Този епизод за мен беше невероятен и тогава последно видяхме четиримата така задружни заедно.
Липсва ми тази тяхна връзка. Моля се някак да се възобнови ... 

Благодаря и за новата тема! Очаквам тази вечер да пуснат нов трейлър и дано е хубав.

Изобщо не вярвам на спойлерите пуснати тук, някои само си правят профили в Х, за да си чешат езиците и да говорят глупости. А най-противното е, когато се кефят и пишат че Суна ще загуби бебето си понеже Сейран трябвало първа да роди - това се нарича злоба. Какво е виновно детето. Някои фенове определено полудяха.
Аз се моля бебето на Суна и Аби да се роди - то да им даде нова надежда и да възобнови тяхната голяма любов и двамата отново да се съберат и да бъдат щастливи заедно с детето си.

Не смятам, че Сейран ще поеме вината за станалото с Айшен вместо Суна - и Карам и Чичек видяха, че Суна е горе а Сейран долу. Няма как Сейран да я е бутнала. Тук вече Аби ще направи всичко възможно за да спаси Суна. Може би ще тръгнат да бягат и полицията ще ги подгони. В кадъра, когато Суна казва на майка си че заминават - Абидин, тя и детето им - като гледам са в полицията. Ако се загледате ще видите, че има решетки отзад.
Надявам се, че Айшен няма да умре - просто я искам далеч от Абсун и Абидин - тя също е много подла - помним как се съюзи със Синан срещу Сейран и Суна - сега знаеше, че ще има стрелба и точно тя трябваше да каже, че двора е празен - а тя нарочно изпрати Сейран навън и знаеше че там са и Суна и Ферит - та тя е не по-малко виновна и трябва да си получи заслуженото. Но не и да умира - няма нужда Суна да плаща заради гаднярка като Айшен. 
Освен това в първото промо видяхме, че Сейран показва обувчици - няма как нея да арестуват! Мисля, че тук Абидин ще направи всичко, за да защити своята любима Суна и детето им.