Отговори
# 405
Жалко, за целият труд и каст!!! Не заслужават това!!!  Сценаристите са бездарни, 1 дете щеше на измисли нещо по стойностно! Жалко

# 406
Какъвто и да е автомобилът, аварийното спиране (с ръчна спирачка, за какъвто вариант пишат подругите) си е майсторлък, който иска присъствие на духа и умение. При Ферит виждаме паникьосано натискане на педала на спирачката, бръщолевене "няма нищо, спокойно...", а накрая прощаване с любимата... Не знаем как е реагирал все пак... Що се отнася до електрониката, тя ще сигнализира, когато спирачния маркуч вече напълно е прекъснат, а дивакът знае как се правят тези работи - с достатъчно срязване, така че автомобилът да тръгне и да се движи известно време.
Еве, посланието на благодарностите може и да е друго ... например... Smiley

# 407
Кате Hands Metal

Извинете, но Суна Корхан звучи абсурдно беее Grinning

Никой не попита, откъде Сейран знае, че Карам няма да има деца. Откъде се взе тази подробност? Аз затова си помислих след трейлъра, че Сейран говори на себе си. Познават се от преди ли? Ооофффф, оф! хахахаха

# 408
  • Яко в Матрицата...
Няма да видят рейтинг, докато не покажат какво точно се е случило в 89 серия. Не кажат, а покажат. Но според мен ужасно закъсняха. Ако изобщо имат проблем с рейтингите, де... Може това да ги устройва, знам ли ги...

# 409
Кате Hands Metal

Извинете, но Суна Корхан звучи абсурдно беее Grinning

Никой не попита, откъде Сейран знае, че Карам няма да има деца. Откъде се взе тази подробност? Аз затова си помислих след трейлъра, че Сейран говори на себе си. Познават се от преди ли? Ооофффф, оф! хахахаха
Еве,нали го премазаха от бой и го пратиха гол да се прибира.Може да са го увредили.Но все пак са го оставили на въображението ни.Както всичко,което се появи от нищото и остана неизяснено.Списъка е много дълъг.

# 410
Може да са решили и Сейран да пишат, че е добър психолог. На база думи и действия, от страна на Каран, да е направила извода, че не може да има деца. Той защо не нарича Чичек майко?
Това сближаване между Сейран и Ферит ми беше като кръпка. Нищо не го предвещаваше. Чак ме очуди Сейран, че му се обади да ходи  имението.
Този Дженгиз и той, ту се появяваше от нищото, ту изчезваше.

# 411
Те кой момент са показали и изяснили. Къде отиде Латиф с неговите магазини и рисунки. Как се е излекувала Сейран и как са се развили. Защо и как е фалирала фирмата на Корханови  и още и още. Ама, нали трябваше да се наслаждаваме на Суна и нейните терзания вече толкова епизоди. Целият втори сезон беше зает с рибата, сега сестрата ни пили нервите. Не очаквам да се вразумят СЦ и сигурно ще разделят двойката накрая, както Халис и  Хатуч.

# 412
  • Яко в Матрицата...
То само това с Карам да беше. Един сяда да шофира, после дават другия зад волана. СейФер са в стая с детско легло. Чак пък толкова да са бедни… Но най-много ме дразни Ерсин, не Берил. Тя играе така, че да я мразим, успява някак си. Ерсин е с една физиономия вече колко серии. Чичек взе ялъто, сега какво иска? Каква е ролята й в този сценарий? Да разкрие Суна ли? Много кръпки, надявам се да съберат някакъв приличен пачуърк накрая.

# 413
🤣🤣🤣

https://x.com/faten_afm/status/1890680546704978411?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w
Нинка, това се нарича звездно небе и е характерно за повечето модели Мерцедес след 2019г.
Мими, колата с вградените кристали в тавана е Дефендер, Ренж Роувър, не е мерцедес, доколкото си спомням. То пък всеки нещо ще съди, лешоядска работа.
Не съм гледала епизода, после ще коментирам. Май има какво да се гледа този път.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 10:52 от BELL-

# 414
Едно от малкото хубави неща в епизода беше Афи. Изглеждаше много красива в този епизод.
П.С. И като допълнение към коментарите за колата. Много смешно ми беше как в началото Сейро сложи шапка, качвайки се в колата, която освен ръчна спирачка явно има проблем и с отоплението.🤣

# 415
Показваха ни толкова болен Ферит и разминаващи се Сейфер, а днес прочетох радостен коментар, че след катастрофата ще се разбере, че Сейран е бременна. Явно надеждата умира последна, само дето моят трепет за бебе се "изхаби"...
   Друго, на което се усмихнах е " щом след  разстрела всички са на крак, при тази катастрофа само с уплаха ще се мине".  Та за такъв замисъл рейтингът е точно.

# 416
Смятам че епизода заслужава по-висок рейтинг. Предвид предходните епизоди този ми хареса.

Афито е голяма работа Grinning Няма други такива сладури, които знаят как да импровизират на място. "Нема проблема" .Grinning

https://x.com/yalicapkinieng/status/1890516414911451392?t=2SbH9w … 2XNgKdcHja6Q&s=19

# 417
Казах ви аз ,че се напъват да видят единицата в рейтинга,ама нейсе.За съжаление крайният резултат за този проект ще е Грандиозен Провал.Като,че ли 1 ви сезон не е съществувал.Хубавото в случая, че не е провал на каста.Вкички си остават високо оценени и обичани,въпреки напъните на Шнура. Дано имаме късмета от есента да гледаме Афра и Мерт в нови проекти.

# 418
На мен епизода ми хареса беше хубав епизод, но ме дразни как някой обвиняват Афра и Мерт че са непрофесионалисти, били избягвали да се докосват, били фалшиви, играта им в този епизод не ставала за нищо. Когато няма кой да обвиниш за провала на сериала, давай да обвиним главните герои, предпочитам сериала да приключи и да се отървем от тази продукция, пред това да обвиняват Афра и Мерт че са непрофесионални, хем те ще се спасят от този екип и безсмислен сценарии, хем и ние ще си отдъхнем от скапания сюжет.

# 419
❤🔥❤🔥❤🔥

♾🤍🪬🧄🧿

Общи условия

Активация на акаунт