Последният печели - тема 3

• 13 818
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
Тъй като напоследък не гледам редовно, не мога да разбера новите правила на 3 кръг. Участниците заедно ли отговарят? Това не крие ли риска вторият участник да повтаря отговора на първия?
И все пак ми харесва повече от предишните версии. Това с непрекъснато излизане не изглеждаше комфортно. По-скоро трябваше да отделят малка стая където да слуша музика. Освен това в предишните версии често не стигаха докрай и водещият трябваше сам да чете останалите въпроси и сам да отговаря.

# 271
Тъй като напоследък не гледам редовно, не мога да разбера новите правила на 3 кръг. Участниците заедно ли отговарят? Това не крие ли риска вторият участник да повтаря отговора на първия?
И все пак ми харесва повече от предишните версии. Това с непрекъснато излизане не изглеждаше комфортно. По-скоро трябваше да отделят малка стая където да слуша музика. Освен това в предишните версии често не стигаха докрай и водещият трябваше сам да чете останалите въпроси и сам да отговаря.
Разбира се,.че не отговарят заедно в едно студио. Не знам как са го направили и да идглежда, че същевременно са в едно студио и отговарят едновременно. Може някой да обясни по-подробно.
Браво на Иван. Много умен е.

# 272
Разбира се,.че не отговарят заедно в едно студио. Не знам как са го направили и да идглежда, че същевременно са в едно студио и отговарят едновременно. Може някой да обясни по-подробно.
Браво на Иван. Много умен е.

Монтаж може би?

# 273
Отговарят си както до сега-последователно. Докато отговаря първия участник, вторият излиза от студиото. След това очевидно кадрите се монтират.

# 274
Ее, как можаха да не се сетят за Анди Макдауъл! Любим филм и актриса Heart Eyes

# 275
Да, и аз се сетих веднага, не знам защо ги затрудни.

# 276
  • София
Е, ние сме жени и я познаваме и като рекламно лице на Лореал Grinning

# 277
  • София
Аз пък знаех отговора на шампионския въпрос, на който Иван не отговори - за паметника в село Гумощник. Темата за Титаник ми е била винаги интересна и съм чела материали за нея.

# 278
Въпросът за вокалиста на Red Hot Chilli Peppers го имаше и вчера в първи кръг. Иван тогава не го знаеше Simple Smile

# 279
Те и за шестия тон на сърцето питат непрекъснато...

# 280
Фобос и Деймос се завърнаха! Сега ще трябва да си припомним актьорът, който играе Робокоп!

# 281
От известно време насам ми прави впечатление, че К. Воденичаров дочита до край въпросите, дори да сигнализират по-рано Thinking
Като цяло това най не ми харесва във формата - бързането и това, че бутоните са активни през цялото време, а не след края на въпроса. Щеше да протича по друг начин играта. Така някои играят направо на тото, а по-бавничките, като мен, не биха били имали никакви шансове Blush.

# 282
Хари не се отказа от титлите и медалите си,а Кралското семейство му ги отне. С изключение на титлата принц.

# 283
Какво, вече ги отпращат след 20 победи?? И така и не му дадоха бинокъла...

# 284
Не ми харесва, че отпратиха шампиона - сега има да гледаме такива епизоди, докато се появи някой, който може да играе.

Общи условия

Активация на акаунт