ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 38

• 16 938
  • 372
  •   1
Отговори
# 120
Аз също смятам така Дренка. Връзката вероятно минава и през така наречения "автоимунен енцефалит", причинен от ваксината или отключен по заобиколен път. В зависимост от настъпилото възпаление на мозъка, имунната реакция и способността на съответния организъм да се справи са и щетите.

Не съм чела достатъчно по темата, но ми бяха попаднали материали за това, че ваксините "включват или изключват" гени, което също може да обясни аутизма.

# 121
Ето защо следва фокусът да е ориентиран към превенция - широко понятие, което в случая обхваща периода преди зачеването.

# 122
Ето защо следва фокусът да е ориентиран към превенция - широко понятие, което в случая обхваща периода преди зачеването.

Какво имаш предвид?
Факта, че аз имам мутация ХХО не означава, че детето ми ще я наследи. Сама спомена и епигенетиката ...

# 123
Генетичната предиспозиция невинаги е равнозначна на унаследяване.
Епигенетиката се занимава с модулация на генната експресия, като целта е предотвратяване възникването на болест. Това обаче не значи - живея си живота и щом нищо ми няма сега, няма да ми има и утре.
По въпроса с ваксините, далеч не са основният “виновник” за влошеното детско здраве, защото децата се раждат  с вродени инфекции, малформации, имунокомпрометирани и др. За да се лишим от ваксинации, трябва да “подложим” и осигурим друго покритие, а такава политика и стратегия липсва. Хомеопатия и “торба с добавки” не са достатъчни и оптимално ефективни.

# 124
Генетичната предиспозиция невинаги е равнозначна на унаследяване.
Епигенетиката се занимава с модулация на генната експресия, като целта е предотвратяване възникването на болест. Това обаче не значи - живея си живота и щом нищо ми няма сега, няма да ми има и утре.
По въпроса с ваксините, далеч не са основният “виновник” за влошеното детско здраве, защото децата се раждат  с вродени инфекции, малформации, имунокомпрометирани и др. За да се лишим от ваксинации, трябва да “подложим” и осигурим друго покритие, а такава политика и стратегия липсва. Хомеопатия и “торба с добавки” не са достатъчни и оптимално ефективни.

Какъв опит имате с хомеопатия например, та твърдите, че не е ефективна за профилактика? Напротив - няма по-ефективен и бърз метод в това отношение, а и по-евтин в случаи на епидемии. И без страничните сериозни и дълготрайни ефекти на ваксините! Има предостатъчно информация за възможностите й в това отношение още от времето на д-р Ханеман досега. Чисто и просто не пасва на целия модел на здравеопазване, която не е насочен към здравето и пациента, а към печалбите на фарма картелите. Рокфелеровата медицина не решава здравословни проблеми, а създава нови. И, разбира се, на първо място е здравословния начин на живот като цяло, на хранене с подходяща, пълноценна храна, която осигурява микроелементи, витамини, есенциални мастни киселини, незаменими аминокиселини... Заблудите по отношение на "профилактиката" с ваксини са колосални и се поддържат тенденциозно. Толкова много случаи знам на деца с аутизъм след ваксинация. Диабет 1 също, дори епилепсия, смърт.

# 125
Казах, че не е достатъчно и оптимално ефективна! Вие твърдите от мое име  нещо съвсем различно. Опит имам достатъчно и отново напомням, че никоя крайност не е желателна. Ето защо в последните години  работим в посока интегриране на източния и западномедицинския модел в клиничната практика. Не отричам хомеопатията!

# 126
  • Атина
... трябва да “подложим” и осигурим друго покритие, а такава политика и стратегия липсва...
Политиката и стратегията са там, където са парите. Всички проучвания са финансирани от някой, който очаква печалба след това. Никой няма да финансира едно проучване, което няма да му донесе очаквания приход. Разбира се, че един продукт, който се използва от 100% от населението е много по-изгоден от такъв, който ще се използва само в случай на нужда примерно от 10-20% от хората. Когато все още бях идеалистка си мислех, че държавата може да финансира такива проучвания "за благото на народа"... Но големите корпорации ще оставят ли политиците да се погрижат за народа губейки печалбите?

# 127
Стана ми интересно някой въобще знае ли каква е процедурата по избор на ваксина за масова ваксинация? Имам предвид кой и как сравнява примерно ваксините за полиомиолит на пазара от различните производители и избира чия ваксина да се направи държавна поръчка? Това не би ли следвало да е открит процес?

Toва видео не знам до колко е достоверно:
https://www.facebook.com/reel/1082645880359872
Но се замислих за заничимостта на ковид ваксинацията и защо за всички нас е важна. Защото тя показа, че масовото едновременно ваксиниране даде ужасно много жертви и здравословни проблеми от прекалено разнородни естества. Когато се ваксинират децата - това не води до такава масовост, която да заостри вниманието на обществеността какво аджеба слагаме в телата си. Какво имам предвид - ако тази година в пролетните месеци  се ваксинират 10 000 деца и 5% от тях дадат животозастрашаващи реакции това са  500 деца, разпиляни из различни места на страната и с различни признаци - никой даже няма да отбележи проблема. Но на 1 000 000 човека ваксинирани по едно и също време и пак да сложим 5% да дадат реакции , които са животозастрашаващи или увреждащи - това са 50 000 човека! Няма как да не бъде забелязано и заметено, че има проблем! А и при възрастните проблемите вече ясно могат да бъдат отчетени, тъй като самите те познват телата и здравето си.  
За съжаление ще бъде метната вината върху конкретните ваксини - ще кажет "ОК, спираме ги!" и ще се върне старото положение - бодем си децата с каквото искаме.

Установиха значителни разлики в смъртността между ваксините срещ … fizer и Moderna -

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 15:35 от the Дорис

# 128
  • София
https://rumble.com/v6vrmwl--3-.html?fbclid=IwY2xjawLXbb5leHRuA2F … qGh5w4DhLOt-zTLPQ
Вече и с бг субтитри - документалният филм "Ваксиниран- одобрени, за  да убиват"- за последствията от ковид ваксините и болничните ковид протоколи.

# 129
# 130
Моите искренни съболезнования на родителите! Убедена съм, че по един или друг начин след случилото се в търсене на отговори ще стигнат до тази тема!
Ние, пишещите тук със свити сърца ви прегръщаме в болката ви! Убедени сме, че имате много въпроси. В момента сте устремени в търсене на отговори, на виновни, на възмездие за отнетия живот, за вашата болка!
По един или дру начин ние сме се борили с тези "мелници" и със съжаление знам, че няма да получите удволетврение и възмездие. Размитата отговорност, скрити зад закона на задължителното ваксиниране, липсата на правила и информираност, лекарската колегиалност, с която замитат ако нещо излезе ...
Винаги ще се питате какво е станало и можело ли е да го предодвратите - най-вероятно имунен отговор, който е нямало как да бъде овладян. Не, нямате вина и не сте можели да избегнете случилото се. Вие сте постъпили правилно и сте слушали своя лекар, който е извършил задължителната ваксинация.
Още веднъж - най-искренни съболезнования! Sad
Лети ангелче Heart

# 131
Каквато и вина да се докаже ,детето няма да се върне Cry
Всеки ден съм благодарна че не сложих задължителните ваксини на детето си,сега ми е малко трудно тъй като ни предстои предучилищна но заедно ще се справим някак си
Съболезнования на родителите Cry

# 132
Синът ми отключи атопичен дерматит и набор алергии между 4 и 5 месец.
Като бонус получихме ГРР с елементи от аутистичният спектър.
Забеляза се когнитивен регрес, хиперактивност, дефицит на внимание и агресия.
От тогава е на ПЕП АЦ  хипоалергенно мляко и не може да приема почти нищо друго.
Но няма да ви занимавам с личната ми драма и какво е чувството, когато детето ви се "изключи".
Просто така... без гърчове, без плач....просто съзнанието изчезва, очите угасват
и остава само надеждата да се върне...
В този момент искаш детето ти да е аутист, да е агресивен, да е всякакъв !!!

Ваксината ММР му беше отлагана заради алергия към яйчен протеин до 2 годишна възраст.
ЛЛ, който е невероятно ерудиран млад лекар, категорично отказва да му направи ваксината.
Но постепенно алергията към яйчен белтък спадна до 1 по 5 степенната скала.
Натиска от РЗИ върху ЛЛ стана нетърпим.
Стигна се до заплахи за прекратяване на договора му със здравна каса.
Започнах да търся начини да помогна и на детето си и на личният му лекар.

Изисках от производителят на ваксината пълният списък с помощни вечества и съставки.
Открих, че има нещо, което не е отбелязано в нито една листовка. - Телешки серум.
Необходим е като хранителна среда за отглеждането на прословутите човешки диплоидни клетки.

На базата на кръвният тест АЛЕХ , според който имаме 4 степен алергия към телешки протеин,
получих поредната отсрочка от 6 месеца.

Установих, че има алерголози, които НЕ СА ЗАПОЗНАТИ СЪС СЪСТАВА НА ВАКСИНИТЕ !!!

Задавам си уместният въпрос: Колко деца са осакатени за цял живот поради незнанието на
медицинските специалисти?

# 133
Хора като чета и настръхвам!
Съжалявам за всичко което се налага да преживявате и вие и много други хора

# 134
Ангажимент на ОПЛ е не просто търсене на начин за отлагане на ваксина/и и изключване на алергени. Видно е, че става въпрос за имунокомпрометиран статус, което налага необходимостта от мерки, насочени към подобряване на устойчивостта и адаптацията, без агресивна терапия с очаквани усложнения. Работата с имунната система е много деликатна, дори да си мислим, че теоретично сме много добре запознати.  Няма никаква гаранция, че утре  няма да се отключи алергия към нещо друго или друго  автоимунно заболяване. Случаи, в които възрастни хора отключват полиалергии, тип “неуточнени” стават все по-чести.

Общи условия

Активация на акаунт