Отговори
# 540
Роксис, съгласна съм за интервюто,но Аби не е официално със сменена фамилия. Не са ни показали, че е приет като Корхан. След това станаха кавгите и отделянето му. Следователно за мен няма как Суна да е с тази фамилия. Поне не към сегашния момент.

С теб сме на различни мнения относно Златно момче, но забелязах, че профилната ти снимка е от Трима братя и три сестри. Гледала ли си новия сезон и заслужава ли си да се види?
Благодаря предварително Simple Smile

# 541
Чета и се опитвам да си представя като как Ферит и Суна ще се изповядат пред Сейран и Абидин за "преживяното" и мъките ще приключат, всичко започва на чисто.(?) Ами ... не мога да си го представя...
Кате, те нека да се изповядат, пък после ще му мислим за последиците от една такава изповед. Wink Като гледам обаче, никой няма желание да се изповяда или го прави (Ферит), ама пред страничен човек.

# 542
# 543
Heart Eyes

От един спойлерски

Абидин може и да не научи в този епизод, но когато Ферит научи за болестта на Сейран, нищо различно няма да се случи. Вече знаете, че Сейран никога не е била герой, за когото се грижат. Както виждате в трейлъра, дори репликите са същите, не са си направили труда да напишат сценарий, отново същите реплики за Сейфер.

Хич не се учудвам Smirk

# 544
Чета и се опитвам да си представя като как Ферит и Суна ще се изповядат пред Сейран и Абидин за "преживяното" и мъките ще приключат, всичко започва на чисто.(?) Ами ... не мога да си го представя...

Катя според мен зависи от това колко компромиси могат да направят Сейран и Абидин  и доколко се доверяват и обичат Суна и Ферит.Зависи от това как са се случили нещата и доколко могат да са сигурни Сейран и Абидин ,че такива изпълнения от Ферит и Суна повече няма да има.
За мен Суна и Ферит са в грешка от това което знаем за сега ,че се е случило между тях.Ако има манипулация от страна на Суна и тя е накрала Ферит да мисли ,че се случило нещо между тях това вече би онивинило Ферит ,нооооо Суна пък ще е още по-виновна.
Ако целувката между Ферит и Суна беше се случила защото двамата да речем изведнъж са разбрали ,че са силно влюбени един в друг и не могат един без друг е едно ,ако изведнъж са разбрали ,че ако не се изкексят просто ще умрат от нуждата да бъдат един с друго е друго ,но ако е както е в нашия случай пиянска глупост на двама човека  които преди това дни на ред са били под голямо напрежение е вече съвсем различно нещо.И именно защото това между тях е третия вариант аз мисля ,че могат да бъдат направени компромиси и тази злополучна целувка може да бъде преглътната.
На Сейран ще и е много трудно да го преглътне както и да ги погледнем  нещата защото целувката си е целувка и то между двамата и най-обичани .Дали ще може да прости  ще видим  защото аз сега пиша за една вероятна развръзка ,но как ще постъпи Сейран или по-скоро как ще я напишат ,че постъпва сценаристите е вече друга работа.Компромиса е възможен ,защото много други хора преди Сейран ,а със сигурност и след нея биха могли  и са правили и ще правят  компромис с нещо но заради нещо което си струва.   Ще видим дали за Сейран е възможно да го направи ако не просто ще си тръгне и толкова .Нищо друго не може да се направи защото каквото се е случило се е случило и връщане на зад няма.

# 545
Красота!!!

# 546
Продукцията страхотно се погрижи да няма нищо друго странично като история, което да се коментира освен проклетата сцена с Ферит и Суна. Нито има нещо интересно със Сейфер, нито има новини около Афрам. Пълно мълчание. Други интересни персонажи и интриги също няма.
Дори и ние тук вече повече от месец коментираме само това.
Признавам им го на продукцията, постигнаха целта си. Не са ли изкусни манипулатори Simple Smile
Искам си Сейфер, Афрам. За Сейран как може на никой да не му пука. Ферит на приказки е добър, но не го виждам на действия. Направо не само да заплашва Сейран,ами направо да си тръгва от всички.
За мен най-добрият Ферит като герой и характер беше този след изтезанията на Сейран. Един пораснал мъж, който за първи път не мислеше само за себе си. Жалко,че не го доразвиха този образ. Друго щяхме да гледаме сега.

# 547
# 548
Диче, какво снимат тези хора? Суна да не си представя, че е родила и Ферит отива с балони за изписването Grinning

# 549
Защо Суна беше съсипана,когато подслушваше изповедта на Ферит?…..
Разбрала си била грешката…Болна била….😅😅😅😅🤮
Тук реве за Ферит….Не, за Абидин…

Ферит е невинен!🪬😎

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 19:02 от Melody19

# 550
Fi79 - интересен аналис си направила и ти. Аз също винаги те чета с интерес, макар че не винаги съм съгласна с мнението ти по някои въпроси. Но по други относно Сейран често съм на твоето мнение. Относно Суна обаче не мога да се съглася с всичко написано от теб, но това е нормално - всеки човек е различен и има свое виждане по дадена тема и за дадени герои. Това, че Суна каза че се колебае дали да махне бебето и при разговора със Сейран според мен няма нищо общо с Ферит или желанията й да е с него - а по-скоро с това, че към този момент тя мислеше Абидин едва ли не за убиец и не знаеше как ще отгледа това дете без баща. Колкото и Есме и Кязъм да говореха, че ще й помогнат - знаем те как са отгледали нея и Сейран и колко бой ядяха двете от баща им, живеейки в непрекаснат страх от него. Да не говорим как Кязъм на няколко пъти искаше да я омъжи на сила. Да - Кязъм е различен сега, но какъв беше! Може ли да са сигурни, че стария Кязъм няма да се върне? Thinking Суна в момента е в някаква дупка - тя се разкъсва вътрешно заради това, което направи - разкъсва се и от страх, че когато истината за целувката й с Ферит излезе на яве всички ще се откажат от нея. Като нищо и родителите й ще го направят веднага. Та те и сега се отказаха, защото Суна реши да се върне при Абидин. Disappointed Каквото и да е направил Абидин в гнева си, въпреки стрелбата и допуснатите грешки за всички я ясно и видно, че Абидин обича Суна и трепери над нея. Тогава защо Есме не иска дъщеря й да е обичана, а непременно иска да я държи до себе си и Кязъм. Нима така бебето й ще е по-добре. Да не говоря как я обвини за загубата на братчето й. Sleepy Аз мисля, че Суна съжалява за стореното - именно заради това след станалото поиска развод от Абидин. Защото преди това той със съмненията си я подтикна към тази грешка - в момент, в който нямаше никакви такива мисли в главата й. Ако Суна не беше пияна въобще нямаше да има и целувка - знаем, че на нея пиянството не й влияе добре. А като добавим, че тогава и тя и Ферит бяха отритнати и обвинявани от всички заради ипотеката, бяха и под психическо напрежение - грешката е на лице. Разбира се това въобще не е оправдание за никого от двамата - те са еднакво виновни. Казвам само, че не беше планувано предателство. Wink Но след целувката - Ферит също с действията си й замъгли мислите и тя си повярва, че може да има нещо към нея - видяхме как Ферит се репчеше пред Аби и не му даваше Суна, после я прати при него, но с план за Каран, казвайки че ще я спаси. Колко й трябва на една объркана психически Суна. Поне сега чувайки думите на Ферит - разбра истината! За мен това беше замисъла. Sunglasses Тя мисли, че ако разбере Аби няма да й прости, а тя не иска да го изгуби - не иска и бебето им да разсте без баща. Заради такива неща и от страх много често хората премълчават греховете си, а не бива - трябва да са честни, за да продължат напред! Hands V Не съм съгласна, че Суна се връща при Аби за да се хване за него като удавник за сламка - тя още преди да чуе думите на Ферит - изревнува Абидин, когато разбра че Айшен ще остане в имението. После мисля, че именно натам беше тръгнала след думите на Гюлгюн - просто чувайки разговора на Ферит тя разбра, че не бива да очаква нищо от него, и за мен тогава тя затвори онова минало, което я връхлиташе. Hands Pray За мен най-правилното решение на Суна е да се върне при Абидин, както тя каза връща се но при условие да живеят сами - далеч от опасната му майка и лудия му брат, далеч от Корхан и всички други. Това би било най-доброто - Суна и Абидин ще имат бебе и това дете не е плод на грешка или случайност, това дете е плод на тяхната голяма и силна любов. Да не забравяме колко се обичаха и как се зарадваха когато мислеха, че Суна е бременна - тогава се видяха истинските им чувства. После когато лекарката каза, че теста е грешен и Суна не е бременна - Суна мислеше първо за чувствата на Абидин, защото го обича - Аби пък я успокои, че ако не стане сега ще стане утре. Тя правеха опити да имат бебе, защото го искаха. Sparkling Heart Просто след появата на майка му и думите й - след като Аби се скара със Суна и гневът му отново взе връх - след събитията от края на 89-та серия, след раздялата на Аби и Суна - след стрелбата и всичко преживяно - новината за бебе разтърси Суна, но тя обича това бебе и съм сигурна, че ще се бори за него в бъдеще. Сигурна съм и че все още обича Абидин! Sparkling Heart Нали затова в епизода, когато Суна и Абидин бяха в леглото - Суна го попита тя лоша ли е? А той отговори, че пита някой по-лош от нея - а после каза - "Не, не си лоша красавице моя!" Heart Суна се чудеше как са стигнали до тук. После, когато Айшен я заплаши - Суна пак не искаше да си тръгне сама, затова подхвърли на Аби, че може тя да замине уж сама, пък той да я последва после. Така щяха да заблудят всички - но Аби каза, че или заедно си тръгват или остават заедно тук. Two Hearts Когато Суна опита да избяга тайно и Аби я догони - как само я помоли да не го оставя! Тогава я попита от какво се страхува - в този момент Суна сякаш искаше да му каже, но не посмя. Личеше си, че й е мъчно и не иска да оставя Абидин - та тя плачеше, а когато Аби я прегърна и й каза, че й обещава че всичко ще е различно и да не го оставя - тази сцена беше супер силна! Тогава видяхме, че и Суна прегърна Абидин. Аз вярвам в тяхната любов Revolving Hearts А когато Аби и Суна избягаха тайно - тя за пръв път се усмихна от много дни насам - усмихна се истински и с надежда, че най-накрая ще започнат нов живот заедно - далеч от миналото и проблемите. Да, но не стана, защото полицията ги спря заради интригите на майка му. Sob Според мен Суна съжалява вътрешно - просто тази Суна, която гледаме сега не е добре психически - то си личи от вида й. Но ако спре с тайните - ако се лекува - ако Аби е до нея - вярвам, че Суна пак ще стане тази Суна, която обича безкрайно само Абидин, която би дала всичко сестра й да е щастлива. Надявам се това бебе да донесе нова надежда на Суна и Абидин - да осъзнаят грешките си и да си простят, да започнат на чисто и да са щастливи. Hands Pray

Извинявам се, че пак стана дълго - не искам да споря - просто изразих гледната си точка! Hug

Роксис, съгласна съм за интервюто,но Аби не е официално със сменена фамилия. Не са ни показали, че е приет като Корхан. След това станаха кавгите и отделянето му. Следователно за мен няма как Суна да е с тази фамилия. Поне не към сегашния момент.

Скрит текст:
С теб сме на различни мнения относно Златно момче, но забелязах, че профилната ти снимка е от Трима братя и три сестри. Гледала ли си новия сезон и заслужава ли си да се види?
Благодаря предварително Simple Smile

Надя, това че не са ни го показали не значи, че не си е сменил фамилията. Все пак мина време между приемането му за Корхан и караниците и отделянето му от тях. Wink Дори ако не сте обърнали внимание, когато Суна подписа документа за ипотеката - тогава също я бяха написали като Суна Корхан - т.е. явно след като Халис прие Аби официално и го обавиха публично като Абидин Корхан е сменил и фамилията си, съответно и Суна своята - просто не всичко ни показват! Разбира се можело е вместо други глупости да ни покажат това, но сценаристите не са намерили кога. Grinning

Относно "Трима братя, три сестри" сезон 2
Скрит текст:
- мога да кажа че на мен лично много ми хареса, но определено е много различен от първи сезон. Тук вече трите двойки имат деца и съответно историята се развива и около порасналите им деца и техните проблеми - разбира се и всяка двойка си има своите проблеми и своите допуснати грешки! Мога да кажа, че сезон 2 е направен спрямо новото време, в което живеем сега - засегнати са теми от това ново време. Blush Има и неща, които не ми харесват как са измислени - особено спрямо моите любимци Оскар и Химена, но в крайна сметка всеки допуска грешки - важното е да се разкае за тях и да не ги повтори. Hands Pray Ако сравняваме със сезон 1 - всичко е различно! Тук двойките не са онези младежи, по-улегнали са - все пак вече са родители на големи деца - действието се развива 20 години по-късно. Сезон 1 си остава най-добрият за мен - уникален и недостижим, но и сезон 2 на мен ми хареса и смятам, че си струва да се види. Епизодите общо са 82. А твоята любима двойка от сериала коя е? Hug

Багодаря на всички за дискусията и мненията ви - дори да се разминават от моите относно Суна, важното е че се спазва добрият тон - няма обиди и всеки уважава мнението на другия. Това според мен е най-важно Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 18:57 от Roxis

# 551
Оххххх,не мога да се сдържа-Ферит е НЕВИНЕН,че сценаристите му съсипаха образа с тая сцена.Казах го и аз!! Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 20:53 от Sikorski

# 552
Защо Суна беше съсипана,когато подслушваше изповедта на Ферит?…..
Разбрала си била грешката…Болна била….😅😅😅😅🤮
Тук реве за Ферит….Не, за Абидин…
Ферит е невинен!🪬😎
+1
🧿

# 553
И още нещо….
Защо върви след Ферит и употребява изрази,
“Като Нас”…”За Нас”…….подлуди момчето
А на Сейран нищо не казва…
Пред Ферит играе роли…ту гледа невинно,ту предизвикателно…..Каква е тази игра?Това е любимият на сестра ти???!!!
Всяка една сестра,ако е гадна и подмолна може да съблазни зет си…За повечето сестри това е немислимо,но има и такива,като Суна които го правят….Жалко!!!

# 554
Диче, какво снимат тези хора? Суна да не си представя, че е родила и Ферит отива с балони за изписването Grinning
И аз това се чудя, какво снимат? Афра и Мерт са в тая болница от сутринта!
Никаква Суна няма там, тя е в ареста 😁🤦‍♀️..
Ама нейното въображение край няма, та всичко може да се очаква 🤬🤬🤬.

Общи условия

Активация на акаунт