Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с НЯР/ИЯР - тема 23

• 44 945
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
ВиРи, а разбирам. Ако е по фонд става още по-сложно да се уцели в такъв случай. Дано скоро се появят подходящи хормони и повече фоликули.

# 706
Според теб от слънцето ли се е вдигнал АМХ? Ако не е тайна д колко се е повишил и спрямо кога?
Последно пусках май месец и ми беше 0,57, това преди втората стимулация и то в Рамус..
Направо не ми се мисли колко е сега - едва ли ще имам и аз за фонд 😞

# 707
Благодаря, lovely, успех и на теб! Yellow Heart

Si_mo_na, моята теория наистина е свързана с летните месеци заради повечето слънце и по-голямата ми активност. За последната година съм имала амх 0,29, после 0,59 и последното е 0,33, но при мен есен-зима е най-натоварения сезон в работа и стоя пред компютър по 10 часа и това веднага се отрази на резерва ми. АМХ не е постоянна величина и не се променя линейно, има месеци с по-високи стойности, за това не се отчайвай Yellow Heart. Аз бях по същия начин като видях 0,29, помислих, че това е края, но после разбрах, че е било просто слаб месец.

# 708
Последната година ми се случва да имам месеци с по 1-2фоликула само. С триста зора успях да си докарам витамин Д до 160нмол, сега съм с амх 0.6.

Скрит текст:

Честно казано не знам дали АМХ не излиза толкова заради лабораторията. Правила съм два пъти във Вита и излезе 0.88 януари и сега 0.63(при 1АФ). Дори и док не очакваше да е над 0.5, но някак минах между капките. Ако на някоя й трябва за заповед, може да пробва и там. В Рамус не съм пускала и нямам сравнение. Док искаше в две различни лаборатории да го пусна, но като излезе над 0.5, реших че няма смисъл да си давам допълнителни пари за излишни експерименти.

# 709
Lubanik, а какъв вит. Д приемаш и искаш да кажеш, че в месец с повече АФ , АМХ е по-висок, отколкото в месец с по-малко- така ли? Още нещо - на кой ден се изследва? Има ли значение? Утре ще пускам нови изследвания на ден 2 и се чудя дали да го пусна пак..

# 710
Точно така, Si_mo_na, горе-долу трябва да отговаря например 0,5 = ~5 АФ. Разбира се не е точна математика и има много изключения. При мен е почти вярна тази математика. Хубаво е вит Д да е на горната граница, аз още не съм я стигнала. Моя последно беше 128nmol, като приемам спрея на бетър ю с к2.

Моя док. каза, че е най-хибаво на 2-3ти ден да се изследва, аз така направих за фонда.

# 711
По принцип би трябвало, ако има повече АФ в конкретния месец, АМХ също да е повече. Когато има малко фоликули, се очаква да е по-малко. Затова моят док ме посъветва първо да изчакаме цикъл с повече АФ и тогава да го изследвам. На мен не ми се губеше време и добре, че го пуснах.

При мен:
Януари: 8 фоликула, 0.88АМХ, ниско витамин Д
Октомври: 1фоликул, 0.6АМХ, оптимално витамин Д.
И двата пъти в една и съща лаборатория е АМХ.

Моето витамин Д с триста зора го вдигнах. Какво ли не пих, три инжекции слагах, ефект 0. Последно ендокриноложката ми беше изписала от зеления спрей на бетърю по 6000IU. Два месеца пръсках и от 80нмол се качи на 160нмол! Наскоро обаче осъзнах, че едно впръскване на зеления спрей има 3000IU, а не 1000IU както в червения спрей. Така че реално съм приемала по 18000IU на ден, за да го вдигна! Ще коментирам отново на следващия преглед. Но при мен положението е по-особено, защото и генетично съм предразположена с проблеми с усвояване на витамин Д. Миналата есен ми биха три инжекции витамин Д по 300,000IU, това са близо един милион единици, и нямах никакъв ефект. Докторът тогава вдигна ръце. Затова казвам, че аз съм по-особен случай.

# 712
Благодаря за споделеното, момичета! Много сте ми полезни! Аз имам едно АМХ, което изтича края на ноември и се чудя, дали биха се съгласили от клиниката да пуснем на ново документи, преди да е излезнал резултата от трансфера на последния ми ембрион, за да може да ползвам това АМХ, ако не - ще пускам нови, ясно е.

Моето вит Д беше 29 януари месец. Оттогава приемам капки Д3 + К2, като имам седмици, в които приемах 10 000 iu дневно, та знам, че иска високи дози. Скоро ми свършват тези капки и искам да взема друг продукт, за това проучвам. То като се замисля и омега 3 ми е с Д, в Дефенфила, който приемам пак има малко количество, но се съмнявам, че се усвоява кой знае колко добре от хапчетата.
Благодаря още веднъж за споделеното!

# 713
И аз така направих, използвах едно и също изследване на АМХ за първия и втория фонд, защото още беше валидно.

# 714
Здравейте, отдавна не съм се включвала, след 4 месеца почивка, подновявам борбата. Исках да попитам дали някой е ползвал терапия с ниски дози налтрексон и дали има отзиви?

# 715
На мен много ефективен за качване на вит. Д ми е Вигантол- а.

# 716
Здравейте! Немога да намеря друга тема, за това искам да попитам има ли жени, които са правили опит в Гърция British Cyprus ? Интересува ме всичко как се свързахте, колко време сте там и какви парички е? Всичката информация, която намирам е преди 7-8год

# 717
Мен ме готвят уж за пункция на ЕЦ за два фоликула. Обаче днес естрогена на 9ти ден е 120. Вчера размерите бяха 14мм, 16мм. Не я виждам тая работа как ще я изкараме до край. Опасявам се, че ще опитат пункция, но какво ще излезе от тия фоликули с толкова нисък естроген?Той почна много от ниско и не става по-добре, а докторката реши да не ми добави допълнително естроген, което не зная правилно ли беше. Страх ме е, че ще играя пак същата ситуация като миналия октомври с празни фоликули.

# 718
Мен ме готвят уж за пункция на ЕЦ за два фоликула. Обаче днес естрогена на 9ти ден е 120. Вчера размерите бяха 14мм, 16мм. Не я виждам тая работа как ще я изкараме до край. Опасявам се, че ще опитат пункция, но какво ще излезе от тия фоликули с толкова нисък естроген?Той почна много от ниско и не става по-добре, а докторката реши да не ми добави допълнително естроген, което не зная правилно ли беше. Страх ме е, че ще играя пак същата ситуация като миналия октомври с празни фоликули.
Когато аз лежах за пункция юли месец при мен в стаята имаше една жена на ЕЦ с една яйцеклетка с естроген под 50. Извадиха зряла яйцеклетка.
Дано и при Вас има поне една!

# 719
lovely, успех 🍀🍀🍀🍀 дано резултатът надмине многократно очакванията ти 🍀

Общи условия

Активация на акаунт