Отговори
# 120
Излезе още една невероятна снимка на Ерсин и Берил зад кадър от 86-ти епизод на сериала, когато Суна и Абидин бяха на пикник заедно с Ферит и Сейран! Heart Този епизод за мен беше невероятен и тогава последно видяхме четиримата така задружни заедно. Two Hearts Липсва ми тази тяхна връзка. Моля се някак да се възобнови ... Hands Pray

Благодаря и за новата тема! Очаквам тази вечер да пуснат нов трейлър и дано е хубав. Hands Pray

Изобщо не вярвам на спойлерите пуснати тук, някои само си правят профили в Х, за да си чешат езиците и да говорят глупости. А най-противното е, когато се кефят и пишат че Суна ще загуби бебето си понеже Сейран трябвало първа да роди - това се нарича злоба. Какво е виновно детето. Някои фенове определено полудяха. Triumph Аз се моля бебето на Суна и Аби да се роди - то да им даде нова надежда и да възобнови тяхната голяма любов и двамата отново да се съберат и да бъдат щастливи заедно с детето си. Revolving Hearts Triumph HugHands Pray

Не смятам, че Сейран ще поеме вината за станалото с Айшен вместо Суна - и Карам и Чичек видяха, че Суна е горе а Сейран долу. Няма как Сейран да я е бутнала. Тук вече Аби ще направи всичко възможно за да спаси Суна. Може би ще тръгнат да бягат и полицията ще ги подгони. В кадъра, когато Суна казва на майка си че заминават - Абидин, тя и детето им - като гледам са в полицията. Ако се загледате ще видите, че има решетки отзад. Wink Надявам се, че Айшен няма да умре - просто я искам далеч от Абсун и Абидин - тя също е много подла - помним как се съюзи със Синан срещу Сейран и Суна - сега знаеше, че ще има стрелба и точно тя трябваше да каже, че двора е празен - а тя нарочно изпрати Сейран навън и знаеше че там са и Суна и Ферит - та тя е не по-малко виновна и трябва да си получи заслуженото. Но не и да умира - няма нужда Суна да плаща заради гаднярка като Айшен. Unamused

Освен това в първото промо видяхме, че Сейран показва обувчици - няма как нея да арестуват! Мисля, че тук Абидин ще направи всичко, за да защити своята любима Суна и детето им. Sparkling Heart

# 121
Това и очаквах да се получи за новият проект на Шнура. Коментарите са супер.
Не го харесвам този Халит, неприятен ми е. То и другите не стават, но за това си има сценаристи и продуценти.
Те да му мислят какво ще сътворят, но ми  се струва, че подигравката със зрителите на нашият сериал си каза думата. Никога няма да се приеме подобаващо продукция на този човек. Заслужава си го.

# 122
Здравейте !
Благодаря за новата тема !
Чакаме ли фраг ?   Да не ни го сервират , както последния посред нощите.

Халит не ми е от любимците , но с тази коса направо ми е трагичен.

# 123
Момичета, лека нощ от мен!
Днес нямах време да пиша,но всички съм ви прочела Simple Smile

Снимката е колаж Wink

# 124
  • София
Това е качено в Х, пише, че е от гримьорката на сета. Опровержение на глупостите с дъвката

# 125
Тези ненормалници от Стар колко пъти ще повторят перверзния си сериал, колкото и да го повтарят рейтингът няма да се повиши

# 126
Добро утро, мацки! 🫶
Красивото Афи, в страницата на Гучи, в Х! 🧿

# 127
Добро утро,момичета!
Чакам с нетърпение рейтинга на Краля.Чета ви и ,че коментарите в Х са били на ниво.Изобщо не съжалявам,че снощи нямаше фраг.Арогантността започва да получава възмездие.Поканата за присъствието на Бирса за мен потвърждава поръчковото и изпълнение като съдържание и време на публикуване. Опитват се координирано да детронират Афра и Мерт.И нямам предвид личния им живот,там е друга работа.

# 128
Добро утро Kissing Heart

Сикорски Hands Thumbsup Личи си ръката на OGM.

Голямо "вълнение" е било снощи за краля, забравиха за нас, бедняците от Чапкъна Grinning

# 129
Добро утро, момичета!

В Тотала 9-то място. Да ги видим другата седмица.

# 130
  • Яко в Матрицата...
Бравос, добър рейтинг. Да видим кой ще гледа другата седмица.
Четох унищожителни коментари за каста, но хората са решили да погледнат какви ги върши Султана Joy

# 131
За съжаление не познахме тази седмица! 🤣 Ама са щастливи от ОГМ-то днес! 🤨 Емрухал сподели рейтинга! 🥹

# 132
Нормално е първа серия да се гледа, за да видят за какво става въпрос. Важното е, че след серията коментарите никак не са ласкави. Айде да ги видим другата седмица колко ще се гледа. 😁

# 133
  • Яко в Матрицата...
Да си го гледат, комшиите съм ги признала за най-непредвидимата публика.
Да си го гледат, че шнура да спре да се занимава с чапкъна и да си гледа краля Joy

# 134
Да си го гледат, комшиите съм ги признала за най-непредвидимата публика.
Да си го гледат, че шнура да спре да се занимава с чапкъна и да си гледа краля Joy

Аааа не, аз държа да го спрат.😂 Шнура друго не заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт