ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 38

• 16 935
  • 372
  •   1
Отговори
# 345
  • Deutschland
Ако е съгласен обаче ЛЛ.
Все още е толкова глобата. Ако платиш, задължението за ваксинация започва да тече отново. Получаваш пак глоба и така. Ако имаш правна застраховка, може да заведеш дело и глобите почти винаги отпадат в съда.

# 346
Ако е съгласен обаче ЛЛ.
Все още е толкова глобата. Ако платиш, задължението за ваксинация започва да тече отново. Получаваш пак глоба и така. Ако имаш правна застраховка, може да заведеш дело и глобите почти винаги отпадат в съда.

Личният лекар при нас се съгласи, протоколът им дава това право! И дори без документи, защото беше Ковид и не можехме да пътуваме.
Ако ЛЛ не се съгласи, се сменя. Преди това питайте новия ЛЛ дали ще ви даде този документ. Ако каже "не", няма нужда от него, търсите втори, трети...

Глобата е еднократна. Вижте пак законите, европейските закони са над националните.
В Италия е еднократна глоба, и то за "непоставени ваксини", не за всяка ваксина поотделно. Беше 500 € преди.
Нотификация за глоба идва, но после глобата не идва 🙂

Или коректният път е: явявате се там, откъдето ви повикат за ваксината, декларирате желанието си за непоставяне на ваксина, те ви "информират на колко грешен път сте, изслушвате ги (в крайна сметка това им е работата, за която им се заплаща), като свършат, повтаряте накратко отново решението си, те ви информират за глобата и ви дават лист да подпишете отказа си. Това е редно да го направите, формалност е.

После ако дойде глобата, плащате.
Може и да не дойде.

# 347
  • Deutschland
Дойде заплаха за глоба, но аз си реших проблема с едното дете по друг начин 😉.
Като записвах малкото на училище, секретарката даже не отвори имунизационната книжка. Погледна я и каза, че всичко е точно. По закон нямат право в училището да я искат втори път. Кой видял, видял.

# 348
Така е Фрау С, това е секретарска работа, понякога може да е другo лице, коeто има сред другите си работни задължения и това. Имам предвид Gymnasium в Германия. Някои са по-педантични, но проявяват разбиране и ти казват как да се справиш съобразно законите.

Да не говорим, че за ваксината за морбили, (срок до 18 год възраст) , как ще търсиш родителите за глоба, ако 17 годишното им "дете" не е убедено в това да се ваксинира и не желае? Нонсенс е откъдето и да го погледнеш
Та те на 14-15 години са вече доста просветени на теми като екология, вегетарианство, гласуване, човешки права и т. н. И доста активни.

# 349
Благодаря за филма!
Изгледах го със смесени чувства.
Аз съм застъпник на съвременната медицина,
защото тя се гради на строги правила и статистика.

Бях напълно шокиран от факта, че нито една ваксина
не е преминала през двойносляпо плацебоконтролирано проучване!!!
Това не е наука, а научно извращение!
Това не може да се случи, ако няма финансово лоби
на най-високо ниво!
Потресен съм и отвратен...

Но медицината се променя, въпреки лобитата.
Преди време стандартна медицинска практика
е била на пациентите да се предписва живак
за пиене в големи количества.
После пък се е предписвало напръскване със ДДТ.
Явно сегашната медицинска грешка са ваксините.

До няколко години те или ще се променят,
или ще бъдат заклеймени като опасни.
Вече се чувствам длъжен да участвам в този процес!

# 350
Моят мъж реагира по същия начин, като класически застъпник на (уж) доказана съвременна традиционна медицина и наука.

# 351
Бях напълно шокиран от факта, че нито една ваксина
не е преминала през двойносляпо плацебоконтролирано проучване!!!
Какво означава това?

# 352
Лелеее, не знаех, че има 3-та част, много благодаря!
Влизам рязко в темата, защото не знаех за нея.
Нямам деца, но работя с деца. Влязох преди година-две в темата за варицела, за да обемня опит. Бях контактна с дете с варицела, направих си тест (ако може да му се вярва) и се оказа, че съм карала варицела, явно безсимптомно - не помня мерната единица, но при референтни стойности за антитела 0-4000, аз имах близо 900. Та, потвърдиха се думите на един личен лекар:
Докторът: "Ходила ли си на детска градина"
Аз: "Ходила съм, даже от 1-годишна възраст"
Докторът: "Значи е почти сигурно, че си изкарала варицела - може да е било субфебрилно и с 3 пъпки".
Написах в групата, че има данни, че е преболедуването дава по-добър имунитет от ваксина, че даже има данни, че преболедуване пази от някакъв вид рак. Имаше много настървени хора, фиксираха се в това, че съм антиваксър (какъвто не отричам, че съм), щото бяха приложила линк към vaksinite.com . Опитах се да им кажа поне да се изследват преди да ваксинират тях или децата си.
Много е лошо положението в България, а даже нямам дете, което ако е неваксинирано, трябва да е на частна детска градинка - как може такова нещо?! Педиатърката на моя позната, при първи контакт, я попитала дали ще ваксинират детето, защото ако не, няма да ги приеме за пациенти.
Имам опит с гинеколожка - Аделина Чолакова. Преди повече от 15 г. ме убеждаваше да си сложа ваксина срещу HPV, при положение, че ѝ казах, че имам сериозна фамилна обремененост от рак на гърдата (а знаех, че ваксината се свързва с причиняване на рак на гърдата), нейният отговор:
"По-добре едното (демек да имам деца), отколкото другото (вероярността да имам рак на гърдата)".

https://rumble.com/v6vrmwl--3-.html?fbclid=IwY2xjawLXbb5leHRuA2F … qGh5w4DhLOt-zTLPQ
Вече и с бг субтитри - документалният филм "Ваксиниран- одобрени, за  да убиват"- за последствията от ковид ваксините и болничните ковид протоколи.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 22:11 от anmasu

# 353
  • София
Здравейте,
Синът ми скоро навършва 6 години. До момента е ваксиниран ( за мое огромно съ желание! ) по имунизационния календар и сега предстои реимунизация. Бихте ли ме посъветвали как да процедирам?
Благодаря предварително!

# 354
Просто отказвате и подписвате декларация, или имунизирате, когато ви кажат. Няма много варианти. Аз, ако мога да върна времето, бих отказала всички.

# 355
  • Пловдив
Просто отказвате и подписвате декларация, или имунизирате, когато ви кажат. Няма много варианти. Аз, ако мога да върна времето, бих отказала всички.
аз баш тогава спрях и отказах с декларация.

# 356
Здравейте,
Синът ми скоро навършва 6 години. До момента е ваксиниран ( за мое огромно съ желание! ) по имунизационния календар и сега предстои реимунизация. Бихте ли ме посъветвали как да процедирам?
Благодаря предварително!
Отлагай при личната възможно най-дълго. Според мен не
подписвай
Все си мисля че ако аз не бях подписала щяха да се развият нещата по друг начин административно

# 357
  • София
Тоест, ако не го ваксинирам единствено мога да платя административна глоба ли?
Няма да попречи за прием в 1 клас?

# 358
  • Пловдив
Тоест, ако не го ваксинирам единствено мога да платя административна глоба ли?
Няма да попречи за прием в 1 клас?
няма...училището е задължително, няма проблем там. Училищната сестра може да ви мрънка. Подписвате и на нея и това е.

# 359
  • София
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт