На мен вчерашния 94-ти епизод много ми хареса - рейтинга е незаслужено нисък! Видях, че из профилите на сериала този път има много положителни коментари за епизода.
Според мен е крайно време да се разкрие това с целувката между Ферит и Суна и всички да започнат на чисто. Като гледам Ферит съвсем забрави да признава каквото и да е - гадната Айшен пък заплашва Суна. Мразя това подло момиче още от сезон 2 - още тогава се видя, че е лоша.
Най-добре ще е Ферит сам да признае на Сейран, а Суна сама да признае на Абидин, но най-вероятно преди тях Айшен ще каже и всичко ще гръмне.
Аз лично не се втилясвам толкова в дребните детайли - но епизода си беше доста добър този път. Сега всеки е там, където тябва да бъде Суна се върна при Абидин, а Ферит е със Сейран! Така трябва да е и на финала - само, че да ги видим щастливи заедно. 
Сцените на Ферит и Сейран бяха много хубави - както си мислех обаче, Сейран каза че иска да има бебе за да зарадват Халис Ага - на първо трябвало да се оженят с Ферит, а после да дойде бебето и Халис да му се радва!
След това в болницата Сейран опита да каже на Ферит истината за проблемите си с бременността и за това, че заради болестта си може да не стане майка - но за съжаление Ферит пак не прие нищо на сериозно.
Каза й, че ще стане майка - започна да й казва как иска бебе и че ще е много хубаво. И Сейран пак се развълнува - тя също искала. Тук двамата бяха много сладки и сцената между тях беше прекрасна.
Но нека Ферит да реши последно иска ли или не иска бебе - в една серия казва на Сейран, че не иска бебе, в другата казва че иска - сега явно вече наистина иска и дано така си остане.
Разбира се, че и ние искаме Сейфер да имат бебе, но аз смятам че първо Ферит трябва да признае за прегрешенията си, а и да се излекува. Вярно второто му Аз не се е явявало в тази серия, но все пак той хич не беше добре. Ами Сейран - ако това бебе застраши живота й, не е ли по-добре да помислят повече по този въпрос. Какво стана с лечението й? Уж всички я занимаваха с нещо, че да не се лекува и да не застрашава живота си - а сега тя съобщава, че иска бебе и Есме се радва - Хатуч също, както и Халис - нали знаеха, че това може да застраши живота й след като Суна беше го казала на Хатуч? Забравиха ли или се престориха заради Халис? Може би е това.
Трябва обаче Ферит да изслуша Сейран по този въпрос - за да не стане после нещо лошо и после да се обвинява за това. Ако ще имат бебе се надявам и Сейран и бебето да са добре, а не да измислят друга гадна драма.
Сцените на семейството с Халис Ага бяха страхотни - много чувствени и силни. Развълнуваха ме - също и снимката, която си направиха семейно.
Ще е жалко ако Четин Текиндор напуска сериала, но е възможно ако иска да си почива повече и да се грижи за здравето си. Ще видим какво ще стане след катастрофата с Ферит, Сейран, Хатуч и Халис!
И още нещо - разговора между Карам и Сейран ме озадъчи - той да речем е чул от някъде, че са ходили да искат първо Суна, но Ферит е взел Сейран - но откъде Сейран знае, че Карам няма да може да дари Чичек с внуче, че чак му го каза в очите и така го озлоби още повече.
И защо изобщо беше редно да слагат тези думи в устата на Сейран, която също има проблем със забременяването. Сякаш тя се подиграва на Карам за това - въобще не е типично за Сейран да говори така за толкова сериозен проблем. Тук с какво се различава от Суна, която преди няколко серии в момент на гняв изрече тези думи за Сейран без да мисли - а сега Сейран го направи обиждайки Карам - същата работа! Да се чудиш на сценаристите. Сега Карам се озлоби и видяхме какво стана. Приряза спирачките на колата - той е много опасен.
Иначе актьора играе страхотно. 
За моите любимци Абидин и Суна ще пиша в отделен пост малко по-късно, че стана дълго! Само ще кажа, че в тази епизод имаха страхотни и доста силни сцени, както и хубави разговори. А играта на Берил и Ерсин е невероятна.

За мен и двамата играят страхотно. Берил е красавица и отлична актриса - всяка сцена я играе отлично, Ерсин също е страхотен - въобще не съм съгласна, че имал еднакви физиономии.
Ерсин пресъзнада всичко много добре и определено ме разчувства, както и останалите фенове на Абсун!