Отговори
# 480
Защото Ферит не е спал с Пелин след като се ожени за Сейран. Сцената със Суна беше за провокация, някой път снимани сцени влизат само във фрагманите с цел да предизвикат внимание.

+1

Феро е невинен. 😎

# 481
Вай бе тия нашите взеха че ни изненадаха в съботния ден .  Hands Clap  Simple Smile
Фрага ми хареса защото има доста действие в него ,нооооо всичко е толкова объркано в него както обикновено.Само благодарение на вас момичета видях ,че Ферит и Абидин се бият в бара ,където нашия човек е отишъл явно да си поразпусне малко ,че тооооо напрежението  голямо не се трае чак.  Simple Smile
Еве  мерси за Нагито  Heart. Това кученце винаги ми оправя настроението като го видя.  Simple Smile
Мими  сакън моля ти се само без завръщанките на Пелин дано да си останем ,че и тя ако пак се появи хептен ще се закучат нещата.А иначе на скоро ми попадна клипче в което героинята на Буче яко я налага една от другите героини в историческия сериал. Даже имаше весели фенски закачки ,че тая  другата героиня направила това което Ферит и Сейран не могли  Simple Smile Така че героинята на Бучето яде бой ама дали е оцеляла или са и занулили образа не знам.  
Сладките ми СейФерчета.. Heart  Heart  Heart

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 23:52 от Eny87

# 482
Момичета,току що изгледах фрага на "Пазар".Тюх,Алп като наш Ферит ,бе.Барове,мацки,сваляне на ципчета ама и готин.А Илайдичка,горкана по-зле и от Сейранче.Чак със забрадка на главата ама окумуш.Май избяга от бъдещия жених.Майка и май почина по време на вечерта на къната,защото Илайда беше с червен воал.Ооооо,ще има емоция.

# 483

🧿🤍♾🧄🪬

# 484
Статия на Онур Акай за нашите на св. Валентин

https://onurakay.com.tr/afra-saracoglu-ve-mert-ramazan-demir-sev … /#google_vignette

# 485
Анабел,не бях на линия, когато си ми задала въпрос и затова не съм ти отговорила, извинявай!
Кате, благодаря, че си отговорила от мое име! Ако са убили Айшен или просто са я покрили, Абидин няма откъде да научи за невярната си съпруга, съгласна съм. Не знам обаче за какво може да се бият двамата. Ама не ме и интересува, де. Любопитството ми към сериала в момента се поддържа само от очакването за разкриване на истината от засегнатите страни (Сейран и Аби) и техните реакции. Иначе, Ферит, ако ще пред всеки поотделно да се изповяда (още не схващам идеята защо трябваше да признае първо на деде, все едно на него е изневерил), все ми е тая. Ще призная само изповедта пред Сейран и пред никого другиго. За Суна важи същото. Не ме интересува, че Айшен знае, че Чичек и Каран знаят, искам Аби да узнае. Такъв глупак го направиха и него, че направо нямам думи. Жена му се прибира рано зарана без той да има идея къде е била цяла нощ и ни в клин, ни в ръкав иска развод. После ходи да я прибира, но тя пак го изхвърля от живота си. Следва преместване при него, но с изричното предупреждение, че е там, за да защити близките си, така че той да не си създава илюзии. Предава го отново и си плюе на петите, а в предния епизод не само, че не му позволи да я докосне, сякаш той е токсичен, не само, че избълва отровата си към него, но имаше и бодигард с нея, за да я пази от същия този абдал. И сега, още в началото на епизода му заявява, че се връща при него и че трябва да избягат, за да се правят на семейство. На него, разбира се, не само, че не му светва никаква лампичка защо, аджеба, тая жена се върна без видима причина, но сега ще я защитава със зъби и нокти. А тя продължава да си го лъже и върти на малкия пръст. Ако това е любов, здраве му кажи. За мен Суна доказа, че обича единствено и само себе си.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 13:58 от Fi79

# 486
Добро утро! 🫶

https://x.com/tvdunyasii/status/1890897855168032985?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 06:53 от BELL-

# 487
Фи,Суна не обичаше и Кая,но я си спомни как и него го въртеше на малкия си пръст.Той също забеляза "усукването" и около Ферит.И какво направи,изневери и с Пелин,но продължи упорито да я обгрижва и защитава,та чак в Лондон искаше да си я вземе.Сега Абидин поне има основание да си я върне защото ще има дете.Само,че същата тази Суна,която злобееше,че само тя може да роди наследник на Корхан,съвсем не се замисли и без жал беше готова да направи аборт.Чувства това дете като бреме.И не мога да оправдая никого повече с травми в детството и тям подобни.Този,който гледа "Далечен град" ще види каква майка има главния герой,Халис и Чичек са направо ангелчета пред нея и четирите и деца,какви деца са.На този етап не мога да разбера какво точно иска Суна.Ако трябва да бъдем честни тя и Ферит не обича.Искаше да бъде Корхан,стана.Искаше имението,имаше го.Имаше Кая,но искаше Абидин.Е и това постигна.Искаше да роди наследник на Корхан и това е на път да направи.Не знам,дава ли си сметка колко повече и даде тази нейна "съдба" отколкото на сестра и.Ферит никога нямаше да се влюби в нея.Тя с нищо не е по-различна от другите му "завоевания".Чудя се Кая и Абидин какво намериха в нея.

# 488

🧿♾🤍🪬🧄

# 489
Добро утро Kissing Heart

Тук се вижда малко повече от изпълнението на Афито, много е сладка Heart

https://x.com/mrd_eng_page/status/1890951858421895668?t=Hz4mM1_z … F1g5OF9Dd9BQ&s=19

https://x.com/urazbulbeni/status/1890896209448968204?t=BIee7h9n3 … OHwGgZZjIkDQ&s=19

Певицата не е ли същата от партито на OGM в края на сезона?

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 07:24 от Еванджелин

# 490
Добро утро! Simple Smile
FI, ама с това мотаене "ха тук - ха там" хората направиха 5 серии. И още могат. Smile
Мими, и Кая, и Абидин намериха в Суна нещо сходно със себе си, всеки един от тях чувстваше отхвърленост и неглижираност. Що се отнася до "Далечен град" там децата, за които говориш, са имали баща - пълна противоположност на майката и водещ във възпитанието им е бил той.

# 491
Добро утро! Simple Smile
FI, ама с това мотаене "ха тук - ха там" хората направиха 5 серии. И още могат. Smile
Мими, и Кая, и Абидин намериха в Суна нещо сходно със себе си, всеки един от тях чувстваше отхвърленост и неглижираност. Що се отнася до "Далечен град" там децата, за които говориш, са имали баща - пълна противоположност на майката и водещ във възпитанието им е бил той.
Позволи ми да не се съглася напълно с "травми от детството" да оправдаваме всичко.Две,три или повече деца растат заедно,в едно семейство,при едни и същи условия и възпитание,но после стават съвсем различни хора.В момента имам жив пример пред себе си.Моя колежка има двама сина.Единия семеен с дете,с професия и в момента изплаща ипотека за жилището си без да ангажира нито майка,нито баща.Даже много рядко ангажира майка си за да гледа детето за по няколко часа.Другия,пълна противоположност.Заради него,тя се принуди да продаде жилището си и да си купи една боксониера,да живее в една стая за да изплати дълговете му на не знам си какви игри,казина и т.н.Преди няколко дни отново я попариха с "вряла вода" заради нови дългове и тя се чуди какво да прави.Май и боксониерата ще бъде принудена да продаде и ще остане на улицата.

# 492
Добро утро!🌻🦄🍀🧿
Такава манджа с грозде стана всичко 🤦‍♀️☹️...Подкрепям Рени, че наистина трябва да ни покажат какво точно стана в 89, за да се изчисти този въпрос от корен.

# 493
Добро утро. 
Усмихнат и релексиращ ден!

Първите трепети Heart Eyes

# 494
Мими, Суна е различна от другите завоевания на Ферит - тя е злобна, нищо не й е достатъчно, тя иска да е в центъра на вниманието, всички са й длъжни, обича само себе си и използва всички около себе си, подмолна и лицемерна. Дори любовта й към Сейран е тактика за постигане на лични интереси. Ферит знае всичко това, но на дивана го забрави, свали гарда и сега е в това блато.

Как Суна омая мъжете в живота си? Има жени, които дори и грозни, умеят да влизат под кожата на мъжете и да ги манипулират в своя полза. Като Дияр. Ферит добре разчита хората около себе си, но лесно се поддава на такива жени (Пелин (затова с нея е "издържал" 3 години), Суна, Дияр).

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 09:04 от ani.zaiche

Общи условия

Активация на акаунт