ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 38

• 16 971
  • 372
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
La farina,кой има нужда от нова ваксина-испанците или биг фарма...риторичен въпрос,не ми отговаряйте.

# 91
  • София
Аз не мога да разбера защо минат - не минат 5 - 6 страници с мнения и пак се започва с тази ваксина. Не ви ли писва все едно и също.

Който иска да си слага, да си слага. Никой не го спира. За децата съм силно скептична, но никой не може да спаси детето от майка му. Ето по-нагоре - ЛЛ казал: "Не", някъде пишело, че не е нужна реимунизация, ама пак пита... Само дето не е написала какво иска да й напишем, че да го напишем.

И пак влизаме в затворения кръг - колко са заболелите в неваксинирана Испания и колко в надваксинирана България. И кои боледуват. И срещу кой бацил е ваксината - кога човек е боледувал от БЦЖ.
Аман.

# 92
  • Sofia
🤣😂🤣
Ох, Вампирче, оправи ми деня!
Еми, какво да се прави - такава е темата.

# 93
Освен да почнем да си споделяме кулинарни рецепти, разкрасителни процедури...

# 94
Все си мисля, че не току-така ще започнат (а и то вече започна - у нас с коклюш миналата година) да се увеличават в световен мащаб случаите на заболели от една или друга тежка заразна болест. И едновременно с това да се въвеждат нови ваксини за тях или да се засили досегашното ваксинационно покритие.
Картината от пландемията доказа, че хората успешно се управляват със страх и заповеди.
А ваксините са им важни за продължаване на планираните действия срещу човечеството.

# 95
Пък днес Кунчев каза, че няма никакъв смисъл от задължителна ваксинация с менингококовата ваксина у нас, защото случаите са малко. Как ще ви манипулират сега ми е интересно?

# 96
Явно този път са решили да постъпят по друг начин - ясно по телевизия и новини да се казва за опасността, но подставени лица, които винаги са ангажирани да дават интервюта да казват, че не е задължителна. Става ли въпрос за бебета и деца много родители веднага ще се стреснат и ще потърсят ваксина, както се и случва в момента (мое лично мнение). Аз продължавам да съм на мнение, че ваксините трябва да са препоръчителни, а не задължителни. Нека всеки сам носи отговорността си. И не, не ми казвайте, че неваксинираните пръскат и разпространяват заразите.

# 97
Някой знае ли как стоят нещата с деца които нямат ваксини и им предстои прием в първи клас?

# 98
  • Пловдив
Някой знае ли как стоят нещата с деца които нямат ваксини и им предстои прием в първи клас?
никак...

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 21:09 от mystic woman

# 99
А някой дали знае дали дете без ваксини може да посещава предучилищна на 6 години

# 100
И предучилищната и училището са задължителни.
При кандидатстване не ви искат документ за ваксиниране - кандидатствате си, приемат ви и започва тормоза от училищната сестра. В лют спор с нея и обяснявате, че НЕЯМА ДА ТОРМОЗИ ДЕТЕТО и ако има нещо да се обажда на вас.
Ако има проблем - директно в инспектората. Образованието е задължително!

La farina, циничността на отговора по същество е достатъчен - той в непряк текст гласи - броят на умрелите/пострадалите от заболяването и броят на умрелите/пострадалите от ваксината е един и същ. Няма смисъл да хабим пари! Не може да се оправдае подобен огромен разход!

# 101
Благодаря!

# 102
Това е едно видео за аутизма и прогресиращата му честота през годините:
https://www.facebook.com/reel/1367827831023977

Споделям го тук, тъй като много хора смятат, че ваксините ИМАТ нещо общо с аутизма. Или по-скоро ваксините причиняват нещо като имунен енцефалит и от там последици определяни в спектъра на аутизма. Рано или късно ще стане ясно. Дори няма да кажат "Извинете!", а ще се замълчи и поеме в друга посока.
Ако е вярно, че прогресията върви всяко ВТОРО дете да е аутист това е просто УЖАСНО!

# 103
Най-доброто решение, което взехме като семейство е да не ваксинираме дъщеря ни. Изключително здраво дете! Контактувам с група майки, чийто деца са набор на моето и виждам разликата. Много интересно е, че децата на най-отявлените ваксъри, които слагат не само задължителните, но и препоръчителните ваксини, са най-болни. Да, записани са на ясла и градина, но какво от това - те почти не могат да ги посещават, боледуват със седмици, все с усложнения. Оздравяват, ходят 5 дни и пак са болни. Литри антибиотици вече са изпили за крехката си възраст. Обаче нали, то било нормално: "всички боледуват като тръгнат на ясла и градина, ти ще видиш". Ами не всички боледуват! За да съм точна, някои боледуват, но от хрема.

Аз не съдя никого дали ваксинира или не, всеки иска най-доброто за детето си, но, хора, в много голямо изобилие е едностранчивата информация! Ако поне един човек се замисли над написаното ще съм щастлива.
В редица западноевроепйски държави задължителните ваксини са в пъти по-малко от тези в България, родителите имат право на избор и ако не са поставили дадена ваксина не се счита за престъпление. Да, фарма мафията работи навсякъде,  тамошните лекари също се опитват да убеждават, но У НАС е страшно в това отношение.

Слава Богу страшните увреждания и лошите последствия от ваксини са по-малък процент, но в трудния живот, който водим, това детето ти в яслена и детска възраст да е нон стоп болно, е нещо много-много непроятно. А аз и стотиците други родители, който не ваксинират виждаме разликата.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 09:57 от Love_and_Smile

# 104
Напълно съм съгласен вас!
Ние също не ваксинирахме децата си и не съжаляваме
Посещават частна детска градина и съм много по-доволна от колкото други майки в държавна. Е да плащаме доста,но по-добре така отколкото....
Става ми много приятно когато чуя някой да мисли като нас,всички около мен само повтарят ваксинация, ваксинация....дори на моменти си мисля че аз греша

Общи условия

Активация на акаунт