ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 38

• 16 909
  • 372
  •   1
Отговори
# 45
Моята ми каза,че сега са ги подобрили,но кое са подобрили,защо са ги подобрявали. Имам много добър познат педиатър в нашия град и ме посъветва ако мога да не ги бия или по е да изчакам максимално....
Да изчакате максимално какво? Да се зарази с морбили, дифтерия, коклюш, хепатит, менингит, полиомиелит, туберколоза, паротит? Да не ги биете никога? Много смело от този добър педиатър, когато не става въпрос за неговото дете. А обясни ли ви рисковете? Ще поеме ли отговорност, ако се случи нещо с детето ви? А и да поеме ще има ли някакъв смисъл изобщо от това....
А кой педиатър поема отговорност ако се появят страничните ефекти от ваксината?

# 46
За рисковете никой не говори,само за ползите и опасните болести

# 47
Моята ми каза,че сега са ги подобрили,но кое са подобрили,защо са ги подобрявали. Имам много добър познат педиатър в нашия град и ме посъветва ако мога да не ги бия или по е да изчакам максимално....
Да изчакате максимално какво? Да се зарази с морбили, дифтерия, коклюш, хепатит, менингит, полиомиелит, туберколоза, паротит? Да не ги биете никога? Много смело от този добър педиатър, когато не става въпрос за неговото дете. А обясни ли ви рисковете? Ще поеме ли отговорност, ако се случи нещо с детето ви? А и да поеме ще има ли някакъв смисъл изобщо от това....
А кой педиатър поема отговорност ако се появят страничните ефекти от ваксината?
Защо трябва педиатър да поема рискове от поставянето на ваксина? Не знам дали знаете, но все пак тези ваксини са одобрени за ползване, не е като да те бодат с нещо, което не е ясно какво е. И да, рискове винаги има, дори и да пиеш аналгин или витамин с.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 14:20 от La farina

# 48
Мисля че заглавието на темата казва ясно за какво се коментира! Другите направете си ваша тема на "разумните" и коментирайте как сте се предпазили от всички страшни болести и децата са ви ок,аз лично имам много познати които тези ваксини е ощетила по един или друг начин ,но за жалост и педито да поеме отговорност вредата е нанесена и връщане назад няма
Хайде започвайте да ме хейтите

# 49
  • Sofia
... аз лично имам много познати които тези ваксини е ощетила по един или друг начин ,но за жалост и педито да поеме отговорност вредата е нанесена и връщане назад няма
Бихте ли споделили за какви точно вреди говорим?
Не се заяждам. Интересувам се.

# 50
  • Пловдив
Върни се назад из темите има мн.споделяно.

# 51
... аз лично имам много познати които тези ваксини е ощетила по един или друг начин ,но за жалост и педито да поеме отговорност вредата е нанесена и връщане назад няма
Не искам да споделя,защото ще прерасне в спор,а не ми се занимава вече
Имам си мнение и гледна точка за мен

# 52
  • Sofia
Върни се назад из темите има мн.споделяно.
38 теми!
Ще пропусна, благодаря!
Все някой някога ще обясни за какво иде реч.
Ще си почакам.

# 53
То в една да се върнеш е достатъчно

# 54

Например на моята дъщеря ваксината повреди черния дроб и червата.
На познати /детето е било хремаво - се изтъква като причина/ пакреаса спря да работи и сега е с диабет 1 от годинка и полвина 7 дни след ваксината, на която отиде просто с хремичка.
Автоимунни заболявания
Енцефалит - ужастни последствия!!!
Спиране на говора

Това са децата на нашите приятели, които срещнахме по пътя, в търсене на лечение. Ужасно много деца, чиито животи са прецакани от ваксини видях тези 17 години!
Преди 17 години педито настоя да сложим ваксина. На педиатърката живота си продължи нормално, от тогава с мъжа ми живеем в ада!

Всяка една ваксина има листовка. Като всяко лекарство  пише какви са най-популярните "странични ефекти" има ги и в нета. Може да се намери и пълния списък с възможни странични ефекти от ваксината акос е потърси в нета. 

Интересна тема е как ваксините отключват мутации на гени! Има достатъчно материали, на когото е интересно да си почете!

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 20:16 от the Дорис

# 55
  • Sofia
Благодаря за отговора, Дорис!
За коя ваксина става въпрос?

Не искам да чета листовки - там е ясно какво пише. Интересувам се от опита на родители.

# 56
The Дорис, благодаря че обясни.
А как се доказва че ваксината е причината? Има ли специфични изследвания?

# 57
  • Deutschland
ADHS също е много вероятно следствие от ваксина..

# 58
Тетраксим! Това е Пентаксим, без една компонента /без коклюша/. Ваксината я купих, защото исках да сложа най-доброто на детето си!
...

Когато детето ти пострада от ваксина ВСИЧКИ ВРАТИ СЕ ЗАТВАРЯТ!
Когато звъниш и ревеш, когато детето ти не се буди 24 часа, или пък ръчичката му се подуе тройно, или спре да реагира - спират да ти вдигат телефона. Само една възрастна педиатърка, позната  на майка ми каза "Идвам!" и каквото можа направи!

Както ми каза човека от спешното "Разберете който дойде при вас и детето умре при него - той ще се води виновен!" И Спешна помощ не дойде! Предпочетоха да бъдат глобени за неявяване на адреса!
Личния лекар спря да си вдига телефона, от всякаде ми казаха да търся някой друг.

Когато звъннях през злощастния ден след ваксиниране, когато осъзнах, че детето ми не се събужда, в националния център в София на ХЕИ, отговарящ за ваксините и ми вдигна онази отвратителна жена думите и бяха "Ама госпожа, какво искате - то си пише, че има 5% смъртност при ваксиниране?!" И сега да я срещна - и сега ще я убия на място и ще я излежа с кеф! Няма да и простя!

Та след като детето ти е увредено от ваксина започваш да обикаляш, лекари, сайтове, светила - всеки зад затворената врата ти казва "Ясно е, че е от ваксината", а и родителите съмнение нямат. Но никой не смее да го изтопоса черно на бяло, защото твоето дете е пострадало - защо той да си вгорчава живота.

Искаш да убиеш всеки замесен, но нямаш време. Бързаш, говориш, търсиш да спасиш, да махнеш поне малка гадост от това, което е осакатило детето ти.

Ако детето умре непосредствено след ваксината  ЕВЕНТУАЛНо ще бъде признато, че тя е вредна и нямам идея какво следва!

Аз не търсех парична компенсация! Изпитвах безмерен гняв!

Следва комисия за освобождаване от ваксини. Отиваш с една педя документи, лечения, мнения на лекари, препоръки и те търсят пробойна сякаш им е най-важно да ти му праснат още една ваксина. Да ти покажат, че си истеричка, над която имат власт.
Когато влязохме ние пред комисията, моя враждебен 2 метров мъж, тогава само мускули и бръсната глава не поздрави, а почна с думите "Дойдохме да спазим процедурата, на дъщеря си ваксина никога повече не бихме позволили някой да постави без значение освободена ли е или не тя от ваксини!" И така освобождават те от ваксини И КАКВО ОТ ТОВА? Нищо!

Вратата на Ада е отворена всеки ден! И пак дъщеря ми води нормален живот, замазвайки следите от случилото се ежедневно, с торбите добавки, с ходенето на всевъзможни лекари ежеседмично. Имахме някакъв късмет!
Детето с енцефалита не познава майка си от тогава до сега /и не само нея/ - едно будно 3 годишн дете бе реално убито, просто телцето продължи да се движи.
Момиченцето с диабета, за който писах в предния пост даже е ваксинирана с всички други ваксини - родителите са много изпълнителни и изплашени. Но никак, никк не им е леко!

Та няма нужда да се плашим! Гадости се случват! Все си мислим, че на нас няма да се случи, ама ...

Обяснимо съм скептична колко полезни са ваксините. При днешното ниво на медицината, при натрупания опит, при запознаване с много информация някой неща ти попросветват.

Смятам, че родителите НЕ СА запознати със страничните вреди и последици, които ваксините имат. Общо взето очакват температура като страничен ефект.
Редно е да има процедура, родители не желаещи да поставят ваксини да освободят децата си. Трябва да бъде бюрократична, ежегодна, а не мърлявите майки и малцинствата да забравят и така да не се ваксинират! Трябва да става с ясна осъзнатост и запознатост на родителите! Когато си осъзнат то си и внимателен с кого, къде контактува детето ти и го наблюдаваш изкъсо.

Неваксинираните деца по никакъв начин не са приносители на болестите или пък опасни за другите. Точно обратното е!  Но се разчита не на стадния имунитет, а на стадния страх!

# 59
  • Sofia
Дорис 😥
Съжалявам за всичко преживяно!
Добре че дъщеря ти е сравнително добре след случилото се.
Мен не ме притеснява температурата след ваксиниране - това си е нормална реакция. Притесняват ме евентуални постоянни последици и всеки път треперя.

И аз съм на мнение, че всички ваксини трябва да са пожелателни, но и поети от Здравната каса. Който иска да няма пречки (в това число и финансови) да си васкинира детето с каквото иска. А който не иска, да не бъде принуждаван. Дали да си ваксинираш детето трябва да е семейно решение.

Общи условия

Активация на акаунт