Последният печели - тема 3

• 13 818
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Като казаха бинокъл се сепнах...
Обаче какъв беше този въпрос - има ли изобщо някой в България, който да знае кой е деветият президент на САЩ??

# 256
Аз пък се надявах силно Иван да бъде сменен днес. Нищо и утре е ден

# 257
Той самият май искаше да отпадне.

# 258
  • София
Като казаха бинокъл се сепнах...
Обаче какъв беше този въпрос - има ли изобщо някой в България, който да знае кой е деветият президент на САЩ??
Мисля, че по-важното беше, че той е най-кратко управлявалият президент.

Днес направо бях отписала шампиона, но се радвам, че успя да обърне играта в третата част на третия кръг, макар че опонентът му също беше много добър и симпатичен.

# 259
Иван е много умен. Има говорен ефект, но е много умен и интелигентен човек. Затова не обръщам внимание на дефекта му. Не всички са съвършени. Трябва да се оценява Човекът, а не как изглежда и какви външни и вътрешни дефекти има.

# 260
Надявам се Иван да направи 20 победи. Спокоен, обран, съсредоточен и без капка високомерие - това е участник, който гледам с удоволствие.

# 261
  • у нас
На мен също ми харесва. Скромен човек е.

# 262
И не му дадоха бинокъла - не е честно!

# 263
И аз си мислех за бинокъла. И без това предметните награди се броят на пръсти. Поне книгите са хубави.

# 264
Бинокълите не са евтини, ако са с хубава оптика. Друг е въпроса дали е приложим за интересите на конкретен човек. Но пък ако не се интересува, може да го подари на някой на който му трябва.

# 265
  • София
Надявам се Иван да направи 20 победи. Спокоен, обран, съсредоточен и без капка високомерие - това е участник, който гледам с удоволствие.
И аз, много знае човека.. Чудесен играч. В момента води с 595т.

# 266
Иван Кильовски е от участващите в Минута е много, доказан знаещ. Прави перфектна игра всеки път. Даже завърши с 605 точки, поздравления от мен.

# 267
  • София
И за мен е удоволствие да гледам играта на участник като Иван - спокоен, скромен и небързащ да натиска бутона. В началото се съмнявах, че ще направи 20 победи, но е все по-близо до целта.

# 268
  • София
Иван днес сам си играе, отсреща няма никой...Вече преполовиха играта, единия играч има 5т, другия 0..
Иван е с 415...
Чак сега взе 40т. жълтият

# 269
Сигурно много трудно се играе срещу такъв играч наистина. Трябва да си много уверен в знанията си, за да може и да си бърз. Иван е като енциклопедия, няма къде да го пипнеш!

Общи условия

Активация на акаунт