Booking.com – 11

• 50 917
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
[
Понякога са над 100лв.
[/quote]
Повечето кодове, които са със срок от 2 дни са именно тези - за над 50 евро. Аз все такива получавам. Другите за над 100 евро обикновено са с доста по-дълъг срок (май 2 седмици). Такива са пращали 2-3 пъти на профила с Genius 3 ниво.
[/quote]
Аз съм трето ниво и често запазвам и нито един код не са ми пратили ,само тоя месец имам резервации за 8000 лв

# 151
Аз съм трето ниво и често запазвам и нито един код не са ми пратили ,само тоя месец имам резервации за 8000 лв

Вероятно точно затова. Няма смисъл да се рекламират, след като и така ги ползвате много.

# 152
  • София

Вероятно точно затова. Няма смисъл да се рекламират, след като и така ги ползвате много.

Да, и аз това забелязах, че, като имам резервации, не пращат код. Преди 3-4 месеца нямах и ми пратиха.

# 153
Ползвам го, когато нямам код. Понякога са малко повече от 5%. Може би зависи от превлутирането. Под цената на всеки хотел пише колко ще получите обратно под формата на Уиз кредит.
Само трябва да се въведе клиентския номер на Уиз.

За съжаление не може да се кумулира с код за Букинг. Ако минете през Уиз, изобщо не се появява поле за код за Букинг. Или поне аз не успях.
Аз успях да го съчетая на последната резервация с код.

# 154
Здравейте! Имам нужда от код, ако някой има свободен ще се радвам да го сподели на лично съобщение 😊😊😊

# 155
Здравейте! Имам нужда от код, ако някой има свободен ще се радвам да го сподели на лично съобщение 😊😊😊
Изпратих на лични.

# 156
Сега видях кода в пощата. Пише, че изтича на 7 март. Пробвайте, може да работи още.

# 157
Нареждам се и аз за код. Предишния път.-  дърво, току виж за тази резервация пък ми излезе късмета Simple Smile))

# 158
Здравейте, спешно ми трябва код, ще съм благодарна, ако някой сподели с мен на лично съобщение 😊

# 159
Ще помоля ,ако някой има код,че ме очаква малко по скъпа разервация ,ако е може и на лично Simple Smile

# 160
Здравей, някой има ли идея защо "Налично креватче при заявка", понякога е в черно, понякога в зелено. Означава ли, че щом е в черно, попринцип предлагат, но за избрания период няма налични, или си правя грешни изводи?

# 161
Търся код за букинг. Ако някой има излишен, ще съм благодарна да ми го изпрати на ЛС.

# 162
Здравейте, още търся код за букинг, ще съм благодарна, ако някой има да изпрати на лични

# 163
И аз още търся кодче

# 164
Здравей, някой има ли идея защо "Налично креватче при заявка", понякога е в черно, понякога в зелено. Означава ли, че щом е в черно, попринцип предлагат, но за избрания период няма налични, или си правя грешни изводи?
Започнете да правите резервация и ще стане ясно. Или вижте условията за деца и допълнителни легла. Предполагам, че в случая, когато е черно, може би има такса.

Общи условия

Активация на акаунт