ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 38

• 19 288
  • 378
  •   1
Отговори
# 345
Моят мъж реагира по същия начин, като класически застъпник на (уж) доказана съвременна традиционна медицина и наука.

# 346
Бях напълно шокиран от факта, че нито една ваксина
не е преминала през двойносляпо плацебоконтролирано проучване!!!
Какво означава това?

# 347
Лелеее, не знаех, че има 3-та част, много благодаря!
Влизам рязко в темата, защото не знаех за нея.
Нямам деца, но работя с деца. Влязох преди година-две в темата за варицела, за да обемня опит. Бях контактна с дете с варицела, направих си тест (ако може да му се вярва) и се оказа, че съм карала варицела, явно безсимптомно - не помня мерната единица, но при референтни стойности за антитела 0-4000, аз имах близо 900. Та, потвърдиха се думите на един личен лекар:
Докторът: "Ходила ли си на детска градина"
Аз: "Ходила съм, даже от 1-годишна възраст"
Докторът: "Значи е почти сигурно, че си изкарала варицела - може да е било субфебрилно и с 3 пъпки".
Написах в групата, че има данни, че е преболедуването дава по-добър имунитет от ваксина, че даже има данни, че преболедуване пази от някакъв вид рак. Имаше много настървени хора, фиксираха се в това, че съм антиваксър (какъвто не отричам, че съм), щото бяха приложила линк към vaksinite.com . Опитах се да им кажа поне да се изследват преди да ваксинират тях или децата си.
Много е лошо положението в България, а даже нямам дете, което ако е неваксинирано, трябва да е на частна детска градинка - как може такова нещо?! Педиатърката на моя позната, при първи контакт, я попитала дали ще ваксинират детето, защото ако не, няма да ги приеме за пациенти.
Имам опит с гинеколожка - Аделина Чолакова. Преди повече от 15 г. ме убеждаваше да си сложа ваксина срещу HPV, при положение, че ѝ казах, че имам сериозна фамилна обремененост от рак на гърдата (а знаех, че ваксината се свързва с причиняване на рак на гърдата), нейният отговор:
"По-добре едното (демек да имам деца), отколкото другото (вероярността да имам рак на гърдата)".

https://rumble.com/v6vrmwl--3-.html?fbclid=IwY2xjawLXbb5leHRuA2F … qGh5w4DhLOt-zTLPQ
Вече и с бг субтитри - документалният филм "Ваксиниран- одобрени, за  да убиват"- за последствията от ковид ваксините и болничните ковид протоколи.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 22:11 от anmasu

# 348
  • София
Здравейте,
Синът ми скоро навършва 6 години. До момента е ваксиниран ( за мое огромно съ желание! ) по имунизационния календар и сега предстои реимунизация. Бихте ли ме посъветвали как да процедирам?
Благодаря предварително!

# 349
Просто отказвате и подписвате декларация, или имунизирате, когато ви кажат. Няма много варианти. Аз, ако мога да върна времето, бих отказала всички.

# 350
  • Пловдив
Просто отказвате и подписвате декларация, или имунизирате, когато ви кажат. Няма много варианти. Аз, ако мога да върна времето, бих отказала всички.
аз баш тогава спрях и отказах с декларация.

# 351
Здравейте,
Синът ми скоро навършва 6 години. До момента е ваксиниран ( за мое огромно съ желание! ) по имунизационния календар и сега предстои реимунизация. Бихте ли ме посъветвали как да процедирам?
Благодаря предварително!
Отлагай при личната възможно най-дълго. Според мен не
подписвай
Все си мисля че ако аз не бях подписала щяха да се развият нещата по друг начин административно

# 352
  • София
Тоест, ако не го ваксинирам единствено мога да платя административна глоба ли?
Няма да попречи за прием в 1 клас?

# 353
  • Пловдив
Тоест, ако не го ваксинирам единствено мога да платя административна глоба ли?
Няма да попречи за прием в 1 клас?
няма...училището е задължително, няма проблем там. Училищната сестра може да ви мрънка. Подписвате и на нея и това е.

# 354
  • София
Благодаря ви!

# 355
Казват че училището е задължително, но без ваксини трябва да го обучаваш вкъщи
Хиляди мнения и разногласия навсякъде...

# 356
  • Sofia
Няма такова нещо.
Самостоятелната форма на обучение е по желание от страна на родителите и има куп изисквания. Няма как да ви принудят да си прехвърлите детето в СФО.

# 357
Оф дано да е така....

# 358
  • Пловдив
това от де дойде...?
Има си закон. Не е до тълкувания.

# 359
А как седят нещата с педиатрите? Бременна съм и търся общопрактикуващ/ педиатър. Дали няма да ми откажат да приемат детето, защото отказваме ваксини?

Общи условия

Активация на акаунт