"Системата -60" - тема 56

• 10 159
  • 234
  •   1
Отговори
# 210
  • в реалния свят
Системни момичета, ще има ли сериозна група от септември? Лятото ,отпуските и почивките свършват.  Наближава време за ново есенно начало🙂

# 211
И аз се надъхвам! Ама с тези почивки, пътувания, олинклузиви, коктейли...

# 212
  • ВАРНА
Ще има.
Имам за борене още 7-8 кила, сега не се хващам, но след лятото съм на линия.
Хубавото е, че успявам да удържам фронта и да не качвам.
Въртя едни 1-2 кила нагоре надолу и така.

# 213
  • София
Неее, никакво "от Септември" за мен! От днес!
Вчера се върнахме от почивка и съм с 4кг нагоре. До края на годината не планирам вече никакви пътувания и се взимам рязко в ръце, защото не може така.
Мога да отчета една година на Системата = минус 25 кг. Преспокойно можеха и 30 да са, но летните месеци са коварно нещо. Въпреки това, съм изключително доволна от постигнатото, даже нескромно - направо си се гордея.
И тъй като започнах на 01.08. м.г., нищо не ми пречи т.г. да е от 12.08. Като влезна в работен режим, ще ми е даже по-лесно.
Днес менюто още не ми е ясно съвсем, защото денят ми е натоварен със задачи, но съм се заредила с айрянчета в хладилника - това само по себе си ми дава едно спокойствие, не знам защо.
Радвам се, че ще си имам компания тук. Безценните сте ми! Gift Heart

# 214
И аз съм с вас. Днес менюто е:
З. кисело мляко с протеин и овесени трици.
О.пилешки дробчета с доматен сос и краставица
В.праскова с кисело мляко
Надявам се и аз на хубави резултати.

# 215
  • Шумен
Здравейте, момичета! Hug  И аз започвам от днес. Имам да смъквам десетки килограми. Първа цел е да смъкна под 100 кг.

Години наред все започвам нещо и не довършвам. А кантара върви само нагоре. Въртя се около различни режими. Последно пробвах да започна Зоната, но не успях и един ден да направя. Преди години имах успехи със Системата и пак се връщам сега. Дано да ми се получат нещата. Със закуските имам проблем, защото сутрин просто не ми се яде. Решението засега е сутрин да си пия кафето с малко захар и да правя един ранен обяд към 11 часа.

Започнах и на фитнес да ходя (с инструктор). Чувствам се като слон сред лебеди. Обаче си слагам капаците, гледам само напред и се насилвам да не обръщам внимание на погледите. -

За днес менюто е малко хаотично, но за утре вече ще гледам да се организирам по-добре.
з - кафе с малко захар
о - 2 филийки хляб Живена (да го доизям и повече няма да купувам), малко авокадо върху тях, 2 слайса пуешка шунка, 2 варени яйца + салата домати със сол
в - котидж + краставица със сол и оцет

# 216
  • в реалния свят
Ооо, радвам се, че има навити да пробваме отново. Стимул ми е писането в темичката.
+5 кг за половин година . От вчера пак се пробвам. Честно казано, през това време съм се връщала за кратко на режима , но след това - на зърнена диета с късно вечерно хранене .
Днес:
Закуско-обяд(11.30) - тиквички с кисело мляко
Към 15ч имам пъпеш
До 18 ч. -Кисело мляко с канела и ябълка или пъпеш.

# 217
  • Шумен
Добро утро!  Coffee

Снощи в късни доби леко прегреших с 3 парчета диня и 50 гр сурови ядки. Въпреки това днес имам малък минус. Трябва да спра да се тегля всеки ден, но... пусто навик.

Менюто за днес (и дано го спазя):
з - кафе със захар, 2 оризовки, малко авокадо,  2 слайса пуешка шунка, 1 яйце, 1/2 краставица, 5 маслини
о - пилешка пържола от бут на фурна + домати салата
в - котидж + краставица (или домати) само със сол

Днес съм на фитнес и ще раздвижа малко сланинките. Laughing

Лек и успешен ден на всички! Hug

# 218
Добро утро момичета!
Менюто за днес е:
З.кисело мляко,протеин и овесени трици.
О.салата домати със зехтин и филийка пълнозърнест хляб
В.праскова и кисело мляко.

# 219
  • в реалния свят
mistake , дай си малко време за да свикнеш с режима. По - добре с грешки , отколкото липса на режим. Фитнесът е допълнителен стимул. Браво за което, аз съм мързелива за спорт .
Днес:
З - парче домашна баница
О - зеленчукова супа с малко сирене
В - имам два варианта  - или пилешко бутче с малко краставица, или диня със сирене. Зависи към 18ч. колко съм гладна.

# 220
  • Шумен
Добро утро на всички!

мама барба, аз също съм много мързелива, но кантара не мърдаше наникъде. Ежедневието ми е абсолютно застояло и само ограничения в храната не ми действаха. Е, може би не са били големи ограничения. И се нахъсах да се раздвижа. Един месец правих много интензивно кардио и кантара не мръдна. Направих и една монодиета за седмица и тогава се размърдаха нещата. После обаче спрях кардиото и си върнах почти всичко за няколко дни. ЕГН-то и инсулиновата резистентност не прощават. Та за мен явно трябва комбинация от режим и движение. Затова реших да започна фитнес и да се върна на Системата.

Менюто за днес:
з - кафе със захар, 2 оризовки, 1 яйце варено, 2 слайса пилешка шунка, 1/3 малко авокадо, 1/2 краставица
о - черен дроб на фурна без брашно + салата от зеле
в - котидж + домати

Имам желание да си направя за вечеря замразено кисело мляко с плодове, да стане нещо като сладолед. Някой ако е правил, може ли да сподели технологията? Съмнява ме да не стане на камък и да не може да се яде.

Лек и спокоен ден на всички! Heart

# 221
  • в реалния свят
Момичета, пак се загубихте.
Днес :
З - студен сандвич от витрината в магазина
О - месо със зеленчуци на фурна
В - ябълка с кисело мляко и канела.

# 222
  • София
Тук съм, но много ме завъртя работата след отпуска.
Още не мога да влезна съвсем в релси. Не, че не мога да спазвам, но не планирам добре и всичко става някакси в движение. Вчера отчитам първия напълно системен ден и то с много вода, в резултат на което кантарът днес показа -1. Подейства ми добре. Трябва да си събера акъла и да започна да планирам храната си, защото така шансът да нарушавам е значително по-малък.
Вчера:
З: чери домати, кашкавал, кафе
О: пълнозърнеста рап-питка, 2 яйца, чедър, краставица
В: 3 кайсии в 16:00, айрян в 18:00

# 223
  • в реалния свят
Kally May и на мен ми е трудно с планирането. Поставих си срок до края на август за вляза в релси по режима . Дори и с нарушения, предпочитам да ми привикне съзнанието, че съм на режим. Че стана лошо вече...
Днес:
З - няма да има. Наказана съм и не съм гладна след късно снощи вечерно хапване.
О - омлет със спанак и домати
В - млечни с плод или зеленчук.
 Утре ще се претегля сутринта за да видя има ли резултат от началото на седмицата.

# 224
  • Шумен
И аз снощи не бях системна. Имах имен ден и едно китайско ми се блещеше цяла вечер. Накрая се предадох и съгреших. Но кантарът се смили и нямаше поражения тази сутрин.

Планът за днес:
з - кафе със захар, 2 оризовки, 2 слайса пуешка шунка, 1/3 авокадо, 1/2 краставица, няколко мини-моцарела
о - пилешка пържола + домати
в - котидж + домат/ краставица

Общи условия

Активация на акаунт