Отговори
# 435

На мен вчерашния 94-ти епизод много ми хареса - рейтинга е незаслужено нисък! Видях, че из профилите на сериала този път има много положителни коментари за епизода. Hands Clap Според мен е крайно време да се разкрие това с целувката между Ферит и Суна и всички да започнат на чисто. Като гледам Ферит съвсем забрави да признава каквото и да е - гадната Айшен пък заплашва Суна. Мразя това подло момиче още от сезон 2 - още тогава се видя, че е лоша. Triumph Най-добре ще е Ферит сам да признае на Сейран, а Суна сама да признае на Абидин, но най-вероятно преди тях Айшен ще каже и всичко ще гръмне. Thinking Аз лично не се втилясвам толкова в дребните детайли - но епизода си беше доста добър този път. Сега всеки е там, където тябва да бъде Суна се върна при Абидин, а Ферит е със Сейран! Така трябва да е и на финала - само, че да ги видим щастливи заедно. Hands Pray

Сцените на Ферит и Сейран бяха много хубави - както си мислех обаче, Сейран каза че иска да има бебе за да зарадват Халис Ага - на първо трябвало да се оженят с Ферит, а после да дойде бебето и Халис да му се радва! Blush След това в болницата Сейран опита да каже на Ферит истината за проблемите си с бременността и за това, че заради болестта си може да не стане майка - но за съжаление Ферит пак не прие нищо на сериозно. Smirk Каза й, че ще стане майка - започна да й казва как иска бебе и че ще е много хубаво. И Сейран пак се развълнува - тя също искала. Тук двамата бяха много сладки и сцената между тях беше прекрасна. Heart Но нека Ферит да реши последно иска ли или не иска бебе - в една серия казва на Сейран, че не иска бебе, в другата казва че иска - сега явно вече наистина иска и дано така си остане. Smile Разбира се, че и ние искаме Сейфер да имат бебе, но аз смятам че първо Ферит трябва да признае за прегрешенията си, а и да се излекува. Вярно второто му Аз не се е явявало в тази серия, но все пак той хич не беше добре. Ами Сейран - ако това бебе застраши живота й, не е ли по-добре да помислят повече по този въпрос. Какво стана с лечението й? Уж всички я занимаваха с нещо, че да не се лекува и да не застрашава живота си - а сега тя съобщава, че иска бебе и Есме се радва - Хатуч също, както и Халис - нали знаеха, че това може да застраши живота й след като Суна беше го казала на Хатуч? Забравиха ли или се престориха заради Халис? Може би е това. Thinking Трябва обаче Ферит да изслуша Сейран по този въпрос - за да не стане после нещо лошо и после да се обвинява за това. Ако ще имат бебе се надявам и Сейран и бебето да са добре, а не да измислят друга гадна драма. Hands Pray Сцените на семейството с Халис Ага бяха страхотни - много чувствени и силни. Развълнуваха ме - също и снимката, която си направиха семейно. Sparkling Heart Ще е жалко ако Четин Текиндор напуска сериала, но е възможно ако иска да си почива повече и да се грижи за здравето си. Ще видим какво ще стане след катастрофата с Ферит, Сейран, Хатуч и Халис! Rolling Eyes И още нещо - разговора между Карам и Сейран ме озадъчи - той да речем е чул от някъде, че са ходили да искат първо Суна, но Ферит е взел Сейран - но откъде Сейран знае, че Карам няма да може да дари Чичек с внуче, че чак му го каза в очите и така го озлоби още повече. Thinking И защо изобщо беше редно да слагат тези думи в устата на Сейран, която също има проблем със забременяването. Сякаш тя се подиграва на Карам за това - въобще не е типично за Сейран да говори така за толкова сериозен проблем. Тук с какво се различава от Суна, която преди няколко серии в момент на гняв изрече тези думи за Сейран без да мисли - а сега Сейран го направи обиждайки Карам - същата работа! Да се чудиш на сценаристите. Сега Карам се озлоби и видяхме какво стана. Приряза спирачките на колата - той е много опасен.  Cry Иначе актьора играе страхотно. Hug

За моите любимци Абидин и Суна ще пиша в отделен пост малко по-късно, че стана дълго! Само ще кажа, че в тази епизод имаха страхотни и доста силни сцени, както и хубави разговори. А играта на Берил и Ерсин е невероятна. Hands ClapHeart EyesRevolving Hearts За мен и двамата играят страхотно. Берил е красавица и отлична актриса - всяка сцена я играе отлично, Ерсин също е страхотен - въобще не съм съгласна, че имал еднакви физиономии. Sunglasses Ерсин пресъзнада всичко много добре и определено ме разчувства, както и останалите фенове на Абсун! Heart

# 436
Рокси, не бяха в болница, а в новия си дом. Объркала си се сигурно от кушетчицата хахаха.
Като стана въпрос за нея, къде ще го правят това бамби, бе? Те хората легло нямат, стая нямат, резил!
Иначе за 89 наеха луксозна вила с изглед към Босфора, идиоти!

Фрагмана

https://x.com/startv/status/1890799228009558444

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 18:25 от Еванджелин

# 437
Феро какво обещава пак на балдъзката си? Заради нея ли ходи да диша пак?

# 438
Еве, благодаря за фрага! Heart Искам и буквички, моля! Взе да ми става интересно. Снощният епизод ме приспа, но този фраг ми изостри любопитството. Ще изтърпя драмите на Суна, стига най- после Сейран и Аби да разберат.

# 439
Еве,мерси за фрага.И аз живнах.

# 440
Май Абидин е разбрал да това със Суна и Ферит и затова с него се бият

# 441
Май Абидин е разбрал да това със Суна и Ферит и затова с него се бият
И аз натам клоня в разсъжденията си.
P.S. Сигурни ли сме, че това е Аби?

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 18:51 от Fi79

# 442
Еве, благодаря за фрага 🌹. Въобще не очаквах да излезне днес. АбСун не ме интересуват, но последната сцена ме кара да си мисля, че Ферит може да е разбрал, че за да имат дете, Сейран трябва да се лекува. Иначе с нищо не ме печели този фраг. А Феро в бара просто не ми се коментира.

# 443
Суна защо му го казва това се чудя? Защо е отишъл на свиждане на балдъзката?

# 444

Дали не е заради Сейран за детето, дали пък тя не му казва за случката с лечението и бебето на Сейран

# 445
Не мога да повярвам какво гледам вече 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️...Кога и как стигнахме дотук по ягодите 👿👿🤮🤮😭😭

# 446

Дали не е заради Сейран за детето, дали пък тя не му казва за случката с лечението и бебето на Сейран

Съмнява ме, защо да му го обяснява баш сега, докато е в ареста. Той нещо й обещава, че ще оправи, ама какво.

# 447

Съмнява ме, защо да му го обяснява баш сега, докато е в ареста. Той нещо й обещава, че ще оправи, ама какво.

Сигурно че ще я измъкне от затвора

# 448
Сейран пак нищо не е разбрала, завалла. Феро да не е обещал и на Суна нещо?
В бара сигурно се е забъркал с нечие момиче, навъртаха се там някакви. Не е Абидин.

# 449
Сейран пак нищо не е разбрала, завалла. Феро да не е обещал и на Суна нещо?
В бара сигурно се е забъркал с нечие момиче, навъртаха се там някакви. Не е Абидин.

Абидин е

Общи условия

Активация на акаунт