 евро обикновено са с доста по-дълъг срок (май 2 седмици). Такива са пращали 2-3 пъти на профила с Genius 3 ниво.

Последните 3, които получих бяха над 100 евро и 2 дни валидност. Аз съм Genius 1.Май няма закономерност.

# 137
Здравейте!
Направих резервация преди около месец. Изписа ми,че ще имам и безплатно такси от летището до адреса.
Сега,три дни преди пътуването,не намирам никъде в резервацията информация за таксито.Не съм ползвала до сега и не знам как функционира. Не намирам и нищо в профила ми.
Моля,който има опит,да сподели.

# 138
  • Berlin
При мен се свързаха от фирмата, която щеше да прати таксито, за да им потвърдя номера на полета и часа на кацане.
А, всъщност вие приехте ли таксито? Защото имам спомен, че не беше автоматично. Също така в момента гледам резервацията и го имам като отделна резервация.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 14:55 от abs

# 139
При мен се свързаха от фирмата, която щеше да прати таксито, за да им потвърдя номера на полета и часа на кацане.
Колко време преди пътуването ви се свързахте с вас?

# 140
  • Berlin
Не помня вече, беше преди 2 години.

# 141
Надявам се, че сте решили проблема с таксито, но все пак да споделя, че и на мен миналата година ми предложиха безплатен трансфер от летището във Вроцлав, като след приемането на предложението съм получила отделен мейл от букинг (noreply.taxi@booking.com) с предмет "your journey from Copernicus Wroclaw Airport (WRO) is confirmed". В деня на полета получих няколко нотификации от букинг с името на шофьора, номера на колата и т.н. От фирмата (шофьора) не са се свързвали с мен, но всичко си беше перфектно организирано.

# 142
  • София
Здравейте!
Направих резервация преди около месец. Изписа ми,че ще имам и безплатно такси от летището до адреса.
Сега,три дни преди пътуването,не намирам никъде в резервацията информация за таксито.Не съм ползвала до сега и не знам как функционира. Не намирам и нищо в профила ми.
Моля,който има опит,да сподели.
Безплатното такси се заявава, когато сте имали оферта. Не се добавя автоматично към резервацията, защото може да сте с кола и да нямате нужда от такси(например).
Ако сте заявили, че ще ползвате, получавате съобщение, а като наближи пътуването уточнявате подробностите къде ще ви очаква таксито.

# 143
Здравейте. Ако някой има свободен код ще съм благодарна да ми го сподели на лично .
Поздрави

# 144
При резервиране на безплатно такси се отваря прозорец, в който може да се избере час или да се въведе номер на полет. За часа нямаше пояснения, но за номер на полет пишеше, че се следи от шофьора и чака до 45мин след кацането.

# 145
Edit 🫠

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 21:45 от bibim

# 146
Не ми е нужен вече Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 22:25 от АБОНАТ

# 147
  • София

Банер от приложението на Уиз води към това.

# 148
  • София
Ползвам го, когато нямам код. Понякога са малко повече от 5%. Може би зависи от превлутирането. Под цената на всеки хотел пише колко ще получите обратно под формата на Уиз кредит.
Само трябва да се въведе клиентския номер на Уиз.

За съжаление не може да се кумулира с код за Букинг. Ако минете през Уиз, изобщо не се появява поле за код за Букинг. Или поне аз не успях.

# 149
  • Berlin
На мноооого малко места вече позволяват по повече от един код.

Общи условия

Активация на акаунт