Последният печели - тема 3

• 13 841
  • 294
  •   2
Отговори
# 90
Когато ходих на Памуккале ни спряха на чаршафите. И там изгубихме към 40 минути. Rolling Eyes

Скрит текст:
А оникс обичам, но имам от Боровец, Хисаря, Перперикон, от някои музеи, от пред някои бг пещери (отпред има пазари) и манастири и навсякъде беше значително по-евтин от техния, дори когато уж го намалят с 50%. Изглежда идентично, но мислех, че този по бг обектите е от Индия. Може и да е турски, кой знае...

# 91
Браво на великотърновци. Беше истинско удоволствие за мен.

# 92
Интересно - този коментар за името на поета Босев, че свидетелствало за крайната бедност на семейството, той ли го е казал? Защото аз имам роднини с тази фамилия и името им не идва от крайната бедност на семейството в миналото, а от конкретна случка, свързана с облог... Но те най-вероятно не са роднини на поета (въпреки, че сега проверих и той също е от Северозападна България).

Ако го е казал самият той - ок, иначе звучи обидно.

# 93
Това с жезъла на Асклепий наистина е много подвеждащ въпрос, защото в САЩ слагат Кадуцей по болниците.
Много се радвам, че тук не следваме техния (тъп) пример!

# 94
  • София
Ако участник стои цял ден в студиото, дават ли му храна? Много изтощително ми се струва.

# 95
Ако участник стои цял ден в студиото, дават ли му храна? Много изтощително ми се струва.
Не, дават им само вода. Трябва ако мисли, че ще е победител и ще снима повече от едно предаване, да си носи суха храна както се казва. Паузите между записите са малки, 15ина минути, а и освен една машина за солети, вафли и подобни, няма нищо в близост за закупуване на храна. За ходене до Мол-а в паузата няма време.

# 96
Нали имат някакъв кетъринг. Така пише.

# 97
Може кетарингът да е за служителите.
Досега не съм чула на някои от участниците да са предлагали храна.  А доста познати са били / включително съм присъствала поне два пъти като публика и придружител.

# 98
Поне на "последните" трябва да им се дава нещо, нали остават за повече от една игра. А защо не и в стола на телевизията.

# 99
Поне на "последните" трябва да им се дава нещо, нали остават за повече от една игра. А защо не и в стола на телевизията.
Не знам в тази сграда да има стол. Предаването не се снима на "Сан Стефано", а в едни сгради зад "Дъ Мол".

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 17:14 от MianaNia

# 100
Не знам в тази сграда на има стол. Предаването не се снима на "Сан Стефано", а в едни сгради зад "Дъ Мол".

Мисля че се води Национален радио телевизионен център или нещо такова. Съществува от 15-20 години, може би. Там БНТ имат модерни студиа. Може и да няма стол. Надявам се поне бюфет да има.

# 101
Предаването в петк, 16.05., беше уникално. Пламен е участник на супер ниво, направо ги размаза. Петко беше безпомощен, дори ми се стори че едва сдържаше сълзите си. Такива игри ми се гледат, ако може и всичките играчи да са на високо ниво.

# 102
  • София
Пламен е Професорът от Голямото преследване и капитан на Националния куиз отбор с множество победи у нас и в чужбина. Не беше феър плей да го подредят до обикновени играчи. Вероятно от продукцията са решили да отстранят Петко и така  се появява Пламен. Нали имаше игри с куиз отбори миналата седмица, защо не го включиха тогава?

# 103
Да, много странно как Камен Воденичаров се възхищаваше, че бил едва ли не неопитен играч Пламен и как много като него чакат пред телевизора да участват. Интересно ми е защо чак сега участва. На Петко наистина много зле му се отрази. Сега сигурно поне 20 пъти Пламен ще дават

# 104
  • София
Пламен е Професорът от Голямото преследване и капитан на Националния куиз отбор с множество победи у нас и в чужбина. Не беше феър плей да го подредят до обикновени играчи. Вероятно от продукцията са решили да отстранят Петко и така  се появява Пламен. Нали имаше игри с куиз отбори миналата седмица, защо не го включиха тогава?
А сега него кой ще отстрани?
ПП: Какво стана с  финалистите от отборите по градове преди месец - имаше ли батъл с тях?

Общи условия

Активация на акаунт