Отговори
# 210
  • София
Скрит текст:
Цитат
.....Мише, трети номер трябвало да се подстриже Stuck Out Tongue Winking Eye
MysteryG, бива. Wink

Видях фрага. Скоро ще я докарат до рейтинг на дневен сериал, около и под 1-ца.
Халис ще мре, явно Четин Текиндор се умори от простотии. Може би и Шериф Сезер се е запътила към изхода.Thinking
Феро явно не е наясно иска или не иска дете. При това положение, аз на мястото на Сейран, не бих родила дете от този мъж на този етап.
E, ако трябва да му станеш фар в морето, ще се наложи. Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, тогава ще се жертвам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 211
От два дена ви гоня, най-накрая ви стигнах! Лайковете свършиха.
Мистери, благодаря за новата тема!🌼 На 15 страница успях да се запиша 😀
Фрагът добър е, но ще ни поведат сигурно. Каран=Синан, без луди не може. Благодарна съм, че Суна и Абидин не са в центъра на вниманието, не им отива така или иначе.

# 212
Някой да мине със сини очета,че много красота има в този фраг
Готово, Вал...И малко чесън за разкош
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 213
Току що прочетох нещо което може би и вие сте го видяли. Малко хумор.
Цитат
Задали на ученици въпрос, при среща с Мерт: Какво бихте направили  за един ден на Мерт Рамазан Демир?
Едно момче дойде и каза: Ще вечерям с Афра Сарачооглу.  Мерт избухнал в смях и веднага е получил пристъп на ревност.

# 214
Току що прочетох нещо което може би и вие сте го видяли. Малко хумор.
Цитат
Задали на ученици въпрос, при среща с Мерт: Какво бихте направили  за един ден на Мерт Рамазан Демир?
Едно момче дойде и каза: Ще вечерям с Афра Сарачооглу.  Мерт избухнал в смях и веднага е получил пристъп на ревност.
Това беше, когато в средата на декември Мерт гостува в университета Галатасарай. Единият от въпросите беше 'Какво бихте направили, ако бяхте МРД за един ден?" и той само се разсмя на отговора за вечерята с Афра, малко пресилено е написано "пристъп на ревност". Simple Smile Но точно тогава двамата с Афра бяха "изчезнали" за 3 дни и се гадаеше къде са, та в това интервю Мерт каза, че са били в Южна Франция в Перигор до Бордо и е било много красиво. Как искам да се върне това щастливо време ( сега ми изглежда толкова далечно).... Two Hearts

# 215
Мерт е бил на събитие на това списание.

# 216
  • Яко в Матрицата...

Снимката е с Теоман 😁🧿

# 217
Аз първо гривната забелязах 😁😁❤️❤️🧿🧿🧄🧄

# 218
Дано утре не прочетем по сайтовете, че изневерява на Афра с Теоман.🤣🤣🤣

# 219
# 220
Не знам какво си говорят на леглото, но Сейран е със същите дрехи, с които беше когато показа обувчиците. Май това е първата сцена, обувките следващата.

# 221
Рязко ми се допи питие, саке може би 😀

# 222
На масите се виждат картички с имена, дали Ясир е като разделител между Мерт и Мирай? Joy

# 223
Рязко ми се допи питие, саке може би 😀
Нинка, заповядай Simple Smile Специално потърсих да е златна бутилка като за златно момче Wink

# 224
Въпрос с повишена трудност от Х Grinning

Научаваме ли за бременността на Хатуч след катастрофата? (Да

Общи условия

Активация на акаунт