Отговори
# 105
Тези идиоти пуснаха фраг за съботното си дизи, а Ялъто пак девета глуха! 🥹

# 106
И зеленият лист писал!
Скрит текст:

С наближаването на времето за фраг леко започвам да се притеснявам какво са ни подготвили. Не знам доколко може да се вярва на спойлери този сезон, но в случая последното изречение ме притесни.
Еве, дали няма да се окажеш права за битката между Ферит и Абидин за аблата? Ох, дано не са ни подготвили такъв ужас!!! Вчера бях категорична, че няма как да се случи, но сега вече се разколебах.

Може би битката е за нещо друго, не е задължително да е за Суна
Дано, Анабел! Сега се сетих, че имаше една сцена между Ферит и Гюлгюн (тя вече беше нарочила Суна) и той каза, че няма да дават Суна на Абидин или нещо в този дух.
В този ред на мисли, защо Гюлгюн не каза и на Ферит да стои далеч от Суна? Странни прояви на майчинство ми има Гюл. Навремето и Пелин така привикваше уж да пият чай, а всъщност поставяше ултиматуми, но на сина си копче не казва. Възпитава чуждите деца, когато е абдикирала от възпитанието на своето или някои жени така виждат майчинството?

# 107
  • София
Днес чета нападки и срещу Афра, фалшиви новини. Какво става, първо Рамо, сега тя??
За нея пише, че си изплюла дъвката в ръката на асистентка на сета (или гримьор беше). А една инфлуенсърка пък обясняваше как изневерила на МЯ.
Интересно, кой им плаща на тези....

# 108
Днес чета нападки и срещу Афра, фалшиви новини. Какво става, първо Рамо, сега тя??
За нея пише, че си изплюла дъвката в ръката на асистентка на сета (или гримьор беше). А една инфлуенсърка пък обясняваше как изневерила на МЯ.

Този профил дето е писал това за Афра, всъщност е написал случка в която Дженифър Лопез е изплюла дъвката си в ръката на асистентка си, вчера писаха лоши неща също за Афра че тя била плащала да пишат лоши неща за Мерт. Така че в такъв случай е толкова очевидно че някой друг плаща да се пишат клевети за Мерт и Афра.

Fi79 Защото не мисли че Ферит има нещо към Суна, защото в болницата чу Суна да бълнува името му

# 109

Според мен Шнура. 😠

# 110
Да бе, Афра ще плаща да пишат новини, как й изневеряват системно, че и с нейно знание Rolling Eyes

# 111
Интересно мениджърите им кога ще се събудят от зимния сън и да вземат да защитят клиентите си?

# 112
Интересно мениджърите им кога ще се събудят от зимния сън и да вземат да защитят клиентите си?

Мирай нека стои още без да прави нищо, Бейза поне от време на време прави нещо, докато Мирай само стои и си чеше носа

# 113
Шнура да не напада хората които му донесоха несънувани печалби, а да се огледа, че новото му творение в момента се гледа от има няма около 7 хил. зрители. Успехът му с тези прехвалени персонажи ще бъде нулев.
Съдбата си знае работата и връща всички злини.

За наша радост, славата на нашите млади и талантливи хора непрекъснато расте.
Цитат
Вчера в Кремълския дворец в Москва имаше концерт с оркестър, на който бяха изпълнени най-популярните песни, включително и тези на Ялъ🎶❤️
https://x.com/i/status/1889281946972217658

# 114
Стана ми интересно,Мирай била ли е мениджър преди и има ли и други клиенти?Някой запознат ли е?

# 115
  • София
От тв8 казаха, че имали опровержение от Мирай, миналата седмица. Въпреки, че онзи "журналист" сам си призна, че няма нито едно вярно изречение в разказите му, но пък изневяра имало 🤦‍♀️

# 116
Интересно защо споделя за "изневярата" няколко месеца по-късно? Да беше казал още тогава, че да сме информирани.😃

# 117
Точно, ще отиде да изневерява в Джиганхир! 🤣🤣🤣 Пък някои писаха за предателство, ама не уточниха кой, кой е предал! 🤣🤣🤣
На тия скапаняри, които се мислят за журналисти не вярвам, въобще! 😜 Ето и скапаната Бирса онзи ден писа за Мерт и Афра, и “напрежението” на сета и днес е гостенка на ОГм-то! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 118
Белл, точно.

Бирса пита дали ни била харесала серията на "Ако кралят загуби", а отдолу коментарите ми напълниха душата. 😂😂😂

# 119
И аз много се зарадвах на коментарите🤣🤣🤣 Такива са коментарите във всички големи акаунти в Х! ✌🏻
Моля, ако някой е наясно да напише за поредната “раздяла” между Мерт и Афра! Аз от няколко дни чета всевъзможни глупости и нищо не разбирам! 😜
Ето я и Бирса “журналистката”!

Общи условия

Активация на акаунт