Отговори
# 450
Той обещава, че ще я измъкне от затвора, а тя не вярва. Най-накрая Ферит разбра, че има проблем с бремеността, а Айшен наистина е излязла от сериала. Не знам Кязъм от къде се появява и хвали Ферит, че ги е спасил. Има екшън във фрага, има надежда за интересен епизод.

# 451
  • Яко в Матрицата...
Единият спойлерджия е писал днес, че няма да имаме ранен финал.

Точно това ме притеснява... няма да има ранен финал.

А фрагът е Close Пак Суна, пак мен ме няма, теб те няма... Хората какво очакват, тези какво дават...
Но така е, като си взел едни пари в аванс и не ти пука какво ще произведеш Rolling Eyes Не ти пука и за бъдещите ти проекти. С интерес ще гледам пътя на Краля Joy

# 452
Суна защо му го казва това се чудя? Защо е отишъл на свиждане на балдъзката?

Дали не е заради Сейран за детето, дали пък тя не му казва за случката с лечението и бебето на Сейран
В ареста Суна да мисли за сестра си, а не за собствената си кожа? Силно се съмнявам. Тя не мислеше за сестра си, когато беше настанена на дивана и се грееше на камината, та сега да го прави.

# 453
Суна защо му го казва това се чудя? Защо е отишъл на свиждане на балдъзката?

Дали не е заради Сейран за детето, дали пък тя не му казва за случката с лечението и бебето на Сейран
В ареста Суна да мисли за сестра си, а не за собствената си кожа? Силно се съмнявам. Тя не мислеше за сестра си, когато беше настанена на дивана и се грееше на камината, та сега да го прави.

Ами предположих, защото Ферит явно е разбрал за Сейран, а не виждам откъде да е разбрал освен или от Суна или Есме

# 454
Сейран пак нищо не е разбрала, завалла. Феро да не е обещал и на Суна нещо?
В бара сигурно се е забъркал с нечие момиче, навъртаха се там някакви. Не е Абидин.

Абидин е

Мустака му настръхнал Grinning Ами прав е Абидин, не може да се отрече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 455
# 456
Така е, Еве, Абидин е прав.

# 457
Чичек е разбрала и е убила Айшен.Има с какво да изнудва Суна без друг да се пречка.Тя иска да задържи Абидин при себе си и внука си като се роди.После да се отърве от Суна.За какво да казва какво знае на този етап.Освен ,ако самата Суна не е казала на Абидин. Кой отвежда полицията в ареста?В гръб е и не мога да разпозная.Ферит отива при Суна защото тя нали му каза ,че Айшен знае за тях.Пак имаме чувство на вина и търсим да помагаме.Явно най-после ще разбере Феро за проблема на Сейран.Тъкмо се обедини семейството,сега пак като палци на различни посоки.

# 458
Сикорски, дали Кязъм не водят полицаите? Не, май не е той. Повече на Орхан прилича галиба.

# 459
Ох, не мога да преценя как се чувствам за този фраг. Пак драма със Суна и Абидин. Сейфер пак ще са сдърпани. Ферит лудият пак се появи. Нали нямат пари как Ферит може да си позволи да е по баровете.
Защо пак трябва да го пращат там. Кога ще го напишат пораснал и възмажал вече.
Аман, луди ни направиха.
Обаче май вървим към изясняване на това какво е станало на дивана.
Сейфер ще си ни останат мечта само, така ми намирисва.

# 460
Сикорски, дали Кязъм не водят полицаите? Не, май не е той. Повече на Орхан прилича галиба.
И аз така мисля,ама не съм сигурна.И Ферит и Абидин за нещо друго се бият.Май пак имаме отлагане на момента на разкритие на диванагейт.

# 461
Като гледах превода, май наистина Суна е казала на Ферит за Сейран, затова Суна му казва че е видяла вече какво става като даде обещания.

# 462
Да, но по каква причина Суна ще споменава Сейран и за това мистериозно нейно лечение, което ту се появява, ту изчезва, при положение, че е задържана за убийство (което очевидно не е извършила, защото Айшен си беше жива в болницата). Голяма каша. 😃Пак почнаха ще си събера багажа и семейството и ще си тръгна. Предния епизод пак едни обещания - няма да те изоставя никога, няма да си тръгна повече, винаги ще съм до теб.  И един ден ли не се помни написаното? 😆

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 19:58 от bellie_ellie

# 463
И аз така мисля,ама не съм сигурна.И Ферит и Абидин за нещо друго се бият.Май пак имаме отлагане на момента на разкритие на диванагейт.

JoyJoyJoy

# 464
Благодаря за фрага! Иска ми се Суна да каже всичко на Абидин и той затова да се сбие с Ферит! Крайно време е да се разкрие тази тайна. Но Чичек 100 % е разбрала от Айшен и я е убила, за да натопи Суна - защото разбра, че Суна и Абидин тръгнаха да заминават тайно и ето полицията ги спря! Сега Чичек явно ще изнувда Суна - точните думи във фрага са: "Направи своя избор снахо.Наградата ще е свобода за да отгледаш внукът ми до мен." - един вид Суна и Абидин да не заминат, а да останат в имението с Чичек! Thinking Иначе за Ферит - не знам каква работа има пак да ходи на свиждане при Суна, но тя вече няма да го допусне до себе си. Според мен Суна се осъзна - тя видя и кой я обича истински - а именно Абидин, който е винаги до нея! И тя обича Абидин, просто беше объркана и допусна голяма грешка, която в момента й тежи, но не смее да си признае. Sleepy Според мен Суна ще каже на Ферит за проблемите на Сейран с бременността, именно затова казва: "Ние вече видяхме какво стана с жените, които повярнаха на твоите обещания" - явно после е казала, че е обещал и на Сейран, но я е предал - а тя е рискувала дори живота си за него - затова после Ферит казва: "ТЯ ми каза, че Сейран е била готова да умре заради мен - какво имаше в предвид" и тогава Сейран ще му разкрие, че Иска дете, но това може да й коства живота! Това е моето мнение. Поне това ще е някаква развръзка - Ферит да разбере за проблемите на Сейран. А защо пак е в бара - дали не е заради това, че Сейран е рискувала всичко заради него, а той я предаде с тази целувка. Ще видим. Thinking Суна моли Абидин да не я оставя - той май ще се разправя с майка си - а може и с Ферит! Според мен ще е интересен епизод. Blush

Еванджелин - така е обърках се, вярно че не са в болницата а в новия им дом! Но наистина тази малка кушетка - Сейран спи на нея, пък Ферит на стола. Не можаха ли поне на тях да дадат по-прилични стаи. Не са чак толкова бедни Корхан Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт