Отговори
# 465
Изненадаха ме с фрага , но този път приятно. Поне ще има екшън ! Халис явно си е жив и ще го лекуваме , защото Ферит изобщо не ми изглежда опечален.  Докрая на сериала може да си стои в Швеция /май там беше/.
Сейран стига е  плашила , че ще се маха , ами да нарамва куфарите. Този Ферит , който не може без нея , продължава да се мъкне подир Суна . За мен няма значение  защо е там - от съжаление ли , от гузна съвест ли . Тя Суна защото си няма съпруг и баща , че той трябва да се погрижи да я извади от затвора.  Това че пак е в бар  ама изобщо не ме изненадава. Не второ Аз и десет такива да се появят , Феро си е същия. Много съм разочарована от него , много. Няма топки да признае на Сейран , каквото и да се е случило в онази къща.
Пак ще гледаме драмите на Суна , но дано да са по-кратки. Да си я прибира Чичек и да се кротне вече и тя. Само не знам Феро как ще го приеме това.  Той така , в ролята `и на бълдъза , ще хукне да я спасява отново.
Изобщо фрага ми е интересен .  Дано да видим и втория скоро.

# 466
Тотална подмяна на героите - Есме се радваше, когато Казъм продаваше Суна на Корхан, сега ту Сейран да не е с любовта на живота си, Суна да не е с обичащия я Аби. Явно й харесва децата й да са нещастни. Казъм бе властен докато имаше пари, тогава не обичаше децата си, те бяха стока. Сега се сети, че е баща и трябва да ги обича.Без пари е по-нисък от тревата. Орхан само не се е променил, все така изневерява, все така глупав всяка може да го измами и манипулира. Гюлгюн се опитва да подкрепя Ферит, но криво разбира какво е това. Подрепата не е сляпо да се съгласяваш с детето си, а да му посочваш грешките, но не както е удобно за теб. Но поне полага повече усилия от преди.Ифакат май се кротна, искаше да вреди на Сейран, но явно разбра, че няма за какво - фирма май не остана. Халис се осъзна, разбра какво е причинил на семейството си с криворазбраната си любов.

Тези промени приличат на мечтите, които бе изразил Ферит за себе си като баща. Той искаше да даде свобода на децата си да избират пътя си в живота и сигурно точно такива промени иска и за членовете на семейството си. Когато така погледна на 3 сезон, наистина имам чувството, че това е сън на Ферит. Но какво ли ни гласят сценаристите с тия тиквени глави и Онур с омразата си към АфРам и СейФер?

# 467
Ферит в края на фрага казва на Сейран, че ако нея я няма-няма го и него. А по-рано във фрага Сейран казва, че си заминава.
Отново драма и отново Сейфер йок. И как не може без Сейран?! Глупости бръщолеви и глупости прави само този Ферит.. по нищо не си личи, че не може без нея.

# 468
Анабел, да при такива събития любовните сцени ще са неуместни, но целувки без много страст, но за съпричастност и подкрепа, защо не

Говореше се, че Четин напуска, заради здравето си, но ако имаме кома, хипотетично, какво ще стане с Халис в историята?

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 20:14 от ani.zaiche

# 469
Ох, след като видях буквичките вече не ми е така интересен фрагът. Пак ще си буксуват на едно място. Мислех, че Аби е разбрал и затова си тръгва от Суна, а всъщност този гняв, който изпитва, бил към Чичек. А въображението не ми стига, за да измисля защо се бият Аби и Феро, но не е заради честта на Суна. Феро нямаше да отвърне на удара, ако беше тази причината. Поне един истински мъж не би отвърнал, ако е мърсувал с нечия жена и после мъжът на въпросната иска да въздаде справедливост. В този ред на мисли, Ферит трябваше да се остави да бъде пребит от Абидин. Суна се е изпуснала за Сейран, но явно, само за да захапе Ферит що за мъж е. А аз вече съм на тръни, когато Ферит започне да изразява съжаление към Суна, че знам до какво води. Добре, че са в ареста този път. Да, фрагът вече не ми харесва.

# 470
Ох, след като видях буквичките вече не ми е така интересен фрагът. Пак ще си буксуват на едно място. Мислех, че Аби е разбрал и затова си тръгва от Суна, а всъщност този гняв, който изпитва, бил към Чичек. А въображението не ми стига, за да измисля защо се бият Аби и Феро, но не е заради честта на Суна. Феро нямаше да отвърне на удара, ако беше тази причината. Поне един истински мъж не би отвърнал, ако е мърсувал с нечия жена и после мъжът на въпросната иска да въздаде справедливост. В този ред на мисли, Ферит трябваше да се остави да бъде пребит от Абидин. Суна се е изпуснала за Сейран, но явно, само за да захапе Ферит що за мъж е. А аз вече съм на тръни, когато Ферит започне да изразява съжаление към Суна, че знам до какво води. Добре, че са в ареста този път. Да, фрагът вече не ми харесва.

Искаш да кажеш, че се бият за Суна?

# 471
Един въпрос не ми дава мира: защо Ферит го видяхме гол само в една сцена с Пелин преди сватбата, а после винаги бе облечен, а Сейран гола, Суна по сутиен при оная сцена, дето бе във фрага.

От злоба, за да засегне Ферит, Суна му е казала, че Сейран е искала да се жертва за него, но не е разказала. Но и това е достатъчно, за да възбуди любопитството му. Но на кого казва за тези думи на Суна? Дано вече се проведе разговор за всички тайни между тях, но сценаристите надали имат достатъчно капацитет за това.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 22:14 от ani.zaiche

# 472

Точно обратното е искала и казала. Simple Smile
Аргумент за мен е убийството на Айшен от Чичек и дивака. Няма от къде Абидин да е научил за "дивангейта". Друга ще да е причината...

# 473
Един въпрос не ми дава мира: защо Ферит го видяхме гол само в една сцена с Пелин преди сватбата, а после винаги бе облечен, а Сейран гола, Суна по сутиен при оная сцена, дето бе във фрага.
Защото Ферит не е спал с Пелин след като се ожени за Сейран. Сцената със Суна беше за провокация, някой път снимани сцени влизат само във фрагманите с цел да предизвикат внимание.

# 474

Точно обратното е искала и казала. Simple Smile
Аргумент за мен е убийството на Айшен от Чичек и дивака. Няма от къде Абидин да е научил за "дивангейта". Друга ще да е причината...

Много благодаря за отговора! 🙂

# 475
Ще бъде позитивна... Много ми харесват фрага, особено края Heart Eyes

Чудя  се дали само на мен  са ми смешни синовете на Чичек? Нямам нищо против актьорите, но в опита  си да изглеждат  хард мафиоти, постигат обратния  ефект с тези мимики, жестове и походки Smiley

# 476
От злоба, за да засегне Ферит, Суна му е казала, че Сейран е искала да се жертва за него, но не е разказала. Но и това е достатъчно, за да възбуди любопитството му. Но на кого казва за тези думи на Суна? Дано вече се проведе разговор за всички тайни между тях, но сценаристите надали имат достатъчно капацитет за това.

От катастрофата на Ферит му порасна брадата. В кадъра на катастрофата беше леко набола, след катастрофата бая напреднала, какви магии му правят? Когато Сейран го заплашва, че си тръгва е с др.прическа и дрехи, май са в съда(?), дано не е последна сцена, че ми омръзнаха тези нейни тръгвания, а обеща, че вече ще е винаги до него и няма да го изоставя.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 22:29 от ani.zaiche

# 477
СЦ си направиха Суна главно действащо лице, която завъртя толкова хора в омагьосан кръг, след тази прословута греховна нощ с Ферит. Това нейно неугаснало, похотливо желание да има Ферит, предизвика толкова емоции  и в двете фамилии. Стигна се до убийството на Айшен, връщането настройките на Ферит отново да диша, пие и се бие. Сейран стана едно агресивно момиче, което забрави  за мечтите си....и какво ли не още.
Не знам за вас, но при тези събития, аз не очаквам добър  и щастлив край на Сейфер. Може би и фамилията Корханови, след дядото ще фалира окончателно. Както са тръгнали сценаристите ще ни довършат окончателно. Нищо хубаво не ни очаква. С какво започнахме, до какво стигнахме.

# 478
Нагито много сърдита хахахаха

# 479
Един спойлер,който гледах преди,но не му обърнах внимание.
Скрит текст:
Ще кажат,че Айшен е умряла,но тя е жива и здрава.Това е постановка от страна на Чичек за да спре Суна и Абидин.Суна щяла да се съюзи с Карам.Оня грухчо щели да го убият.Но кой и как не се спомена и така щял да излезе от сериала.Накрая ще се разбере,че Чичек не е майка на Абидин и тя ще излезе от сериала.Сейран ще си върне имението и заедно с Ферит ще намерят нови инвеститори и ще укрепят фирмата.За най-голяма изненада Ифакат ще стане най-големия и верен поддръжник на Сейран.След напускането на новите герои ще се върнат стари.Кои и как не се споменава.Моля се само да не е Пелинче.Тая върти ли още саби,знае ли някой?Ферит и Сейран ще укрепят връзката си.Той ще и предложи брак и след това ще се разбере,че тя е бременна.Това,че Сейран не може да има деца било някаква манипулация от страна на Суна,която по всякакъв начин се опитва да навреди на сестра си.Сейран ще е бременна с близнаци,момче и момиче.

Общи условия

Активация на акаунт