Booking.com – 11

• 50 136
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
# 271
до 10% в кредити, при плащане с Visa, разбира се трябва да се сравняват цените с и без тази "промоция".
https://www.visa.com.au/en_au/visa-offers-and-perks/bookingcom/146337

# 272
Да, въобще трябва да се сравнява.   Моля да споделите за други надеждни сайтове, от които сте доволни за хотелски резервации. 
разбира се трябва да се сравняват цените с и без тази "промоция".

# 273
  • София
Да, въобще трябва да се сравнява.   Моля да споделите за други надеждни сайтове, от които сте доволни за хотелски резервации. 
Дъщеря ми много често използва Експедия, но тя там има постоянна отстъпка и затова. Когато съм сравнявала цените с Букинг, почти винаги са едни и същи. Резервирала е и за нас през нейния профил. Няма проблем.

# 274
Благодаря, Таня67, ще погледна там.

# 275
Expedia са много коректни. Случи ми се преди време хотел, резервиран чрез тях да ми отмени резервацията. Expedia се извиниха и се заеха да ми търсят място за настаняване /без доплащане/. Бях резервирала няколко месеца предварително и хотелът ми съчетаваше добра цена, локация и качество. В момента на "преговорите" за нова стая вече нямаше такива изгодни оферти - общо взето на пазара бяха останали или скъпите хотели или отдалечените от центъра. След като не им се съгласих на няколко хотела /хубави, но отдалечени/,  ме настаниха в по-скъп хотел. Не помня Букинг някога да са се ангажирали да помагат при отменена резервация...

# 276
Букинг имат абсолютно същата опция. Лично съм я ползвала, като се оказа,че хотелът,в който имаме резервация не може да ни настани, защото е пълен. Предложиха други хотели в района...аз ги отказах, защото стаята не съответстваше на резервираната от нас като вид, след което ни предложиха съвсем друг по- висок клас хотел и стая вече съответна. Цената беше почти по две- беие за сметка на букинг. Определено обаче са много тромави букинг!

# 277
Сега виждам в профила си в Букинг с червени букви и двете места които съм резервирала за май в Катания и Палермо свети надпис , че не приемат вече през букинг резервации. Някой случвало ли му се е , с безплатно анулиране ми е резервацията , все още не са ми взели пари. Дали няма да останем на улицата в последния момент?

# 278
  • Berlin
Нали вече имат резервация? Питайте директно тях дали ви стои още. Това е за нови резервации предполагам, но какво означава надпис с червени букви, че не приемат резервации? Може ли да се букне или не?

# 279
  • На планетата Земя
Пишете им през чата да видите какво ще отговорят.

# 280
не съм виждал, дайте скриншот
по принцип ако спират да работят през конкретна платформа не означава, че няма да работят въобще
та питайте ги какво става

# 281
  • Berlin
По принцип би трябвало да пише, че няма места повече, а не, че няма да приемат резервации през Букинг точно в сайта Букинг.

# 282
Сега виждам в профила си в Букинг с червени букви и двете места които съм резервирала за май в Катания и Палермо свети надпис , че не приемат вече през букинг резервации. Някой случвало ли му се е , с безплатно анулиране ми е резервацията , все още не са ми взели пари. Дали няма да останем на улицата в последния момент?
[/quote
И при мен стана така с моя резервация.
Свързах се със собственика на апартамента каза, че има проблем с Букинг. С резервацията всичко е наред.

# 283
Здравейте 🍀 !

Понеже работя в сферата на туризма, конкретно в хотел, и често работим с Booking.com, реших да споделя с вас малко повече „от кухнята“. Ще ви покажа разбивка на цените от няколко реални резервации - ще видите как изглеждат комисионните и таксите, които остават невидими за гостите. Смятам, че на доста хора това ще им е интересно и полезно.
Ако възникнат въпроси или нещо не е съвсем ясно - насреща съм с удоволствие да отговоря!

# 284
  • София

Два пъти ми се е случвало да забележа, че има такъв червен надпис в страницата на мястото за настаняване. И двата пъти имах проблеми след това.
Оказа се, че и двете места са продадени. В единия случай букинг ми предлагаха алтернативни настанявания (аз - в крайна сметка, промених града, в който нощувахме), а в другия - дори букинг ми бяха изтеглили сумата от картата и имах разправии с тях около седмица и има-няма 100 лева в сметката за телефонни разговори, докато ги убедя, че трябва да ми анулират резервацията и да ми върнат сумата.

Изпратете съобщения през платформата и ако собственикът не се свърже с вас - анулирайте. На потвърждение от страна на букинг, че всичко  е наред с резервацията, аз не бих вярвала. На мен така ми потвърждаваха, че всичко е ОК с втората ми история, а аз имах съобщения и от стария хост, и от новия собственик, че апартаментът вече не се отдава за настанявания.

Общи условия

Активация на акаунт