ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 38

• 16 909
  • 372
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Тарти, пробвай като отделно мнение да качиш линковете...или модератор да ги оправи в нач.страница.

# 31
Тарти, пробвай като отделно мнение да качиш линковете...или модератор да ги оправи в нач.страница.

Искате ли да се хванем, да разпределим линковете от уводния пост и всеки да потърси къде има работещи? Тарталетка е безумно сама да я натоварим с всичко. След поголовната чистка в интернет за ваксините е нормално нищо да не е останало работещо.
Ако пък ги няма линковете да сложим нови, ако някой е видял, запазил нещо съществено.

Ако може ще корегираме първи пост с  нови линкове, ако не,  ще пуснем нова тема с молба за разбиране от администратор. Какво ще кажете?

# 32
  • Sofia
При положение, че почти всички ликове от първия пост не работят, мисля, че няма да е проблем да помолим администратор да го промени, ако му предоставим работещи такива.
В нашият случай е оправдано и не би трябвало да откажат.

Вече са се отзовавали на моя молба за допълване на първи пост с нова информация (доста след създаването на темата).

# 33
https://x.com/DineshDSouza/status/1892777747241427347?t=lOS8mkE9 … 4TDtZPak5Elg&s=19

RFK младши: „Merck се оплака на
агенциите , че никой не купува ваксината хепатит В. CDC каза: „Не се притеснявайте… ще го препоръчаме на деца… което ще ги принуди да го купят“… така се появи в графика.“

# 34
В случай, че имате дъщеря, наближаваща 12-14 годишна възраст, тя скоро ще бъде категорично насърчена, от присъстващата медицинска сестра в училището и от вашия собствен семеен лекар, когато сте извън офиса, да получи ваксината Gardasil HPV (човешки папиломавирус) зад гърба ви.
(Казах на Серан да ми се обади от училище и да изтича през портите, за да мога да я взема. Няма начин да сме допуснали това в нея)..
Необяснимо е, че тази опасна ваксина съдържа L-хистидин, есенциална аминокиселина, която играе жизнена роля при бременността; чиято синтетична форма също може да премине през плацентарната стена към плода. Това може да е пряката причина за спонтанния аборт и вродени дефекти при някои от бебетата.
Винаги, когато жизненоважно, естествено срещащо се вещество като L-хистидин се инжектира в тялото подкожно или интрамускулно (заедно с тежки метали, живи/атенюирани вируси, детергенти и антибиотични помощни вещества и т.н.) неизбежно настъпва противодействие, при което имунната система не може да разграничи естествено срещащата се аминоки във ваксината; регистриране на всички тези нарушители като общ враг на токсичните отломки. Имунната система инстинктивно влиза в overdrive, предупреждавайки всички налични антитела в тялото, за да идентифицира и елиминира депазите на L-хистидин,
Крайният резултат, във всеки случай, виждаме как се развива антитезата на природата, тъй като тялото, лишено от един или повече първични компоненти, сега по същество воюва със себе си. Това, което следва, е каскада от злополучни автоимунни реакции; неврологичен срив и неврологично развитие.
“Днес съм тук, защото дъщеря ми беше наранена от ваксината Gardasil. Дъщеря ми всъщност беше стерилизирана с ваксината. Умолявам ви, не разширявайте тази ваксина, докато не се намерят отговори на вече възникнали проблеми. Колко деца ще трябва да умрат, защото тази ваксина е била грешка в луди пропорции? Колко ще бъдат стерилизирани? "Майката на жертвата в Гардасил
„Ваксината HPV Gardasil уби дъщеря ни: Това е дъщеря ни Джесика Ерикзон, един ден се прибрахме от работа и я намерихме мъртва на пода в банята. Почетна ученичка, звезда атлет, никога не е медицинско състояние през живота си. Когато патологът се обади и каза, че сърцето ѝ просто е спряло, тя е била мъртва преди да падне на пода и той не можеше да каже защо, просто не можехме да повярваме. "
3-те дози, необходими за завършване на режима на HPV ваксинация, са толкова интензивни, че медицинските сестри, които прилагат инжекциите, се съветват да В много случаи момичетата припадат на място или изпадат в внезапни припадъци.
Помислете два пъти. Ваксината Gardasil е напълно ненужна и изключително опасна за здравето ѝ.
Движение за резистентност на ваксината
http://vaccineresistancemovement.org/?p=7579
Р Е П О С Т Е Д

# 35
Много полезен пост!

# 36
  • Sofia
Тази статия е от 2011.
Има ли нещо по-скорошно по въпроса? Защото ваксината е претърпяла доста промени за 14г.

# 37
Тази статия е от 2011.
Има ли нещо по-скорошно по въпроса? Защото ваксината е претърпяла доста промени за 14г.

Защо не пробвате в сайта-източник, даден по-долу да напишете Gardasil HPV?
И не ваксината няма значителни промени за тези години ...

# 38
Аз не мога да разбера,защо казват че са добри ваксините а после ги подобряват
Моята лекарка се опитваше да ме мотивира за една ваксина и каза ,те сега я подобриха няма страшно!
Е а който е сварил не подобрената,какво? Може да изтегли късата клечка

# 39
RFK Jr: "Gardasil is probably the single worst, mass vaccine that we've ever seen."

Gardasil е може би най-лошата масова ваксина, която някога сме виждали."

# 40
А вие какво мислите за ваксините при децата до една година

# 41
А вие какво мислите за ваксините при децата до една година
Ваксините са, за да предпазят децата от инфекциозни болести, които имат тежки последици, а не рядко завършват и със смърт. Информирате се от лекари, най-глупавото нещо, което може да направите е да вземете решение след четене на точно тази тема. За собственото ви дете става въпроспвсе пак.

# 42
  • Пловдив
Много ми е интересно кой лекар Информира в пълния смисъл на думата Simple Smile
Никой няма да ти каже страничните, тежки последици...поне аз не съм чула. Просто ти казва, че трябва да се прави, мушва ли лист да подпишеш и това е. Казва е най-добрия случай да очакваш малко температура и подобни неразположения и точка.

# 43
Моята ми каза,че сега са ги подобрили,но кое са подобрили,защо са ги подобрявали. Имам много добър познат педиатър в нашия град и ме посъветва ако мога да не ги бия или по е да изчакам максимално....

# 44
Моята ми каза,че сега са ги подобрили,но кое са подобрили,защо са ги подобрявали. Имам много добър познат педиатър в нашия град и ме посъветва ако мога да не ги бия или по е да изчакам максимално....
Да изчакате максимално какво? Да се зарази с морбили, дифтерия, коклюш, хепатит, менингит, полиомиелит, туберколоза, паротит? Да не ги биете никога? Много смело от този добър педиатър, когато не става въпрос за неговото дете. А обясни ли ви рисковете? Ще поеме ли отговорност, ако се случи нещо с детето ви? А и да поеме ще има ли някакъв смисъл изобщо от това....

Общи условия

Активация на акаунт