Booking.com – 11

• 50 045
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Благодаря ви! Simple Smile Интересното е, че условията явно са различни за всеки отделен код.

В тази връзка, чудя се дали пък кодовете за по-малък процент – 5, 8 и т.н., съответно, имат и по-нисък таван от 100 евро на резервация?

# 616
Не, имах и 5%. Там беше изписано пък в левове. Беше 100 за резервация, 200 за кешбек.. малко едно към гьотере са процентите, но иначе сумите и в $ и в лв. са близки до изразяването в евро.

# 617
  • София
Според вас може ли от букинг да променят начина на плащане по съществуваща резервация и да я платя с портфейл вместо на място. Моята е стара, но в момента има налични стаи, при които може да се плати така. Проблемът е, че моята е за по-голяма стая, каквато не се предлага. Но не знам ако анулирам, дали ще излезе отново като налична и при какви условия. Какво ще ме посъветвате? Да пробвам да им звъня или да не се занимавам с глупости. Става въпрос за 1 нощувка и не е чак толкова важна стаята, но е точно за рождения ми ден. Благодаря предварително на отзовалите се!

# 618
имаше ли възможност за плащане не на място? иначе ако не е платено, хора споделяха, че може да си смениш картата например и се появява възможност да платиш с кредит, ако междувременно ти се е появил кредит. из темите беше, но не съм го правил. Ако не стане  онлайн, не бих се занимавал. И не бих отказал, ако няма свободни стаи, кой знае дали  ще се появи пак...

# 619
  • София
В края на краищата анулирах резервацията и след малко същата стая се появи на старата цена заедно с другите налични, но вече можеше да се плати с портфейл и беше с невъзвръщаема стойност. Резервирах я отново, като платих с кредити. Сега остава всичко да е наред до пътуването и по време на почивката.

# 620
Здравейте, искам да попитам колко време след престоя , получавате кредитите от кода за отстъпка? 🙂

# 621
  • Стара Загора
Здравейте, искам да попитам колко време след престоя , получавате кредитите от кода за отстъпка? 🙂
Аз след 20 дни получих.

# 622
Различно, между 10 и 20 дена по мои наблюдения.

# 623
От седмица докъм месец и нещо

# 624
  • София
За първи път имаме проблем с кредитите. Резервациите ни бяха за втората половина на юни. Утре ще стане месец откакто се прибрахме. Имейли със сумите за портфейла дойдоха отдавна. Обаче в профила ги няма дори като очаквани.

# 625
Аз току що получих за престой 11-12.7

# 626
  • София
Здравейте, къде да видя за конкретна резервация дали съм настроила плащане в оригинална валута или в BGN и мога ли да сменя тази настройка, след като резервацията е вече направена и предстои плащане след няколко дни? Курсовете на Booking явно са много неизгодни и искам да платя в GBP през курса на банката от карта в BGN.

# 627
Ами предполагам в профила, резервации и цъкаш на тази, там ще пише какво се плаща, 1000лв или EUR 500, според какво е избрано.
Смяна обаче, не знам, евентуално смяна на резервацията, но ако не сменяш нищо друго, може и да не стане, иначе отказ и нова резервация...

# 628
  • Sofia
А къде е настройката винаги да се плаща в местната валута (на домакина)? Май по-назад беше споменал за наличието на такава? Аз виждам единствено опция да избирам, която си поискам валута.

# 629
Трите линийки и после

Общи условия

Активация на акаунт