Отговори
# 225
Хатуч е бременна?!
Вие шегувате ли се???Flushed
FlushedFlushedFlushedFlushedFlushedFlushedFlushedFlushedFlushedFlushed

# 226
Наде, благодаря и наздраве!
Еве, наистина е смешно!😀😀😀

# 227
Тези, които знаят турски, какво всъщност си говорят на диванчето СейФер. Сейран е бременна или ще го правят сега.

# 228
Ялъто пак е в трендовете, в ютуб!

# 229
На мен фрага ми е подозрителен и странен...Да видим! Единственото хубаво нещо е, че ще има наистина Сейферски сцени!
Карам ми е интересен образ и съм впечатлена от играта на актьора! В първия фраг най-интересното ми беше разговора им със Сейран...Да видим какво ще стане в епизода. Аз няма да мога да гледам в петък, но се надявам да има наистина хубав епизод, че много се отчаях напоследък!🤕
Много точно си го определила, Диче! Точно такова усещане оставя след като го изгледа човек. Подозрителен и странен е отвсякъде. Доста се почудих какво не му е наред. От една страна, хем много закъсняха с този фраг, хем прекалено избързаха, от друга. Сякаш не му е времето и мястото точно сега и точно тук. Всичко това трябваше да го видим след 86 епизод, примерно, и да поемат в посока след катастрофата, без историята за Суна. Другият вариант е този фраг да се случи след поне 2 епизода, в които СейФер да обговорят случилото се, Сейран да прости (не знам как) и да излезнат заедно от драмата. Решението за дете също ми се искаше да е по- зряло представено. Сега се получи нещо от рода на: Ферит в единия епизод иска дете, в следващия не иска, в по- следващия пак иска. Последно???

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 23:10 от Fi79

# 230
  • София
Дано Рамо снима пак за това списание.

Йешим е харесала снимката му

# 231
  • София
Коя е тази Йешим? Отивам да я проучвам.
п.с. Аааа, тази е приятелката на Афито. Обърках я с друга.

# 232
  • София
Сега чета, че е махнала лайка. Аз не я следвам и не мога да кажа, но явно е на мода в момента това Joy

# 233
# 234
Утре някой от жълтите журналя, какво ли ще напишат за Мерт не ми се мисли.
Много им пълни чашите на момчетата и очичките май им светят вече.

# 235
Гледах някои серии от 1 сезон и си зададох въпроса: Защо Аби от 1 сезон го харесвам визуално, а от 3 сезон не мога да го гледам. Не съм мислила, че действията и характера могат да се отразят на визуалното ни въприятие на един човек. Но явно е така. Аби бе добър и влюбен в 1 сезон, с чисто сърце и ми се виждаше мил и красив. В 3 сезон бе безличен, арогантен, зъл и ми стана противен и грозен. Щом така ни въздейства Ерин не е лош актьор. Успява да ни убеди в героя си. Както и Берил, така сме намразили Суна, че да не я срещнем на улицата...
Не са ми любимци, но си мисля за причината така да не харесвам някого, че чак да мразя, а съм човек който не стига до тая крайност, а се опитвам да разбирам хората, а не да ги съдя.

# 236
Сега чета, че е махнала лайка. Аз не я следвам и не мога да кажа, но явно е на мода в момента това Joy

Важното е, че гривната е на ръката му.😜

# 237
Добро утро! 🫶

🧿♾🪬🤍♾

# 238
Гюнайдън Kissing Heart

Майката на Лютфие имаше рожден ден вчера, ходили са при нея.
Мирай абла бая хейт отнесе снощи Smirk

Да видим днес озета и снимките Sunglasses

# 239
Добро утро, момичета! Пожелавам лек ден на всички!
Замислих се,че Ферит би бил страхотен участник в Ергенът. Ще откачи с толкова много жени на едно място 😂 Както е и ревнив не знам дали няма да ги ревнува една от друга. Но сигурно самият той ще създава интриги,за да ги скарва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт