Booking.com – 11

• 50 942
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И аз нямам спомен да са ми пращали кодове за отстъпка, а смятам, че имам доста резервации в Booking (освен за семейни почивки, по едно време от тук правех и за шефа като идва в БГ).

# 196
За пръв път ИЗОБЩО чувам за такъв за намаление. Да не се бъркате нещо?

# 197
  • София
Аз съм получавала код за 30 евро намаление, но го считам като компенсация, че го получих точно след разправии за хотел, който оцених с 2, пък хотела ме написаха като неявила се след това(не знам как става това).
Резервирала съм и хотел за който беше упоменато при резервацията - ще получите 200 евро в портфейла след нощувките.

Та разни случаи има, но наистина кодове за директно намаление има много, много рядко.

# 198
  • София
Преди 1-2 месеца беше. Някой спомена, че има код, който намалява резервацията в момента, но условието беше, че трябва да се предплати изцяло. После още някой каза, че има такъв код. Но май не се харесаха особено, защото почти всички правят резервации за лятото и не им харесва да предплащат.

# 199
Не че се бъркам - просто не знаех, мислех си, че са за намаление, за сефте ми е Simple Smile

# 200

Над 85 паунда(200 лв резервация) .Може би е валиден още малко. Аз така и не получих за под 200 лв, ако някой има моля да ми изпрати!

# 201
  • Berlin
Никой не чете предните страници, всички директно искат код и се обиждат като не получат.

# 202
Може и код, и кешбек.

# 203
topcashback.com е 8% сега
и няма максимум на получената сума

# 204
Пробвала съм със сайта cashway, но когато мина през сайта, полето за код за отстъпка изчезва.Grinning Тоест не можеш да вземеш и двете отстъпки- или само кода, или  кешбека.

# 205
  • София
topcashback.com е 8% сега
и няма максимум на получената сума

За съжаление при мен показва по- висока цена през topcashback.com и няма смисъл.

# 206
я дай линк към хотела, моля
че досега не съм виждал да дава  по-висока цена

# 207
# 208
  • Berlin
milasara, ако не резервирате с код, може да се окаже, че и по-високата цена през topcashback е ок. Зависи все пак, но и това е вариант.

# 209

Хм, на мен ми излизат еднакви. Само че подрежда по различен начин с право на отмяна и без и може би гледаш по-високата цена с право на отмяна,а мислиш, че това е цената.

Общи условия

Активация на акаунт