Отговори
# 420
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Епизода на мен ми хареса.Да не беше супер или  идеален,но не беше лош.А като се имат предвид предишните епизоди и в добавка и ситуацията  в която се намират нашите герои  не можеше да се очакват нито някакви по интимни и страстни  СейФер,нито пък някакво бързо разрешаване на проблемите.Но даже и в тази ситуация  в която сме  имахме поне според мен де едни СейФер които се завръщат към нормалните си взаимоотношения и едни красиви макар и понякога тъжни сцени между тях и между останалите герои.
За съжаление рейтинга обаче пак е нисък и така  сигурно и ще си остане ако не стане някакво чудо ,ноооооо това май,май няма да се случи колкото и да ми се иска да съм позитивно настроена. Cry
Останалото в скритото ,че май стана доста дълго.Simple Smile
Скрит текст:
Това което се случи в края на 89 епизод и в целия 90-ти унищожи сериала ни и ни доведе постепенно до този рейтинг ,който имаме сега .И още го унищожи и ината и непукизма и безхаберието и егото и арогантността и още и още и още други такива думи могат да се употребят на господин продуцента,госпожа психиатърката и петимата сценариста. AngryКъде са сега Емрулах  и оня сценариста дето все си пишеше с феновете на които им беше много веселко  да създават лъжливи очаквания относно предстоящите епизоди и бяха тоооолкова весели и щастливи все едно ще ни покажат най-красивите моменти между СейФер ,а се оказваше точно обратното и ставаше все по-зле и по зле ,къде са защо не се покават вече и не си пишат с никой .Те сигурно са обидени на зрителите ,че не са им схванали великите идеи и и сега всички тихо и кротко  може би чакат да дойде финала.   Angry
Дано поне за всички от които зависи развитието на историята да си е струвало това което направиха ,защото нито за зрителите нито за самия сериал  си струваше да се развият така събитията.Дано Онур и сие да са доволни от това което става ,защото никой друг  не е доволен.Аз още и още не мога да проумея защото  им трябваше да съсипят така жестоко историята с тази сцена между Ферит и Суна в края на 89-епизод и защо после виждайки какво се случваше ,защото то беше много ясно ,че нещата не вървят на добре не направиха нещо ,за да оправят колкото се може по бързо глупостите си.Имаха на разположение две седмици заради новогодишните празници ,да си поправят глупостите ,но неееееее те продължиха и  ето резултатите от деянието им. Angry Някой ден може би в учебниците по икономика ,по киноизкуство и в курсовете за писане на сценарии или на романи нашия сериал ще бъде даван като пример за това как  нещо великолепно може да бъде съсипано  само заради нечие его и болно съзнание. Angry Дано Онур е горд и доволен и щастлив от действията си.  Angry  Angry  Angry
Както и да е и да се ядосвам и да се чудя това няма да промени нищо ,само се надявам ,че въпреки всичко ще можем да ги докараме нещата до 100-ия епизод с триста зора .И дано след като се начесаха ,надявам се хууууууубавичко до кръв да са го направили Онурчо и сие да спрат вече с глупостите и малко по малко да вземат да ни показват това което ние зрителите искаме да гледаме.а ние искаме да гледаме историята на СейФер и на другите герои покрай тях ето това искаме ,не  е сложно и не е трудно според мен да се реализира това нали. Thinking Просто се иска оставащите епизоди да се напънат да ги направят добри ,да има СейФер ,да се обръща повечко внимание  на тяхната история и финала да бъде щастлив.Също би било добре и историята между Ферит и Суна да ни я покажат точно кое как се е случило ,защото така сега никой не вярва нито на Ферит нито на Суна .Ето това е нищо повече ,мисля ,че не е трудно ама да видим какво са измислили нашите хора по този въпрос.
В епизода на мен ми хареса Ферит и Сейран  най-много ,а също  и сцената с цялото семейство когато си разказваха спомени с Халис ,за да го накарат пак да започне да се лекува.Най-накрая в епизода имаше сцени между Ферит и Сейран в които те си говорят,подкрепят се  и планират  някакви неща за бъдещето .Сейран много ми хареса като каза ,че иска дете от Ферит ,но първо трябва да се оженят и Халис трябва да  е там за  всеки един щастлив миг които им предстои да изживеят  и СейФер и семейство Корхан и това ,че му каза деде беше много мило.Хареса ми и сцената между Халис и Орхан ,думите които си казаха съжалението на Халис прошката която искаше и Орхан ,който най-накрая чу ,че е обичан и важен за баща си. Broken Heart 
Хареса ми това че най-накрая кухите глави и на сценаристите и на продуцента проумяха ,че СейФер трябва да ги дават заедно ,а историята на Абидин и Суна да си върви паралелно и отделно от основната история.Суна се върна към Абидин и разбра вече да се надявам окончателно ,че Ферит нито и е съдба нито имат някакво бъдеще двамата.
Няма да коментирам и да се  задълбочавам в това че историята и характера на Абидин са леко да не кажа и много тъпо написани.Той се лашка от началото на сезона от едната в другата крайност.Обича Суна  ама това не го спира да  я обвинява абсолютно безпочвено в някакви взаимоотношения с Ферит да и припомня стари и отдавна приключили работи и сега изведнъж пък пак обича жена си и иска да е с нея.Той със собствените си ръце и с много сериозно негово участие унищожава заедно с майка си Корхан ,виновен е макар и косвено за смъртта на бебето на Есме .заради едната омраза направи такива глупости и сегам изведнъж опаааааа еми айде да плеснем  с ръци да се направим че нищо не е било и да продължим.Еми айде ще се направим и ние ,че нищо не е било ама само и само  да се приключи с тая драма ама надали ще стане това. Angry И Суна и Абидин ни ги представят така ,че ние да не можем нито да им простим за грешките  нито да им повярваме на страданието. Angry
Голямата госпожа и тя какво иска не мога да я разбера.  Thinking Отмъсти на Корхан ,взе имението им но все още ни и  е приключила омразата.Абидин даже и да иска да се отдалечи от нея и мръсотиите и тя няма да позволи.Искала била да живее със синовете си и с внучето си. Thinking  Angry  Ама лелче ти поглеждаш ли се поне малко в страни ,за да видиш как си възпитала сина си ,как унищожи живота на другия си син дето разправяш ,че мноооого го обичаш и не искаш да живееш отделно от него  и сега понеже  синовете ти не бяха достатъчни ,че ги унищожи искаш да унищожи да осакатиш  и още нероденото си внуче.  Angry
Айшен и тя ,толкова гнусна е станала ,че не мога да я съжаля нито за миг и не мога да бъда съприсчасна с нейната мъка ,че е била изоставена от Абидин.Тя още от началото на сезона   е подмолна и отвратителна  :angry Все гледаше да се коалира с някой ,за да навреди на Корхан и всеки път действията и водеха до все повече и повече лоши неща ама къде ти Айшенката да види резултата ,тя мозъка си го използва само да мрази Суна и толкова.Angry И след всяко едно от лошите неща които се случваха и заради действията на Айшен тя нито един път не каза еййййй ама сега не трябваше да се случи така аз май попрекалих тоя път.Неееее и не стига че нищо подобно не се случваше ами и тя все си говори за нейната си мъка която в сравнение с мъката на някой друг пострадал от действията и е нищо.Айшен е съпричастна за толкова много от страданията на Корхан и в частност на Сейран ,че се надявам все пак и на нея да и се поиска сметка ,че даже и ако може и да си плати тази сметка.
Оф еми това е за сега ,дълго е ама излиза от душата ми какво да правя.  Simple Smile
От епизода най-важното бяха Сейфер  Heart

https://x.com/ilyweq/status/1890665784319340982

семейната сцена също беше много трогателна и красива Heart

https://x.com/roxystar28/status/1890579349549547658

# 421
Здравейте, момичета! Май ми свършиха лайковете. Всички съм ви прочела и харесвам Simple Smile
Аз изгледах няколко клипчета. Още не мога да се навия да погледна епизода. Но какво ми направи впечатление: Афрам страхотни както винаги. Сейфер обаче хич ги няма. Кои са тези хора? Няма нищо общо с героите, които познаваме. Какви са в момента - приятели, приятели с привилегии, гаджета? Каквито и да са със сигурност не са влюбени, няма я любовта. Какво стана с тази страст от първите епизоди. Скука. Като някоя пенсионерска двойка.
Ферит вместо да си мечтае за деца да вземе да каже на Сейран истината. Тя поне се опита. Не стана, но се опита.
Суна и Абидин - мъка, не мога да ги гледам. Тотална излагация там. А имаше шанс за хубава история поне от сезон 1. Берил поне играе жената, а Ерсин една и съща физиономия. Като някой невменяем. И като загрее какво се случва почва да вика. Той само си вика.
Как така сега Суна ще я арестуват за инцидент. Даже не е опит за убийство. А Абидин,брат му и майка му - нищо. Та те застреляха трима, Суна едвам не умря. Каква е тая полиция и възмездие.
Есме ми идва в повече вече. Не спря да заревя и да нарежда. Я Кезъм да й върне фабричните настройки.
Иначе евала им на актьорите за играта. Въпреки ужасния сценарий. Какво да кажа история вече няма никаква, само пълнежи и то според мен ще са до 100 епизод и после финал. Жалко, много жалко.

# 422
Здравейте, момичета! Май ми свършиха лайковете. Всички съм ви прочела и харесвам Simple Smile
Аз изгледах няколко клипчета. Още не мога да се навия да погледна епизода. Но какво ми направи впечатление: Афрам страхотни както винаги. Сейфер обаче хич ги няма. Кои са тези хора? Няма нищо общо с героите, които познаваме. Какви са в момента - приятели, приятели с привилегии, гаджета? Каквито и да са със сигурност не са влюбени, няма я любовта. Какво стана с тази страст от първите епизоди. Скука. Като някоя пенсионерска двойка.
Ферит вместо да си мечтае за деца да вземе да каже на Сейран истината. Тя поне се опита. Не стана, но се опита.
Суна и Абидин - мъка, не мога да ги гледам. Тотална излагация там. А имаше шанс за хубава история поне от сезон 1. Берил поне играе жената, а Ерсин една и съща физиономия. Като някой невменяем. И като загрее какво се случва почва да вика. Той само си вика.
Как така сега Суна ще я арестуват за инцидент. Даже не е опит за убийство. А Абидин,брат му и майка му - нищо. Та те застреляха трима, Суна едвам не умря. Каква е тая полиция и възмездие.
Есме ми идва в повече вече. Не спря да заревя и да нарежда. Я Кезъм да й върне фабричните настройки.
Иначе евала им на актьорите за играта. Въпреки ужасния сценарий. Какво да кажа история вече няма никаква, само пълнежи и то според мен ще са до 100 епизод и после финал. Жалко, много жалко.

Аз разбирам защо се държат така, все пак в този момент след като се разбра за Халис не мисля че ще се връзва да гледаме Сейран и Ферит да се целуват и интимничат по между си, затова за мен в този епизод се държаха напълно нормално

# 423
Единият спойлерджия е писал днес, че няма да имаме ранен финал.

# 424

Аз разбирам защо се държат така, все пак в този момент след като се разбра за Халис не мисля че ще се връзва да гледаме Сейран и Ферит да се целуват и интимничат по между си, затова за мен в този епизод се държаха напълно нормално
Анабел, според мен те Сейфер се държат така още от преди това. Не е заради това, че Халис умира.

# 425
# 426
Май наистина ще се сбогуваме с Халис, поне такава информация излиза:

# 427
И така да прецакат баш последната му роля и последния сериал в който учестяват.Бездраните сценаристи се подиграват с актьори от такъв ранг.За посмешище са!

# 428
Най-странното е как Ферит тръгна брадясал в 93 еп. да признава на дядо си за Суна, а пристигна обръснат при него в 94еп.. Магия явно има и във въздуха в Турция, но не и в главите на 5 сценариста.
А за сцената с шапката, Сейран има и шал в колата, явно вътре е много студено, в сравнение с навън.

Сцената в стаята след разговора, че Ферит имал план и съня му, изведнъж виждаме Ферит спи на стол, Сейран на леглото. Какво е станало, че спят така, не всеки в стаята си или заедно. Странна сцена. Нелогично.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 18:19 от ani.zaiche

# 429
А признал ли е в крайна сметка, нали пропуснах началото…Изгледах го вече, поне по телефона казва на Суна - няма такова нещо като нас и я отряза.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 16:34 от Blue`Sky

# 430
Хайде да видим какво си спомняме Simple Smile
Кога беше последната целувка между Сейфер този сезон? Говоря за страстна хубава целувка.
Аз си спомням тази:

# 431
Надя, и аз мисля така. Изведнъж на Ферит му мина отчаянието и нуждата да признае за Суна. Тръгна брадясал да казва на дядо си, пристигна избръснат и мислите му са в др.посока. Със Сейран си говорят сякаш до сега Ферит не я отблъскваше и са женени от 30г. Липсва логика в много грешки в събитията, недовършени линии. Всичко в този сезон е като сънищата, объркано, не логично, странно, с грешки. При тия шантави сценаристи, като нищо май ще се окаже, че гледаме сън или кома. При слонска бременност, могат да сътворят и сън или кома цял сезон, че и два.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 20:20 от ani.zaiche

# 432
Тази не знам откъде се появи, стара е.

Днес има ли сет аджаба Thinking

Цитат от Х:

Есме ни изяде мозъците серии подред, за да не се лекува Сейран.
Сега, когато Сейран казва, че иска бебе, тя се усмихва и е щастлива.
Шегуваш ли се с нас?

Пак се редактирам, за да кажа, че няма сет днес, репо.
Фенка се е видяла с Нагиша /и Афра/

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 17:13 от Еванджелин

# 433
Какво му има на актьора на Халис? Нещо здравословно ли не е добре?

# 434
Лилиа  дано да излезе истина това ,че няма да има ранен финал.  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray
Колкото и да ме дразнят някои работи в сериалчето ни искам да го гледам до края на сезона ,да си свърши когато  си е редно ,а не сега като някакви лузъри да сме с нисък рейтинг и затова да имаме ранен финал.Нито сериала нито СейФер нито останалите герои нито артистите ,а още по-малко пък ние го заслужаваме.
За разните неточности и несъответствия на действията на героите еми че то така почнаха нещата още от началото на сезона.Аз и затова в началото си мислех ,че всичко е кома и ей сега ще се събуди този с комата или пък ,че всичко е нечия халюцинация. Само че за съжаление няма ни кома ни халюцинация ,а само май май едни много объркани мозъци които незнайно защо са си мислели ,че идеята да напишат ,че Ферит и Суна са се целували и са направили и намек ,че и нещо друго може би се е случило между тях ще бъде супер идея от която всички ще бъдат шокирани ама приятно.Еееееее имаше шок ама  никак не беше приятен.
Ето това искат да гледат хората ,а не целувки между Ферит и Суна .

https://x.com/marwabenrabeh/status/1890300459816042738

Общи условия

Активация на акаунт