Отговори
# 555
Оххххх,не мога да се здържа-Ферит е НЕВИНЕН,че сценаристите му съсипаха образа с тая сцена.Казах го и аз!! Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Simple Smile  А така ,ей това е най-вярното .Сценаристите са виновни ,че им изписаха такава сцена та сега ние да се чудим кое как е станало и може ли което е станало да се прости.А иначе естествено ,че Ферит е невинен . Simple Smile Той е главния герой ,все ще го  оневинят някак или ще създадат такава ситуация ,че да не се разделят със Сейран защото иначе би била безсмислена тази цялата история и трите сезона които сме изгледали.

# 556
С всичкото това писане - Ферит е невинен - се сетих за една реклама на тест шурачек - там се пееше Жоро е невинен Grinning
Ако сега снимат следващия епизод 96 - имам няколко теории:
Първо има скок във времето и това са Сейфер с бебе Simple Smile Едва ли,но не пречи да мечтая.
Второ - поредната халюцинация или сън на Суна.
Трето - дано не е това, искрено се надявам - Суна все пак ражда детето на Абидин и са отишли при нея.
Дано не е и някой от миналото на Ферит. Не искам да гледам пак истории с бременни бивши на Ферит.
Моля ви доведете еднорога 🦄, розовите очила, всичко Simple Smile

# 557
"в крайна сметка всеки допуска грешки - важното е да се разкае за тях и да не ги повтори"
Роксис,твоите думи,написани по друг повод,според мен дадоха отговор на дискусията-"Как ще се прости и ще се продължи напред"
Точно това разкаяние искам да видя и от Ферит и от Суна
В интерес на истината,Ферит премина през своето чистилище,видяхме колко се срамува и се обвинява,остана само да разкаже на Сейран и да приеме нейното решение
Това,обаче изобщо не важи за Суна
Никакво намерение няма не да разкаже,тя няма намерение да се разкае
Донякъде си права,че алкохолът и влияе зле,но на другия и на последващите дни,Суна беше трезва като репичка
В нито едно нейно действие нямаше разкаяние за това,което се е случило.
Вина имат и двамата,разбира се,но при Суна липсва разкаянието за стореното,което я прави още по-неприятна и недолюбвана
Всеки греши,не напразно преди няколко поста напомних за думите на Исус
Важното е да разбираш,че това наистина е грях и,че вината трябва да бъде изкупена по някакъв начин
Казали са-ако има грешка,има и прошка
Но си е химера твърдението,че като си признаят всичко ще се оправи и ще започнат отначало на "чисто"
Чистото е замърсено и през целия живот ще напомня за себе си

# 558
С всичкото това писане - Ферит е невинен - се сетих за една реклама на тест шурачек - там се пееше Жоро е невинен Grinning
Ако сега снимат следващия епизод 96 - имам няколко теории:
Първо има скок във времето и това са Сейфер с бебе Simple Smile Едва ли,но не пречи да мечтая.
Второ - поредната халюцинация или сън на Суна.
Трето - дано не е това, искрено се надявам - Суна все пак ражда детето на Абидин и са отишли при нея.
Дано не е и някой от миналото на Ферит. Не искам да гледам пак истории с бременни бивши на Ферит.
Моля ви доведете еднорога 🦄, розовите очила, всичко Simple Smile

Аз съм повече склонна да вярвам, че това са халюцинации на онази болна Суна, защото тук виждам само Мерт, не е ли логично ако Суна ражда всички да са там

# 559
Много са сладки тези балони🪬
Май Ферит разбира,че след катастрофата направените изследвания на Сейран са показали,че е бременна🧿🧿🧿

# 560
И още нещо….
Защо върви след Ферит и употребява изрази,
“Като Нас”…”За Нас”…….подлуди момчето
А на Сейран нищо не казва…
Пред Ферит играе роли…ту гледа невинно,ту предизвикателно…..Каква е тази игра?Това е любимият на сестра ти???!!!
Всяка една сестра,ако е гадна и подмолна може да съблазни зет си…За повечето сестри това е немислимо,но има и такива,като Суна които го правят….Жалко!!!
👏👏👏+1
Какво може да се очаква от един завистлив човек! Суне не обича никой, не признава ни сестра, ни майка, ни баща! Проста, нахална и все иска!

# 561
Има жена в стаята ,някои мислят ,че е Суна,но се вижда само малка част от косата.Ако е тя е вероятно да са пак сънища.Ясно е, на дневен ред са розовите балони.

# 562
Има жена в стаята ,някои мислят ,че е Суна,но се вижда само малка част от косата.Ако е тя е вероятно да са пак сънища.Ясно е, на дневен ред са розовите балони.

Да и аз мисля че ще е сън, не ми се вярва толкова бързо да роди а и къде са другите, аз виждам там само Мерт

# 563
Ако пак е сън на Суна, много иска това дете да е на Ферит но за съжаление ще е само мечта и това дете е на Абидин. Без това един от спойлерските акаунти каза че тя пак щяла да има халюцинации с Ферит

# 564
Може прекалено да ми се иска...но ако снимат само СейФер, а и във фрага пак говориха за исканото бебе, не е ли възможно да са отишли на преглед на Сейран за проблема със забременяването и евентуална бременност. Толкова ми се иска да е така.

Но наистина по косата жената от снимката прилича на Суна, но пък феновете видяха само АфРам да влизат. От друга страна Афито е с вдигната коса.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 21:30 от ani.zaiche

# 565
Акън Акъньозю щеше да участва в нов сериал на ОГМ-то, но го отложиха. Сега излезе новина, че на този сериал няма да е продуцент Онур и ще се излъчва по Шоу тв! Ама може и каста да е различен от този, който бяха обявили ОГМ!

# 566
Ама и сън да е мен хич не ме устройва.Значи Суна продължава да рови Ферит.С една дума може още нищо да не сме видели и да продължат да заплитат вместо да отплитат. Ама какво им трябваше да качват такива снимки и в същото време Мерт не може да се снима с фенове.Май почва да ми намирисва на режисирана работа.

# 567
# 568
Клипче с Афрам.
Продължение на снимките от Еванджелин
https://x.com/xezzzi/status/1891205959244030195

# 569
Колко са милички Афито и Рамо! 😘 И колко щастливо е момичето! 👏
И колко хейт отнесе Афито тогава, че танцувала до момичето!

https://x.com/yalicapkinieng/status/1891213166207492498?s=46&t=C … 4NUPbRSwTwEUXPj0w
Каквито са солотата на единия, такива и на другия! ✌🏻

Общи условия

Активация на акаунт