Отговори
# 195
Фрага много приятно ме развълнува. Ох, миличките СейФерчета най-накрая им дадоха зелена светлина, ще преживеем и тази катастрофа. Може да даде отпор на интересни събития. Похабиха образа на Синан, айде поне преди да изкарат Карам да покаже гадорийте си, за да сближи СейФер.

# 196
Започнаха да се събуждат от зимния сън. 🧿

# 197
  • София
Цитат
.....Мише, трети номер трябвало да се подстриже Stuck Out Tongue Winking Eye
MysteryG, бива. Wink

Видях фрага. Скоро ще я докарат до рейтинг на дневен сериал, около и под 1-ца.
Халис ще мре, явно Четин Текиндор се умори от простотии. Може би и Шериф Сезер се е запътила към изхода.Thinking
Феро явно не е наясно иска или не иска дете. При това положение, аз на мястото на Сейран, не бих родила дете от този мъж на този етап.

# 198
Цитат
.....Мише, трети номер трябвало да се подстриже Stuck Out Tongue Winking Eye
MysteryG, бива. Wink

Видях фрага. Скоро ще я докарат до рейтинг на дневен сериал, около и под 1-ца.
Халис ще мре, явно Четин Текиндор се умори от простотии. Може би и Шериф Сезер се е запътила към изхода.Thinking
Феро явно не е наясно иска или не иска дете. При това положение, аз на мястото на Сейран, не бих родила дете от този мъж на този етап.
E, ако трябва да му станеш фар в морето, ще се наложи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 199
# 200
Ох, момичета, много искам Сейфер да са заедно и с бамбито. Но преди това има много неща за изчистване. Трябва да си преодолеят миналото, да го приемат и да започнат да градят на ново. Да не останат тайни, недомлъвки и т.н. В крайна сметка без да преодолеят тези неща заедно каква връзка ще имат. Пак ще си е като предните пъти - тайни и врагове.
Сейфер много хубаво си говорят как искат дете, но според мен Ферит в момента не е в кондиция да бъде баща. Първо да излекува себе си. Да се освободи от тежестта, която носи. А Сейран искам да му каже за проблема си. Да не лъже, това е съвместно решение. И заедно да решат и да намеря изход от ситуацията.
Едва ли ще стане така. Но поне да си кажа какво искам аз като зрител Grinning

# 201
https://www.facebook.com/share/r/14hciAw7fL/

Я, какъв широк гръб има Ферит, като стреха е над Сейран.
Не бива да я е страх Сейран от Каран с този защитник.

# 202
Много ми хареса коментара,който е публикувала Еванджелин за това,че ще е добре да разчистят ненужните герои и да върнат Четин Текиндор в имението,за да си отиде достойно….
Ненужен ми е този Каран….Аман от психопати…И Чичек ми е ненужна😅
Фрага ме обнадежди….Чух “Чок севиюрум” там където трябва😍

# 203
# 204
Знаехте ли, че Дирен е роден 1980 г. Аз си мислех, че е над 50 годишен Simple Smile

# 205
# 206
Мелоди, какво означава  “Чок севиюрум”

# 207
Момичета,да знаете,че съм ви лайкнала….Много бързо ми свършват лайковете🤷♀

Мелоди, какво означава  “Чок севиюрум”

Много те обичам!….доколкото знам

# 208
Анабел...пепел ти на клавиатурата,джанъм
Някой да мине със сини очета,че много красота има в този фраг

# 209
  • Ямбол
Добър вечер момичета ☺️. ЧРД на Дирен пожелавам му да е много здрав,щастлив и успешен. За мен той е един голям професионалист.С него съм се смяла най-много в сериала.Голям образ.Само като каже "Есмеее" и край падам от смях 😂❤️
А относно фрага много ми хареса щом има Сейфер. Най-накрая доживяхме да ги видим да има общи сцени ,който да траят повече от 20 секунди. 😉❤️.Впрочем не ми се иска Халис да умира,но пък неговата смърт може да сплоти семейството и да ги направи по силни и така да се издигнат като феникс от пепелта.

Общи условия

Активация на акаунт