ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 38

• 16 938
  • 372
  •   1
Отговори
# 60
The Дорис, благодаря за изчерпателния отговор.Сигурна съм, че дори ти е било много трудно да напишеш всичко това....ада през който е минал семейството Ви.
Дано те разберат повече хора, написала си всичко много точно и ясно.

# 61
Ами сега седя и си плача! ... Тежки спомени са, дано послужи това някому.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 00:17 от the Дорис

# 62
  • София
За жертвите на ваксините, вижте тази публикация във Фейсбук
https://www.facebook.com/share/p/1DewFUaGfn/
Marjorie Madison Catone е майката на момченце, което през 2017 г.почина на 1,8 г. няколко дни след ваксината DTAP / нашата ДТК/. Абсолютно здраво и с нормално развитие, дете. Вижте й профила,върнете се назад в годините, от м.май 2017 г.насам.
Вижте и тази страница
https://www.facebook.com/share/1DxGqqFnTB/
На Филипчо, който изпадна в будна кома след МПР ваксината и така и не се събуди.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 07:55 от stelaartois

# 63
Моите съболезнования за пострадалите, но все пак сериозно пострадалите от ваксини са някакви части от процента, докато дифтерит, тетанус, коклюш, туберкулоза са смъртоносни болести. И някога, преди ваксините са умирали много хора, особено деца. Спомнете си, че хората раждали по 5 - 10, а до пълнолетие оцелявали половината. Та ако някой вземе, че отмени всички ваксини, дали няма пак да стане така?

# 64
  • София
Моите съболезнования за пострадалите, но все пак сериозно пострадалите от ваксини са някакви части от процента, докато дифтерит, тетанус, коклюш, туберкулоза са смъртоносни болести. И някога, преди ваксините са умирали много хора, особено деца. Спомнете си, че хората раждали по 5 - 10, а до пълнолетие оцелявали половината. Та ако някой вземе, че отмени всички ваксини, дали няма пак да стане така?
Не се притеснявайте, никой няма да отмени ваксините, тенденцията е да се въвеждат все повече, а не обратното. Не забравяйте, че това е изключително доходоносен бизнес, а фарма компаниите имат солидно лоби- там, където трябва.

# 65
  • Sofia
Е, сега, чак да се отменят ваксините не е редно. Но и да са задължителни не знам доколко е ок. Да - целта е стаден имунитет и за доброто на обществото като цяло.
Но погледнато в личен план не е редно да са задължителни. Аз си ваксинирам децата, но това е защото АЗ съм взела това решение, а не защото са задължителни. Все пак здравето не е само обществен интерес. Би трябвало да имаме правото да решаваме какво да правим с телата си.

# 66
И пенсионните осигуровки не ми харесват. И здравните осигуровки също. И много други неща, но като живеем в общество се налага да се съобразяваме с обществения интерес.

# 67
Ами днес не ми е ден за това, но след като има страни с изборен ваксинационен календар, такива с една - до две задължителни ваксини, а другите изборни и това са т.нар. напреднали страни то "живеенето в общество" може да се преразгледа.
Толкова сме свикнали телата ни да не са наша собственост, а само наша грижа, че намираме за редно да ни се казва какво да инжектираме в тях ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Това така или иначе скоро ще се промени.
След като мога да реша и целият свят да се съобрази с мен, че не съм 50 годишна жена, а мъж с неопределена възраст и включително да ми бъде направена корекция за това то е редно да мога да реша да бъда или не ваксинирана, както и децата ми!  И то без след това да бъда преследвана и гонена и напъждана, както става сега с неваксинираните!

# 68
  • София
Моята история е много близка до тази на Дорис.
Не можете да си представите по-голямо безсилие от това да седите и да гледате как с нищо не можете да помогнете на детето си. Знаете причината, знаете че вие сте я долуснали и знаете, че дори и да изравните света със земята, нищо не може да помогне на детето ви. Всички врати се затварят пред вас. Всеки, който чуе: "след ваксина", веднага ви пъди, не ви вижда и не ви чува. В най-добрия случай ви казва да не си губите времето при него. На моето дете помогнаха в една частна болница, но само при условие, че не издават документи и след процедурите си тръгна и забравя кой и кога ми е помогнал.
Забравих и го пиша точно защото никога няма да забравя! Благодарна съм им, че ми казаха и причината и ми казаха какво и как да правя.

Е нека сега някой да ми каже, че съм длъжна с нещо на това общество.
ЧС, аз си бях платила осигуровките, но го нямаше обществото, което да защити правата на едно дете. Щом има чужди деца, има и чужди проблеми. А глупостите за тетанус, коклюш и туберкулоза можеш и да си ги спестиш. Нито са смъртоносни болести, нито моето дете може да зарази твоето с тях, нито ваксината ще помогне на което и да е от тях (но може да ги зарази).

# 69
  • София
Нещо за разведряване. Как ставаме абонати на фарма компаниите, чиито продукти са и ваксините. И как сляпата вяра в тази индустрия може да разболее,вместо да излекува:

"Чичо ми Дамян беше в добро здраве, докато жена му, леля ми Доротея, по молба на дъщеря си, братовчедка ми Тота, не му каза:
 - Дамяне, навършваш 65 години, време е за медицински преглед.
 - Но защо?  Чувствам се много добре!
 - Защото профилактиката трябва да се прави сега, когато си още силен, отвърна леля ми.
 И така, чичо Дамян отиде на лекар.
 Лекарят, разбира се, го изпрати на всичките му изследвания.
 Две седмици по-късно лекарят му каза, че се справя доста добре, но има предвид някои резултати, които трябва да бъдат подобрени.
 Тогава той му написа рецепта:
 Аторвастатин таблетки, за холестерол, Лозартан, за сърце и хипертония,
 Метформин, за предотвратяване на диабет, Поливитамини, за повишаване на имунитета,
 Norvastatin, за кръвно налягане, Desloratadine, за алергия.
 Тъй като имаше много лекарства, трябваше да се пази стомаха и той му даде Омепразол и Диуретик за отоци.
 Чичо Дамян отиде в аптеката и плати добра част от пенсията си за лекарството.
 В същото време, без да си спомня дали зелените хапчета за алергия трябва да се вземат преди или след хапчетата за стомах, а жълтите хапчета за сърце по време или след хранене, той отново отиде на лекар.
 Затова му беше дадено кратко описание как трябва да се взема лекарствата.
 Чувстваше се малко напрегнат и донякъде депресиран, така че му беше даден и Алпразолол Сукцедал за сън.
 Чичо ми, вместо да се чувства по-добре, се чувстваше все по-зле и по-зле.
 Държеше всичките си лекарства в шкаф в кухнята и не можеше да излезе от къщи, защото не минаваше дори миг от деня, без да вземе хапче.
 Бедата сполетя чичо Дамян след няколко дни, когато го разболя грип, а леля му оправи леглото както винаги, но този път, освен че му даде чай с мед, извика и лекаря.
 Той й каза, че няма проблем, но предписа Тапсин, Санигрип ден и нощ, с ефедрин, за тахикардия Атенолол и добави антибиотик Амоксициклин по 1 грам на 12 часа в продължение на 10 дни.
 За гъбички и херпес й даде флуконол със зовиракс.
 Набързо чичо Дамян започна да чете листовките на всички лекарства, които приема, и разбра какви са противопоказанията, предупрежденията, предпазните мерки, страничните ефекти и медицинските взаимодействия.
 Това, което четеше, беше ужасно!
 Не само може да припаднете, но може да имате камерна аритмия, необичайно кървене, гадене, хипертония, бъбречна недостатъчност, парализа, гърчове, психични промени и множество други ужасни неща.
 Изплашен до смърт, той се обадил на лекаря, който го видял и му казал да не се тревожи.
 - Спокойно, Дом Дамян, не се притеснявай, каза му лекарят, като му изписа нова рецепта за Ривотрил с антидепресант Сертралин 100 мг.  И тъй като го боляха китките му даде Диклофенак.
 В резултат на това всеки път чичо ми, обаждайки се в аптеката, също ходеше за пенсията.
 Чувстваше се все по-зле и затова лекарят му даваше нови, гениални лекарства.
 Дойде и времето, когато на горкия ми чичо Дамян не му оставаше време през деня, когато не пиеше хапчета, и изобщо не можеше да спи въпреки капсулите за безсъние, които му бяха предписани.
 Стана толкова зле, че един ден, следвайки листовките с лекарства, той умря.
 Всички бяха на погребението, но най-силно плака аптекарката.

И за съжаление и  до днес леля ми казва, че за щастие го е изпратила навреме на лекар, защото ако не го е изпратила безопасно, щеше да умре по-рано.
 Този история  е посветена  на всички мои приятели, пациенти или бъдещи пациенти...!
 Сигурно, ако чичо Дамян не беше приемал нищо и ял всичко, с мярка и според нуждите беше приемал ,  "антибиотик" от сливи със сланина, лук или чесън, "загасен" с чаша червено вино, щеше да изминава шест хиляди крачки на ден И все още щеше да е жив и да си прекарва чудесно."

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 22:35 от stelaartois

# 70
Едно ИНТЕРЕСНО видео с интервю на генен инженер. Изтърва се човека ...
Нищо съществено не се казва, но има над какво да се замисли човек и да има едно наум.
https://www.facebook.com/reel/795173299182772

# 71
Поствано ли е това видео?

https://m.youtube.com/watch?v=13mXM5orXkc

# 72
  • Пловдив
някои са се събудили...? Браво!

# 73
  • София
Браво на този словашки учен за смелостта! Надяваме се наистина да е взел най- строги предохранителни мерки, както съобщава накрая на видеото! Защото Биг Фарма няма да допусне да се разори заради безбройните искове на увредените, а тя- Фармата, повярвайте, има много инструменти да избегне това...

# 74
По време на ковида бяхме наречени как ли не, че не искаме да се ваксинираме и апелираме да не се прави от другите. То даже не сме и апелирали, че щяха да ни разпнат, но публикувахме всякаква информация за вредата от ваксините.
Имаше толкова пламенни защитнички, те са все още тук де! Какво става сега? Защо мълчите? Хайде! Да чуем как не са станали ГМО хората и всичко е прекрасно и още няколко пъти да се преваксинираме дружно!

Имаше даже няколко дами, които открито ми говореха колко ме МРАЗЯТ. Чакай да им намеря никовете и да им пратя линка и малко ГМО царевица!

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 22:29 от the Дорис

Общи условия

Активация на акаунт