Последният печели - тема 3

• 13 818
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Познайте кой беше грешния въпрос.

# 241
Днес играта беше удоволствие за мен. Без блъскане на бутона, без нерви и малко грешни отговори. Теменуга беше много добра, поздравления!

# 242
  • София
Стискам палци на Теменуга да продължи напред, искам да виждам повече жени в предаването. Браво, че отговори и на шампионския въпрос.

# 243
Харесва ми.новия регламент на предаването. Браво, че въведоха това условие при 20 победи, да се приключи с участието.
Спас беше много умен. Сега прогнозирам, че Теменуга ще печели.повече победи.

# 244
Харесва ми играта на Теменуга и това, че е хладнокръвна. Дано се задържи по-дълго.

# 245
И на мен ми е много симпатична. Знаеща, а и оспорвани бяха последните й игри.

# 246
  • София
Съжалявам, че Теменуга отпадна, но може би й се натрупа умора. Забелязах как бързо успява да натисне бутона, но отговорът й се изплъзва от ума, напр. за автора на “Богат, беден”, който носеше 40т. и щеше да й стигне за победата. Но въпреки това да бъдеш 6-кратен победител е чудесно представяне и според мен ще бъде поканена отново след време.

# 247
И аз съжалявам за Теменуга, явно беше пренапрегната и дори не се замисляше на лесни въпроси, с пасуваше. Но представянето и беше на високо ниво.

# 248
Ъруин Шоу май не го знаеше...

# 249
Ако има някой дето е участвал - да с му забавяли превода н а хонорара - че малко ме дразнят... казаха до 15.10 (има го и в договора) на 16ти ми казаха до края на предходната седмица, вече сме понеделникк

# 250
  • София
Честно казано мислех, че няма хонорар. Бихте ли споделили в какъв размер е и само за победителя ли се полага? Любопитно ми е, аз самата имам голямо желание да се запиша, според мен ще бъде спомен за цял живот.

# 251
Аз съм чувал, че дават по двеста ( или триста беше) лева за участие, независимо дали си победител или отпадаш първи кръг.
Поне така беше по времето на Орлин Горанов.  Ако бъркам, нека някой  да ме поправи

# 252
Честно казано мислех, че няма хонорар. Бихте ли споделили в какъв размер е и само за победителя ли се полага? Любопитно ми е, аз самата имам голямо желание да се запиша, според мен ще бъде спомен за цял живот.

Доколкото прочетох, 250 лева дават на всеки за участието, оттам удържат данъка и участникът получава 220. Победителят просто участва повече пъти и съответно получава поне 2 пъти сумата за участието.

# 253
  • у нас
Охоо, имаме си участник в темата. И на мен ще ми е интересно да споделите нещо повече /от зад кулисите/.

# 254
  • София
Иван е един от най-скромните и спокойни шампиони в предаването. Не бърза да натиска бутона, има доста солидни знания и въпреки говорния дефект, който неминуемо го забавя в трети кръг, успява да бие вече доста игри. Сред по-сериозните му конкуренти се сещам за 5-тото поколение софиянец и за младия Иван Луковски от Стара Загора, може и да пропускам някой.

Стискам му палци да продължи напред, защото много ми допада положителния му вайб с гъбарството и село Балабаново.

Общи условия

Активация на акаунт