С теб сме на различни мнения относно Златно момче, но забелязах, че профилната ти снимка е от Трима братя и три сестри. Гледала ли си новия сезон и заслужава ли си да се види?
Благодаря предварително
Като гледам обаче, никой няма желание да се изповяда или го прави (Ферит), ама пред страничен човек. 

Суна в момента е в някаква дупка - тя се разкъсва вътрешно заради това, което направи - разкъсва се и от страх, че когато истината за целувката й с Ферит излезе на яве всички ще се откажат от нея. Като нищо и родителите й ще го направят веднага. Та те и сега се отказаха, защото Суна реши да се върне при Абидин.
Каквото и да е направил Абидин в гнева си, въпреки стрелбата и допуснатите грешки за всички я ясно и видно, че Абидин обича Суна и трепери над нея. Тогава защо Есме не иска дъщеря й да е обичана, а непременно иска да я държи до себе си и Кязъм. Нима така бебето й ще е по-добре. Да не говоря как я обвини за загубата на братчето й.
Аз мисля, че Суна съжалява за стореното - именно заради това след станалото поиска развод от Абидин. Защото преди това той със съмненията си я подтикна към тази грешка - в момент, в който нямаше никакви такива мисли в главата й. Ако Суна не беше пияна въобще нямаше да има и целувка - знаем, че на нея пиянството не й влияе добре. А като добавим, че тогава и тя и Ферит бяха отритнати и обвинявани от всички заради ипотеката, бяха и под психическо напрежение - грешката е на лице. Разбира се това въобще не е оправдание за никого от двамата - те са еднакво виновни. Казвам само, че не беше планувано предателство.
Но след целувката - Ферит също с действията си й замъгли мислите и тя си повярва, че може да има нещо към нея - видяхме как Ферит се репчеше пред Аби и не му даваше Суна, после я прати при него, но с план за Каран, казвайки че ще я спаси. Колко й трябва на една объркана психически Суна. Поне сега чувайки думите на Ферит - разбра истината! За мен това беше замисъла.
Тя мисли, че ако разбере Аби няма да й прости, а тя не иска да го изгуби - не иска и бебето им да разсте без баща. Заради такива неща и от страх много често хората премълчават греховете си, а не бива - трябва да са честни, за да продължат напред!
Не съм съгласна, че Суна се връща при Аби за да се хване за него като удавник за сламка - тя още преди да чуе думите на Ферит - изревнува Абидин, когато разбра че Айшен ще остане в имението. После мисля, че именно натам беше тръгнала след думите на Гюлгюн - просто чувайки разговора на Ферит тя разбра, че не бива да очаква нищо от него, и за мен тогава тя затвори онова минало, което я връхлиташе.
За мен най-правилното решение на Суна е да се върне при Абидин, както тя каза връща се но при условие да живеят сами - далеч от опасната му майка и лудия му брат, далеч от Корхан и всички други. Това би било най-доброто - Суна и Абидин ще имат бебе и това дете не е плод на грешка или случайност, това дете е плод на тяхната голяма и силна любов. Да не забравяме колко се обичаха и как се зарадваха когато мислеха, че Суна е бременна - тогава се видяха истинските им чувства. После когато лекарката каза, че теста е грешен и Суна не е бременна - Суна мислеше първо за чувствата на Абидин, защото го обича - Аби пък я успокои, че ако не стане сега ще стане утре. Тя правеха опити да имат бебе, защото го искаха.
Просто след появата на майка му и думите й - след като Аби се скара със Суна и гневът му отново взе връх - след събитията от края на 89-та серия, след раздялата на Аби и Суна - след стрелбата и всичко преживяно - новината за бебе разтърси Суна, но тя обича това бебе и съм сигурна, че ще се бори за него в бъдеще. Сигурна съм и че все още обича Абидин!
Нали затова в епизода, когато Суна и Абидин бяха в леглото - Суна го попита тя лоша ли е? А той отговори, че пита някой по-лош от нея - а после каза - "Не, не си лоша красавице моя!"
Суна се чудеше как са стигнали до тук. После, когато Айшен я заплаши - Суна пак не искаше да си тръгне сама, затова подхвърли на Аби, че може тя да замине уж сама, пък той да я последва после. Така щяха да заблудят всички - но Аби каза, че или заедно си тръгват или остават заедно тук.
Когато Суна опита да избяга тайно и Аби я догони - как само я помоли да не го оставя! Тогава я попита от какво се страхува - в този момент Суна сякаш искаше да му каже, но не посмя. Личеше си, че й е мъчно и не иска да оставя Абидин - та тя плачеше, а когато Аби я прегърна и й каза, че й обещава че всичко ще е различно и да не го оставя - тази сцена беше супер силна! Тогава видяхме, че и Суна прегърна Абидин. Аз вярвам в тяхната любов
А когато Аби и Суна избягаха тайно - тя за пръв път се усмихна от много дни насам - усмихна се истински и с надежда, че най-накрая ще започнат нов живот заедно - далеч от миналото и проблемите. Да, но не стана, защото полицията ги спря заради интригите на майка му.
Според мен Суна съжалява вътрешно - просто тази Суна, която гледаме сега не е добре психически - то си личи от вида й. Но ако спре с тайните - ако се лекува - ако Аби е до нея - вярвам, че Суна пак ще стане тази Суна, която обича безкрайно само Абидин, която би дала всичко сестра й да е щастлива. Надявам се това бебе да донесе нова надежда на Суна и Абидин - да осъзнаят грешките си и да си простят, да започнат на чисто и да са щастливи. 

Дори ако не сте обърнали внимание, когато Суна подписа документа за ипотеката - тогава също я бяха написали като Суна Корхан - т.е. явно след като Халис прие Аби официално и го обавиха публично като Абидин Корхан е сменил и фамилията си, съответно и Суна своята - просто не всичко ни показват! Разбира се можело е вместо други глупости да ни покажат това, но сценаристите не са намерили кога. 
Има и неща, които не ми харесват как са измислени - особено спрямо моите любимци Оскар и Химена, но в крайна сметка всеки допуска грешки - важното е да се разкае за тях и да не ги повтори.
Ако сравняваме със сезон 1 - всичко е различно! Тук двойките не са онези младежи, по-улегнали са - все пак вече са родители на големи деца - действието се развива 20 години по-късно. Сезон 1 си остава най-добрият за мен - уникален и недостижим, но и сезон 2 на мен ми хареса и смятам, че си струва да се види. Епизодите общо са 82. А твоята любима двойка от сериала коя е? 

Препоръчани теми