Отговори
# 135
"Ако чакаш достатъчно дълго на брега на реката, ще видиш труповете на враговете си, да се носят по течението покрай теб."

Сун Дзъ, Китайски стратег-теоретик

Единственото,което ни трябва в момента е САБЪР,къзлар! Kissing Heart

# 136
Не съм се вълнувала от тази книга, но знам, че все пак героите са с по 20 години по-млади от избраните актьори.
Шнура се опита да придума кого ли не за ролята на Кенан, успя с Халит. И аз не му давам висок рейтинг в тотала, но поне 15 серии ще направи.
Героят в книгата е 50 годишен и историята му се проследява 20 години

# 137
  • Яко в Матрицата...
Именно, историята на героя започва, когато е около 30 годишен. Много по-лесно и по-естествено изглежда на екрана да състариш един 30 годишен актьор, отколкото да подмладиш един 55 годишен.

# 138
Здравейте ! Пожелавам си днес да ни подарят един прекрасен фраг !

Кралят извади добър рейт като за начало. Колкото проекта на Бергюзар е успешен , толкова и този ще е .  Добри актьори са , но едни и същи лица да гледаш е уморително. Имат си своите фенове , които ще ги подкрепят , дано това е достатъчно.
 Има млади , талантливи  актьори , които  горят от желание да се докажат и това е необратимо. Аз лично бих предпочела да гледам по-малко известни лица , които да ме изненадват непрекъснато  или поне актьори които не съм гледала във всеки втори проект и да отговарят на възрастта на героя си. И колкото и да е елементарно ,  искам да гледам красиви хора на екрана,  а младостта винаги  е красива.
Все пак пожелавам успех на дизито , нищо че е на Онур. Там работят  много хора , нека имат по-дълго време работа.

Нашето Рибарче , го запратиха в 9-та глуха , но любовта на фандома е безкрайна.
Чакаме си СейФер , чакаме  хубав край  и бамбито.

# 139
Скрит текст:
Здравейте ! Пожелавам си днес да ни подарят един прекрасен фраг !

Кралят извади добър рейт като за начало. Колкото проекта на Бергюзар е успешен , толкова и този ще е .  Добри актьори са , но едни и същи лица да гледаш е уморително. Имат си своите фенове , които ще ги подкрепят , дано това е достатъчно.
 Има млади , талантливи  актьори , които  горят от желание да се докажат и това е необратимо. Аз лично бих предпочела да гледам по-малко известни лица , които да ме изненадват непрекъснато  или поне актьори които не съм гледала във всеки втори проект и да отговарят на възрастта на героя си. И колкото и да е елементарно ,  искам да гледам красиви хора на екрана,  а младостта винаги  е красива.
Все пак пожелавам успех на дизито , нищо че е на Онур. Там работят  много хора , нека имат по-дълго време работа.

Нашето Рибарче , го запратиха в 9-та глуха , но любовта на фандома е безкрайна.
Чакаме си СейФер , чакаме  хубав край  и бамбито.

Прелест Heart Eyes

Ками, откога го чакаме това бамби Heart

# 140
Еви , ще го чакаме колкото е необходимо ! Ще си го получим , дори да е в последния епизод.

# 141
Здравейте, момичета!
Влизам днес гледам фраг йок. Явно вървим по сценарий - унищожаване на сериала. Жалко. Ако досега продукцията не е разбрала, че хората обичат и Афра и Мерт, то не знам какво си мислят. Няма как да ги унищожат.
Най-накрая успях да изгледам изповедта на Ферит с български субтитри. Ще кажа само, че няма нищо общо с това, което ни показаха като действия. Нищо не са измислили като хората,че да замажат положението.
Първо Ферит не помнеше какво е станало, сега пък помни. За едната целувка изпадна в егати състоянията, даже и тръгна да се самоубива. Ако помни, защо рева като Суна му каза, че нищо не е имало. Ти си направил глупостта защо се държа така със Сейран.
Моето мнение е, че сцената на дивана си е била 100 процента замислена като за кекс и затова беше заснета по този начин. Със сигурност е било замислено и паралел Суна да представи бебето,че е от Ферит. Просто не очакваха да има такава ответна реакция от зрителите и затова сега замазват положението с нескопосани обяснения.
Как може да показваш едно пък да обясняваш друго. То нищо не съвпада.
Ако е кома - егати комата, какви са тези подтискани мисли.

# 142
Лютфиш с Широ и Наги Heart

# 143
Днес рожденик е Дирен! 🎉🎉🎉
Честит да е! Много здрав, щастлив и успешен! 🍀🧿🙌

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 14:47 от BELL-

# 144
Фрага
https://youtu.be/DIBJAa7wstw?si=cCxjAJqPvI_yp9rz

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 14:26 от dudi20

# 145
Благодаря за фрага. 🌹 СейФер ще имат общи сцени този път. 🥰

Много са сладки тук.😍😍😍

https://x.com/yalicapkinieng/status/1889646956986708386?t=BubK0z … TB3wzvTlvs3w&s=19

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 14:15 от Lilia*

# 146
Аууу, що така ни изненадаха тези хора по никое време Grinning

Най-важното изречение от Есме: "Щом ще се връщаш при Абидин, аз защо изгубих детето си, Суна?"
Дано й отговори, хем да й каже истината. Карам отмъщава на Сейран този път, ти да видиш. Пак не разбрахме дали Сейран е бременна, или се канят да го правят това бамби. Защото всеки път като вземат да говорят за него, работата се оттича по канала.

# 147
# 148
Изненадааа !!! Сейран и Ферит един до друг. Откога не се е случвало. Чак и разговарят нормално.
Поне не ни оставиха без фраг. Който видял - видял , в четвъртък на обяд. Да им имам постоянството и графиците. Те са ни зарязали тотално , ама  още не са разбрали ние колко сме лоялни към рибарите.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 14:52 от Kami_J

# 149
  • София
Аууу, колко хубаво играят СейФер скараните АфРам, пупупу

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

Общи условия

Активация на акаунт