ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 38

• 13 255
  • 306
  •   2
Отговори
# 165
  • Пловдив
Беше 100лв, плащала съм преди 10г сигур. Надали има промяна.

# 166
Според статията с мнението на Доц. Ангел Кунчев за смъртта на детенцето от Буграс, която чак обидно прелива в лекция за лаймската болест излиза, че родителите и личния лекар са виновни!!!
Значи преди седмица детето е с ДВЕ  "оферти" за хоспитализация, обаче те поставят ваксина! Получава предложение да постъпи в болница, която означава, че е било при ЛЛ и той даже не е поискал да види здраво ли е детето с изследвания... Мисля, че това е не просто обидно за тях, а гнусно обвинение в родителска и лекарска немърливост.
Исъвсем няма да се учудя ако това не е вярно Sad
Но както се писа и по-рано. Оплескат ли се нещата оставаме само ние родителите - всички се омитат от отговорност и помощ.

# 167
# 168
 Ето какво ми обясни алерголога, който ни освободи временно от MMR:
 Предавам разговора по памет, защото едва ли някога ще го забравя.

Алерголог- Вие ядете ли котешко месо?
Аз: - Ммм-моля?
- Питам ви дали сте си хапвали котешко?
- Как ви хрумна? Аз имам котка! Не бих я изял!
- Добре... вие сте възрастен с добре обучена имунна система. Котешкото месо ще навлезе в храносмилателния ви тракт и ще бъде разградено на безопасни хранителни компоненти.
Вие можете да ядете колкото искате котешко месо сега.
- Не разбирам каква е връзката с детето ми!
- Ако аз сега ви инжектирам по кръвен път котешки протеин+колоиден алуминий, вие ще развиете антитела към котешкия протеин.
Уверявам ви, че е безопасно за вас. Само ще вдигнете малко температура... и повече няма да можете да ядете котешко. Алуминия ще активира имунната ви системаи тя ще започне изграждането на антитела към всичко, което сметне за опасно.
Но вие така или иначе казахте, че не искате да ядете котки нали? Значи е безопасно за вас.
- Започвам да схващам връзката и ми прилошава...
Но детето ми дори не е кърмено! Той е бил само на НАН!
Никога не е имал допир с яйца, телешко месо...
- Грешите! В първите ваксини е имало и яйчен и телешки протеин + адювант.
Детето ви е изградило анти тела към тях и бог знае към какво още.
От този момент вече ще сте на хипоалергенно мляко.
Такъв е принципа на алергиите.
- Добре, щом се знае, че алергиите при деца често се отключват от ваксини,
защо не се правят изследвания преди всяка следваща ваксина?
- Това ще е признание, че ваксините причиняват алергии.
Ще се наложи изследванията да са безплатни за пациента, а те са много скъпи.
Освен това ще се обърка целият ваксинационен график.
Така че, някои деца ще бъдат пожертвани, за да има стаден имунитет!

# 169
Здравейте!
Ако предпочета да пропусна имунизацията на детето ми  веднага след раждането, как става това?
Чувала съм, че се подписва някаква декларация и че трябва да се погрижа тази декларация да достигне до израждащия екип.
Моля, ако някоя майка е пропуснала първата имунизация на бебето, да сподели как от документална гледна точка.
Благодаря предварително !

# 170
Здравейте!
Ако предпочета да пропусна имунизацията на детето ми  веднага след раждането, как става това?
Чувала съм, че се подписва някаква декларация и че трябва да се погрижа тази декларация да достигне до израждащия екип.
Моля, ако някоя майка е пропуснала първата имунизация на бебето, да сподели как от документална гледна точка.
Благодаря предварително !

Аз отказах двете ваксини в родилното. Предваритлно бяхме подготвили декларация за отказ, която заверихме нотарилано. Болницата, в която раждах, при постъпването също ми дадоха декларация, която попълних. Дадох и нотарилано заверената.
Много болници в София, особено частни предоставят такива декларации. Разпитайте в болницата, в която ще раждате имат ли такава опция.

# 171
Благодаря Ви!
А тази декларация онлайн ли изтелихте (бях търсила и намерих една за отказ) или направо казахте на нотариуса какво ви е нужно? А за болницата да , задължително ще питам, щеше ми се да се информирам предварително. Благодаря отново! Simple Smile

Аз отказах двете ваксини в родилното. Предваритлно бяхме подготвили декларация за отказ, която заверихме нотарилано. Болницата, в която раждах, при постъпването също ми дадоха декларация, която попълних. Дадох и нотарилано заверената.
Много болници в София, особено частни предоставят такива декларации. Разпитайте в болницата, в която ще раждате имат ли такава опция.
[/quote]

# 172
Благодаря Ви!
А тази декларация онлайн ли изтелихте (бях търсила и намерих една за отказ) или направо казахте на нотариуса какво ви е нужно? А за болницата да , задължително ще питам, щеше ми се да се информирам предварително. Благодаря отново! Simple Smile

[/quote]
А каква е причината да отказвате ваксините?

# 173
А каква е причината да задаваш толкова личен въпрос?

# 174
Когато поставянето на ваксини касае цялото общество, въпросът НЕ е личен.

# 175
А каква е причината да задаваш толкова личен въпрос?
Говорим за задължителните ваксини.
Не говорим за препоръчителните ваксини за да се откажете да си ваксинират е децата.

# 176
  • Deutschland
И като са задължителни, не могат да бъдат отказани? 🤔

# 177
И като са задължителни, не могат да бъдат отказани? 🤔
Всеки сам преценява за детето си.
Но наистина защо смятате да ги откажете тези ваксини.
Какво е вашето притеснение.

# 178
Мислех си, че поне тук, с такова ясно заглавие, няма да се стига до подобни спорове. Уви...
Задължителни или не, според мен, всеки има право на избор. А чак цялото общество да касае... Спокойно, дишайте. Медицината нали е достатъчно напреднала, толкова че да унищожава болести от лицето на Земята 😃

# 179
Само понеже го казваш - единствените болести, които са унищожени (поне на практика), са били унищожени именно с ваксини.

Общи условия

Активация на акаунт