Отговори
# 315
Аааа,днес няма да ревете,само любоффффф! Heart
Ураз е споделила клипа от вчера на забавен кадър където се вижда нашите как се гледат.Тате го е лайкнал,за сега.Днес само любов, ако има за какво да ревем след полунощ.

# 316
Все пак имахме няколко макар и кратки ,но хубави сцени: в кухнята, с хавлията, когато Сейран каза на Ферит да не се жени, а той я попита ще бъде ли с него, когато Есме я накара да тръгне за Антеп, в ателието... Но за нас са недостатъчно, нали.
Ани, във всичките изброени сцени накрая ни горчеше, по една или друга причина. Особено гадно ми е продължението на сцената, в която Ферит я попита дали ще бъде отново с него. Даже не искам да си спомням как после я увещаваше да получат амнезия и двамата!

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 14:08 от Fi79

# 317
Зайче, аз не харесвам тези сцени заради продължението им. В следващия момент Феро получаваше амнезия хахаха
От ателието само сцената на прозореца, когато го питаше за какво мисли сега, също и като рисуваха пръстена. Това са моите сцени в този сезон, за съжаление.

Taзи също, обожавам я Heart Eyes

# 318
# 319
# 320
# 321
Покрай днешния празник се замислих, че за 3 сезона никой от семейство Корхан не са пътували където и да било. А се пишат богаташи. Къде отиват тези пари,а сега са пък съвсем пред фалит Grinning
Спомням си само Мармарис, макар, че там пак бяха по работа. И в планината, когато сдобряваха Фуат и Асуман.
Хижата в 1 сезон за нова година не я броя, защото тя си беше тяхна.
Имението е прокълнато да знаете Simple Smile

# 322
Ами те затова стигнаха до фалит. Когато трябваше да почиват, уж работеха, а като трябваше да работят, си почиваха, отмъщаваха, стреляха се и т.н. Хареса ми сценката, когато Сейран и Ферит трябваше спешно да рисуват и накрая Ифакат им каза, че трябва да продължат в същия дух, а Сейран възнегодува - Ние да не сме роботи! Определено нашите хора не са създадени за работа, а за любов, ама напоследък с друго ги занимават.

# 323

🪬♾🧄🤍🧿

# 324
Толкова са красиви заедно.❤️
Аз пък се присетих за ето този цитат от една книга, която препоръчвам да погледнете, ако не ви е попадала.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 17:13 от Iv32

# 325
  • София
По случай денят на влюбените

Скрит текст:
След повече от 5 години заедно, днес се показаха официално
🧿🧿🧿

# 326
Нова снимка (поне за мен) с Афи

# 327
  • Ямбол
Здравейте мацки.На днешния ден ви пожелавам да сте много щастливи и обичани.❤️
И дано тази вечер да видим Сейферска любов. ❤️❤️❤️
Хади бакалъм ......

# 328
Ивче, и аз днес срещнах тази снима за първи път и пишеше, че е правена в родния град на Афи ( нали скоро баба й имаше рден може от тогава да е).

# 329
Ив, нова е! Ето още една! От днес! И стори от Лютфието!

Общи условия

Активация на акаунт