ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 38

• 12 859
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
  • София
https://www.campact.de/rechtsextremismus/auf1/
Тази телевизия е създадена по време на Ковид с цел пропаганда и излъчва и наци съдържание. Абсолютно несериозен източник на десните в Австрия.
"нацистка"  или не, подобни предавания и същата информация за повишена смъртност във високо ваксинирани държави имаше още преди 2-3 г. и в доста други източници, които не са" нацистки".

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 17:26 от stelaartois

# 241
Източник или материал моля. Не са ми попадали такива предавния по "нормалната телевизия".

# 242
  • Deutschland
По нормалните телевизии, нищо нормално няма.

# 243

От години не бях влизала в темата и на първо четене от само 7-8 страници и попадам на несериозни източници. Ако някой иска да се информира не знам с какво разбиране чете и гледа и успява да повярва в тези медии.

# 244
Рейна, вие очаквате, че по официалните медии ще има информация, дебат или честно представена информация защо са вредни ваксините?
Та дори във Гугъл и Фейсбук има чистка на всякаква антиваксърска информация. Пълно лунно затъмнение!
ТУК има чистка ...

# 245
Реална информация от някой преживял го, с всичките гадости и затворени врати навсякъде.....

# 246
  • София
Източник или материал моля. Не са ми попадали такива предавния по "нормалната телевизия".
Източници и материали- бол, интернет е безкрайна вселена. Вече кое дефинирате като "нормална" телевизия, си е до мироглед, светоусещане и лични възприятия. Интересен е въпросът за т. нар. 'фейк новини"- коя е последната НЕЗАВИСИМА инстанция свише, която определя коя информация е вярна и коя- не?

# 247

От години не бях влизала в темата и на първо четене от само 7-8 страници и попадам на несериозни източници. Ако някой иска да се информира не знам с какво разбиране чете и гледа и успява да повярва в тези медии.

Това казах преди 1-2 страници и аз. При молба за официални източници или поне надеждни, бях нападната.
Няма смисъл изобщо от темата. Всеки осмелил се да попита нещо бива нападнат и заклеймен.

# 248
Ами ето, за 2 страници видяхте, че всеки линк, споделен тук магически ИЗЧЕЗВА! Линковете, в първия пост събирани старателно - повечето липсват!
Магия!

# 249

Това казах преди 1-2 страници и аз. При молба за официални източници или поне надеждни, бях нападната.
Няма смисъл изобщо от темата. Всеки осмелил се да попита нещо бива нападнат и заклеймен.

Напротив Simple Smile
Дават се надеждни източници, които пренебрегвате със сляпа праволинейност.
Не ви ли хареса мнението на проф. д-р Христо Одисеев?
Създателя на ПЪРВАТА В СВЕТА ПАРОТИТНА ВАКСИНА!
Ако ви е интересно прочетете малко за този велик българин:

https://www.lechitel.bg/newspaper.php?s=15&b=893

Ами как да ви хареса, когато професор от неговият ранг ви обяснява, че се случва подивяване на
щамове 2 и 3 на полиомиелитният вирус и деца се парализират вследствие на ваксинация!

На мен също не ми харесва, че лекарите нямат рентгеново зрение, и могат да засегнат кръвоносен съд
при ваксинацията. Знаете ли какво се случва тогава? Ако желаете прочетете:

https://www-sciencedirect-com.translate.goog/science/article/abs … &_x_tr_pto=sc

Давам ви като източник най-реномираното научно издание.

Защо е тази тема ли? Ами например за това, че не съм видял лекар да проверява за засягане на
кръвоносен съд при ваксинация. Вие виждали ли сте по телевизията? Проверката е елементарна.
Кой може да накара лекарите да проверяват ако не ние родителите?
Как да се научим да задължаваме лекарите да правят проверка,
ако няма гласност колко е опасно да не се прави?

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 00:19 от Минчо Минев

# 250
Благодаря Ви!
Все още не съм прочела статията от първият линк, тъй като не се доверявам на такъв тип сайтове.

Но във вторият линк сред заключенията е и това изречение:
"Проучването обаче е недостатъчно, за да се направят каквито и да било категорични твърдения за връзката между алуминиевите адюванти и разстройствата от аутистичния спектър (РАС) при хората."

# 251
Няма да си правя труда да чета статията защото вярвам, че е имало издънки с живите ваксини и затова са сменени.
Аз исках само да спомена за пуснатият линк към австрийската телевизия и каква е. Вече ако някой е на път да взема информирани решения за живота на детето си да си преценя дали ще вярва на такива източници. И те всичките источници са такива. Проверявайте за хората които ги пишат и създават тези неща винаги, замисляйте се ще вярвате ли на такива хора ако ги срещнете, те въобще имат ли деца тези дето са писали книгите, какви са по професия и тнт..

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 11:41 от Рейна

# 252
  • Пловдив
Истината за безопасността на ваксините...така се казва видеото.
https://www.facebook.com/share/v/16oqwXSd3Q/
П.п..май има забрана и тръгва друго.

# 253
Тръгва си клипа.

# 254
При мен се отваря мус с авокадо.

Общи условия

Активация на акаунт