Отговори
# 675
Значи три години гледате това дизи и не разбрахте, че Феро не е мъж за една жена JoyJoyJoy

Феро е невинен!😜

# 676
Аз от три години гледане разбрах, че Феро изпада елементарно в зависимост от която и да е жена, която го е поискала. От време на време го спасяваха - я Абидин, я Сейран... Smile

# 677
Значи три години гледате това дизи и не разбрахте, че Феро не е мъж за една жена JoyJoyJoy
JoyJoyJoy
Имахме надежди, Рени! Всъщност аз още ги имам, затова ще гледам докрай сезона.

# 678
Казах ви, че Афито си търси булчинска рокля, ама не вярвате. Сори!

# 679
  • Яко в Матрицата...
Аз от три години гледане разбрах, че Феро изпада елементарно в зависимост от която и да е жена, която го е поискала. От време на време го спасяваха - я Абидин, я Сейран... Smile
Е па той си е елементарен, като всеки мъж Stuck Out Tongue Winking Eye Обаче е невинен за Суна, това е друга бира... Да се знае Stuck Out Tongue Winking Eye

# 680
Бел а дано. Ще затворят устата на доброжелателите.

# 681
Жал ни е за Сейран. Тая круша (Феро ефенди) как не падна най-далеч от дървото....

# 682
А, ще се омъжва ли Афито? За кого?
Онур Акай дори се отказа от темата за сватбата, вече пише за кариери само Grinning

# 683
Когато иска ще се омъжи сигурно! Може да и трябва за колекцията просто, една булчинска рокля! 🙄

# 684
Той каза - 23.09.2025 г.😎

# 685
Любов ли бе да го опишеш!
Май така сме ние с Ферит.
Всичко идва от Мерт - той така ни накара да се влюбим в този пристрастен към жените с голямо сърце младеж Simple Smile

Афра предния път търси халки и рокли сега само булченски рокли.
Явно кавгата е била за халките, сега Афрам са се помирили, стигнали са до консенсус. Следва булчинската рокля Grinning

# 686
Алла аллааааа Grinning

Широ Heart

# 687

Той е най-добре.

# 688
До финала  Сейран  може да  се омъжи три пъти, необходим й е нов тоалет. Имам една приятелка  на 40 , стара мома, пък не спира да харесва и споделя булченски  рокли от малка.

# 689
Е па той си е елементарен, като всеки мъж Stuck Out Tongue Winking Eye Обаче е невинен за Суна, това е друга бира... Да се знае Stuck Out Tongue Winking Eye
Суна е друга бира, въобще не споря. Никоя друга не можа да го клонира. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт