ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 38

• 19 177
  • 378
  •   1
Отговори
# 30
Много полезен пост!

# 31
  • Sofia
Тази статия е от 2011.
Има ли нещо по-скорошно по въпроса? Защото ваксината е претърпяла доста промени за 14г.

# 32
Тази статия е от 2011.
Има ли нещо по-скорошно по въпроса? Защото ваксината е претърпяла доста промени за 14г.

Защо не пробвате в сайта-източник, даден по-долу да напишете Gardasil HPV?
И не ваксината няма значителни промени за тези години ...

# 33
Аз не мога да разбера,защо казват че са добри ваксините а после ги подобряват
Моята лекарка се опитваше да ме мотивира за една ваксина и каза ,те сега я подобриха няма страшно!
Е а който е сварил не подобрената,какво? Може да изтегли късата клечка

# 34
RFK Jr: "Gardasil is probably the single worst, mass vaccine that we've ever seen."

Gardasil е може би най-лошата масова ваксина, която някога сме виждали."

# 35
А вие какво мислите за ваксините при децата до една година

# 36
А вие какво мислите за ваксините при децата до една година
Ваксините са, за да предпазят децата от инфекциозни болести, които имат тежки последици, а не рядко завършват и със смърт. Информирате се от лекари, най-глупавото нещо, което може да направите е да вземете решение след четене на точно тази тема. За собственото ви дете става въпроспвсе пак.

# 37
  • Пловдив
Много ми е интересно кой лекар Информира в пълния смисъл на думата Simple Smile
Никой няма да ти каже страничните, тежки последици...поне аз не съм чула. Просто ти казва, че трябва да се прави, мушва ли лист да подпишеш и това е. Казва е най-добрия случай да очакваш малко температура и подобни неразположения и точка.

# 38
Моята ми каза,че сега са ги подобрили,но кое са подобрили,защо са ги подобрявали. Имам много добър познат педиатър в нашия град и ме посъветва ако мога да не ги бия или по е да изчакам максимално....

# 39
Моята ми каза,че сега са ги подобрили,но кое са подобрили,защо са ги подобрявали. Имам много добър познат педиатър в нашия град и ме посъветва ако мога да не ги бия или по е да изчакам максимално....
Да изчакате максимално какво? Да се зарази с морбили, дифтерия, коклюш, хепатит, менингит, полиомиелит, туберколоза, паротит? Да не ги биете никога? Много смело от този добър педиатър, когато не става въпрос за неговото дете. А обясни ли ви рисковете? Ще поеме ли отговорност, ако се случи нещо с детето ви? А и да поеме ще има ли някакъв смисъл изобщо от това....

# 40
Да изчакате максимално какво? Да се зарази с морбили, дифтерия, коклюш, хепатит, менингит, полиомиелит, туберколоза, паротит? Да не ги биете никога? Много смело от този добър педиатър, когато не става въпрос за неговото дете. А обясни ли ви рисковете? Ще поеме ли отговорност, ако се случи нещо с детето ви? А и да поеме ще има ли някакъв смисъл изобщо от това....
А кой педиатър поема отговорност ако се появят страничните ефекти от ваксината?

# 41
За рисковете никой не говори,само за ползите и опасните болести

# 42
А кой педиатър поема отговорност ако се появят страничните ефекти от ваксината?
Защо трябва педиатър да поема рискове от поставянето на ваксина? Не знам дали знаете, но все пак тези ваксини са одобрени за ползване, не е като да те бодат с нещо, което не е ясно какво е. И да, рискове винаги има, дори и да пиеш аналгин или витамин с.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 14:20 от La farina

# 43
Мисля че заглавието на темата казва ясно за какво се коментира! Другите направете си ваша тема на "разумните" и коментирайте как сте се предпазили от всички страшни болести и децата са ви ок,аз лично имам много познати които тези ваксини е ощетила по един или друг начин ,но за жалост и педито да поеме отговорност вредата е нанесена и връщане назад няма
Хайде започвайте да ме хейтите

# 44
  • Sofia
... аз лично имам много познати които тези ваксини е ощетила по един или друг начин ,но за жалост и педито да поеме отговорност вредата е нанесена и връщане назад няма
Бихте ли споделили за какви точно вреди говорим?
Не се заяждам. Интересувам се.

Общи условия

Активация на акаунт